Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: cu mai multe

din 10 aug 2005 12:04 de d33a

asa e .. ai mare dreptate .. inca il mai iubesc si imi este f greu .. dar sunt sigura k o sa trec si peste asta .. TREBUIE sa trec si peste asta .. :(

Re: Re: Re: Re: Viitorul sexpert-ului

din 10 aug 2005 00:09 de nemesis

Try it with me... :ok::flowers:

Re: Re: Re: Viitorul sexpert-ului

din 9 aug 2005 22:35 de ExoticDream

Really?!? Si eu care ma gandeam ca trebuie sa-ti trimit cate o ilustrata din fiecare locatie ca sa ma crezi! ;););)

Re: Re: Re: nedumerire

din 7 aug 2005 21:55 de xxxxx

Exact, poate fi tricomonas. Trebuie neaparat sa te duci la doctor!

Re: Re: Re: Ma doare

din 7 aug 2005 02:06 de un dracusor

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help!!!

din 6 aug 2005 21:08 de xxxxx

Multumesc mult, chiar nu stiam :flowers: O trec la practica! :~*

Re: Re: Re: Postinor ????? Pls Help

din 6 aug 2005 01:33 de Xgirl

exact, n-are nici o treaba cu pretenul meu, io doar stiam k mi-a zis cineva de mult knd eram mica tare si nu dadeam importanta k exista o pastila pe kre o iei si iti intarzie ciclul.dar tot la fel si asta trebuie sa o iei rar k dc iei prea mult mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Help!!!

din 6 aug 2005 00:52 de Wanted2

Secretia vaginala/mucusul cervical (Metoda mucusului cervical/ Billings ) Femeia verifica zilnic prezenta, aspectul si cantitatea secretiilor cervicale. Cateva zile dupa menstruatie, secretia este redusa/inexistenta. Apoi secretia devine din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Viitorul sexpert-ului

din 6 aug 2005 00:03 de ExoticDream

Nu este necesar, pricep chiar si fara cuvinte! Da, asa si este, consulta regulamentul si te vei convinge. Singura problema este ca nu se poate discuta oricum, trebuie sa ne respectam unii pe altii si sa folosim un limbaj civilizat. Cu alte ...

din 5 aug 2005 22:24 de SORIN28

OK, hai sa-ti desenez ceva:p Poate ca la inceput am crezut ca este un forum pe care se poate discuta orice, sau aproape orice. Dupa un timp mi-am dat seama ca daca ai doar un liceu si vorbesti in "tiganeste" lumea incepe sa-ti zica ca ...

din 5 aug 2005 20:34 de sabba35

Exotico acum ai dat-o in sf-uri!:D:D 1."Chiar crezi ca noi va dorim raul" sa presupunem ca ne doresti binele....ce faci pentru asta? 2."Cateodata este preferabil sa fii invatat cu forta decat deloc"! iar aici.....deja am o ...

Re: Sex Quiz 2

din 5 aug 2005 19:33 de valentine

1.b 2.chiar nu am idee 3.b, cred 4.nu cred ca o sa aflu vreodata degustand...da cred ca C 5.a? 6.multe! 7.a 8.b? 9.AAAAAA

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 aug 2005 19:14 de valentine

Testiculele stau "atarnate" de corp deoarece ele trebuie sa fie separate de corp, pt ca temperatura corpului nu ar permite dezvoltarea spermei. De aceea cand ne este frig testiculele "se apropie" mai mult de corp, in ...

Re: Sex Quiz 2

din 5 aug 2005 18:14 de SORIN28

1. Fara sex 2. Nu stiu 3. Frica de sex?!:blink: e prima data cand aud asa ceva 4. Calorii in sperma?! 5. Habar n-am 6. 1"numar" = 7km alergare, la o oara nu stiu 7. Asta e problema ei 8. Cred ca varianta D 9. Varianta ...

Re: Re: Re: Viitorul sexpert-ului

din 5 aug 2005 18:07 de ExoticDream

Avand in vedere ca suntem intr-un spatiu virtual, esenta este in ceea ce scrii, in ideile pe care le exprimi, inclusiv in modul in care le exprimi, in comportamentul pe care il ai in interactiunile cu ceilalti. Cineva spunea ca aici fiecare nu ...

Sex Quiz 2

din 5 aug 2005 15:46 de ExoticDream

Dupa ce v-ati facut incalzirea cu primul test, ce-ar fi sa continuam cu altul in care trebuie sa alegeti varianta corecta? 1. Care dintre urmatoarele metode contraceptive este cea mai eficienta in prevenirea sarcinii? a) metoda ...

Re: Re: Nush ce ma fac fara ea

din 5 aug 2005 14:58 de ExoticDream

Ceva-ceva motive de neincredere i-o fi dat si ea, nu cred ca se stresa el chiar degeaba! Exista o varsta (14-16 ani) cand multe fete fac pe interesantele, adora sa fie in centrul atentiei (baietilor), sa zdrobeasca si inimi daca se poate, de ...

Re: Nush ce ma fac fara ea

din 5 aug 2005 14:31 de OaNa

:(:(imi pare rau pentru tine dar si eu am patit ceva asemanator dar eu sunt fata nu stiu poate au adus-o la exasperare cu intrebarile alea si cu lipsa asat de incredere stiu ca este greu dar cateodata trebuie sa te mai si abtii de la genul asat de ...

Re: tru3 love ?

din 5 aug 2005 13:14 de OaNa

hmm oare cand ne dam seama daca iubim cu cineva cu adevarat si oare ce inseamna defapt asta. sa treci cu vederea peste tot ce face si sa accepti asa cum este chiar daca asta cateodata iti poate fi tie defavorabil....si dupa ce urmeaza o cearta si ...

Re: Re: Re: Tips&Tricks despre sex

din 5 aug 2005 07:04 de xxxxx

Imi place freza ta, desi e putin demodata. Imi place foshnetul aripilor tale! O:)

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 859 din 1098
«   1 ... 856   857   858   859   860   861   862 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare