Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Tips&Tricks despre sex

din 5 aug 2005 06:55 de xxxxx

Da, unele chestii merg, ai dreptate. Faza e ca sperma retinuta se elimina prin urina. E riscant sa nu ejaculezi... pot aparea probleme de prostata, unii muschi se atrofiaza (cei care fac ca sperma sa iasa cu presiune), posibil impotenta. Faza ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cont furat

din 4 aug 2005 22:21 de Aluka

esti nervoasa?:)

din 4 aug 2005 22:18 de sabba35

Apropo'...ce cauti pe site-ul asta? Daca-mi spui.....iti spun parola!:D:D:D:D:D:D

din 4 aug 2005 22:17 de sabba35

Duhhhh ce bine ......m-am linistit!:D:D:D:D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cont furat

din 4 aug 2005 22:14 de Wanted2

E "grele" pt tine... pai tu nu stii daca esti barbat sau femeie... chiar trebuie sa intrebi pe altii? Imi pare rau daca esti cumva intersexual si nu ai sexul determinat inca... s-a mai intamplat, stai linistita, nu e prima data. Dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cont furat

din 4 aug 2005 21:43 de sabba35

Auzi, mai idioato:D:D:D:D n-au vazut copilasii tai ( aia de se numesc hormoni) barbat ca aluka!:D:D:D:D:D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Cont furat

din 4 aug 2005 20:36 de Aluka

m-am inselat!ti-a dat corect banned!bravo nemesis!:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Cont furat

din 4 aug 2005 20:27 de Wanted2

No way.. no chance. "Baieteii" lui Aluka nu au inca aceasta putere. Saracii .. nici sa inoate bine cred ca nu au invatat. :-`:-`:-`:-` Dar nici dupa cativa ani nu cred ca o sa invete. Cred ca sufera de o paralizie... offf.. probabil e ...

Re: Sex Quiz 1

din 4 aug 2005 19:07 de valentine

1.nu 2.da 3.da 4.da 5.era un info mic pt noi? P.S dati si mie un 10, dati si mie un 10 pls!

din 4 aug 2005 18:33 de Wanted2

Apropo de circumcizie, stiati ca in tari mai putin dezvoltate ( din Africa in special, dar nu numai) cirucumcizia este folosita si pt femei , dar fara motive medicale. Infibulatia este practicata din motive religioase; de asemenea unele triburi ...

din 4 aug 2005 17:11 de Wanted2

1. NU. ( de fapt exista pareri si pro so contra...) 2.Da 3.NU cred 4. Cred ca este diferit... de fapt aici nu stiu sigur :-`:-`:-`:~* 5.Nu :D:D:D

Re: Re: tru3 love ?

din 4 aug 2005 15:36 de ExoticDream

Nu cred ca atunci cand iubesti "treci peste aproximativ orice", ci ca ajungi sa iubesti doar in cazul in care compatibilitatea este mare, iar acel "orice" despre care vorbesti isi restrange aria substantial. Nu este nimic rau ...

Sex Quiz 1

din 4 aug 2005 12:15 de MachoMan

Sa vad cum stati cu teoria! Iata un test micut, la ale carui intrebari trebuie sa raspundeti "da" sau "nu". 1. Circumcizia este cea eficienta metoda de prevenire a infectiilor urinare si a cancerului penian? 2. Este posibil ...

Re: Re: Tips&Tricks despre sex

din 4 aug 2005 03:29 de ExoticDream

Asa e, stiti vorba aia... ce-i mult strica! 6 ore de sex inseamna un consum de energie urias, trebuie sa dormi 15 ore ca sa "te recuperezi" si s-a dus pe apa Sambetei tot ce mai aveai in plan in rest! In plus, exista sanse mari sa te ...

Re: Re: Re: Re: Din ciclul:

din 3 aug 2005 22:45 de ExoticDream

Si daca fata nu s-a priceput "sa bage bijuteria in cutiuta" (ce poet esti! ), sa inteleg ca numita comoara a gasit drumul de una singura? Cu experienta sau fara, presupun ca ati ajuns pana la urma acolo unde trebuie, nu? Doamne, cat caz ...

Re: Re: tru3 love ?

din 3 aug 2005 20:58 de DarkAngel

In sfarsit un raspuns calumea la o intrebare mai neclara pt majoritatea celor care au raspuns... MS ExoticDream :D

Re: Re: Sex la BigBrother

din 3 aug 2005 14:49 de valentine

Mda interesanta metoda de a iti face publicitate...sa apari prin presa cum faci mumu (vezi daniela g..nu stiu cum si asta a lu tiriac)

Re: Sex la BigBrother

din 3 aug 2005 13:44 de Wanted2

Poate sunt o persoana mai pudica, dar nu as putea sa apar intr-o astfel de emisiune. Initimitatea unei persoane este "a ei" ca sa zic asa... si nu trebuie sa o imparta cu alte mii de pesroane, iar sexul e o chestie de 2 persoane (ma rog ...

Re: Re: Tips&Tricks despre sex

din 3 aug 2005 09:50 de valentine

Nu stiam ca nea Bivolaru gandeste tot ca mine :D :D :D...de dereglari nu stiu nimica...stiu doar un efect secundar care prefer sa il tin pt mine...si chestia e ca trebuie sa fii tare pampalau sa stai numa sa te concetrezi cum zic ei in ...

Re: tru3 love ?

din 3 aug 2005 03:35 de ExoticDream

"True love" se intampla destul de rar, in majoritatea cazurilor doar ni se pare ca iubim cand, de fapt, nu facem decat sa fim eventual indragostiti de cineva, confundam prea usor o atractie trecatoare, adesea doar sexuala, cu ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 860 din 1098
«   1 ... 857   858   859   860   861   862   863 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare