Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Matrimoniale pe net ! din 18 aug 2005 02:48 de okidoki
Dragi baieti ... va prezentam figura timida, cu care vb. pe net, va pierdeti timpul si cand e vorba sa va intalniti .... Ooops
Re: Re: poveste... din 18 aug 2005 00:17 de ExoticDream
In cazul lui Lonely'Girl am ascultat versiunile ambelor parti si m-am convins cum stau lucrurile, din ceea ce scrii tu reiese ca baiatul peste care ai dat este unul mai mare, dar nu neaparat si mai matur decat in cazul ei! A acceptat sa ...
Re: Re: Re: poveste... din 17 aug 2005 16:20 de ExoticDream
Iubirea nu se "termina" peste noapte, ea pare ca dispare brusc daca nici nu a existat din capul locului! Iubirea ta nu poate sa se "termine", in ciuda loviturilor, a tuturor argumentelor ca nu a meritat sa existe, pentru ca tu ...
Re: Banc Show! din 17 aug 2005 08:17 de sabba35
:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste... din 17 aug 2005 00:52 de Aluka
Intotdeauana am avut o slabiciune pentru tine si felul tau de a gandi!:)
Si totusi cred ca "scrisul" nu merita riscul..!Iti doresc "timpul" pe care ti-l doresti..sa-l ai si daca nu....sa vina curand !S-per ca e bine si tu ...
Banc Show! din 15 aug 2005 08:09 de SORIN28
Sa faci o femeie fericita este usor...
Trebuie sa-i fii doar...
1. Prieten
2. Partener
3. Iubit
4. Frate
5. Tata
6. Profesor
7. Educator
8. Bucatar
9. Mecanic
10. Instalator
11. Decorator
12. Stylist
13. Electrician
14. ...
Banc Show! din 15 aug 2005 08:06 de SORIN28
Zece motive pentru care un barbat nu are nici o sansa:
1. Daca iei decizii fara sa o consulti, esti misogin. Daca ia decizii fara sa te consulte, este o femeie emancipata.
2.Daca muncesti prea mult, o neglijezi. Daca nu muncesti, nu esti bun de ...
Re: Re: Re: Re: asa incepe totul .. ca intr-un vis din 14 aug 2005 22:54 de Hyperion
Eh, din pacate exista si inversul... Persoane care par ingeri, dar de fapt sufletul lor nu este deloc curat. Si in timp vezi cine sunt de fapt...
Re: Re: asa incepe totul .. ca intr-un vis .. din 14 aug 2005 22:23 de d33a
cred k aveti mare dreptate .. sper sa invat si eu sa descopar parte buna a fiecarui om ... :ok:
Re: asa incepe totul .. ca intr-un vis .. din 14 aug 2005 19:26 de Nekunoskuta
Lumea e perversa si din cauza asta multi se feresc sa arate ce oameni buni sunt din teama de suferinta. Nu vezi ca atunci cand dai un deget ti se ia toata mana? Si nu ma refer doar pe plan romantic/sexual ci pe toate planurile. Oamenii buni mai ...
Re: relatii si ...........relatii... din 14 aug 2005 16:37 de LonelyGirl
Imi cer scuze pentru espresie dar e cam nesimtit.Ar trebui sa puneti macar jumi-juma ca doar si el beneficiaza de ceca din toata chestia asta.In mod normal cred ca asta ar trebui sa fie treaba lui si cheltuiala lui.
Re: Re: Re: urgent din 14 aug 2005 15:25 de LonelyGirl
Oricum cred ca ar trebui sa iei pastila.Decat sa regreti si sa te chinui mai incolo ar fi bine sa o iei acum chiar daac sansele de a ramane insarcinata sunt minime.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula de a doua zi din 14 aug 2005 15:08 de lily
HEY LUME trag si eu un semnal de alarma
sa nu va jucati cu aceasta pastila sa o luati cand vi se nazareste ....si de cate ori vreti voi!
cititi cu atentie prospectul cand o cumparati si ca sa-ti raspund la intrebare DA STIU F BINE CE NU SE ...
Re: Re: Re: Re: Re: poveste... din 14 aug 2005 07:30 de xxxxx
Stii cum e de fapt, Lonely'Girl?
Fiecare cauta o anumita persoana, unica, predestinata.
Ai impresia ca ai gasit-o de fiecare data cand te indragostesti, dar esti dezamagit(a) cand descoperi ca nu e persoana din visele tale.
Intr-o zi o s-o ...
Re: Zgrizoare cadre jefu' din 14 aug 2005 03:00 de mi
hmmm as fi ras dar e fumata chestia se gaseste pe net circula ca fwd de ceva timp.....:((
Zgrizoare cadre jefu' din 14 aug 2005 01:46 de Abdulah
Salutam cu rezbect, jefu'.
Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns bine; dragut fara broblem control aerobort, fiindca mai gasit un bagaj bierdut be drum. Bastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba noua; dat jumadate la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula de a doua zi din 13 aug 2005 23:00 de SORIN28
Asa cum i-am mai scris unui forumist(pot sa o numesc asa?!) Luati Postinor mai ceva ca pe bomboanele mentolate ca nu aveti nici o problema, esti varza(si nu ma refer la formatie). Adica eu ca baiatarbat(sau cum vrei tu) stiu ca nu se ia mai mult ...
Re: Re: poveste... din 13 aug 2005 15:58 de Lonely`Girl
cel putin se gasesc oameni care ma inteleg.Cam la fel a fost si la noi.Iubirea s-a terminat.Eu nu am putut sa nu-l mai caut mai ales ca am decis sa ramanem amici.Se pare ca acestt lucru l-a determinat sa nu-mi mai vorbeasca deloc.I-am sters si ...
Re: poveste... din 13 aug 2005 13:28 de fantasy
Sa stii ca am patit si eu acelasi lucru odata..Vorbeam pe net,credeam ca e persoana ideala..am acceptat sa ma intalensc cu el..am devenit iubiti..ei bine,din momentul ala s-a schimbat totul.Cred ca ma indragostisem,incepeam sa tin mult la el.Nu imi ...
Re: avort din 13 aug 2005 11:43 de d33a
nu este obligatoriul acordul parintilor, dar de preferabil sa fii cu cineva mai mare macar sa te sustina cum trebuie .. se gasesc f multe cabinete particulare, dar sa nu ai sarcina mai mult de 2-3 luni k atunci nu se mai baga nici un medic, ...
Pagina 857 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |