Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Am nevoie de ajutorul vostru din 25 iul 2005 16:50 de simona
Ai auzit cumva de " ANEXITA" ?Este o raceala foarte mare la burta,in cazul careia apar sangerari mari si in alte perioade ale lunii,decat in perioada de menstruatie.Fiind o raceala la burta,pe langa sangerarile nejustificate,apar si ...
Re: Re: Re: Re: Nush ce ma fac fara ea din 25 iul 2005 01:23 de claudiudr
Si daca nu exista acea fata la care sa am bucurii?
Re: Re: Re: Nush ce ma fac fara ea din 25 iul 2005 01:16 de valentine
Poate o sa ti se para ciudat...dar stii cum uiti usor de gajica asta? Intra pe combinatie cu o fata la care ai bucurii de ceva vreme da nu prea tia trecut prin cap sa ai vreo relatie sau ceva de genul asta cu ea, combinate cu ea, ardetiva cateva zile ...
Re: din 25 iul 2005 00:01 de Wanted
Am gasit cate despre ejacularea precoce pe niste site-uri. Sper sa te ajute.
a) exista mai multe tipuri de solutii si unguente ce contin in mare parte o substanta anestezica , care reduce sensibilitatea periferica, scazand fluxul de impulsuri ...
Re: Nush ce ma fac fara ea din 24 iul 2005 21:09 de fantasy
acum serios,nu esti nici primul nici ultimul care trece prin asta...si eu am trecut de destule ori...si stiu ca nu e usor deloc,dar trebuie sa te obisnuiesti cu ideea...eu una am avut momente in care simteam ca am sa mor fara persoana ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nush ce ma fac fara ea din 24 iul 2005 18:51 de fantasy
am invatat de mult sa desenez...casute,pomisori,omuleti... =))
:lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Nush ce ma fac fara ea din 24 iul 2005 18:09 de sabba35
cred ca tu mai trebuie sa stai pe aici.....pana sa incepi sa desenezi!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: sex in locuri publice din 24 iul 2005 17:52 de fantasy
"avem di toate" parca asa era...
curaj->check
hormoni nabadaiosi->check
altceva?:D
Re: Re: Re: sex in locuri publice din 24 iul 2005 17:41 de sabba35
Nu-ti trebuie curaj!
Ci doar niste hormoni nabadaiosi!
:D:D:D
Re: din 24 iul 2005 17:07 de Diana
Acuma iti zic eu din ce am mai citit..o metoda...de fiecare data cand te masturbezi incearca sa ti cat poti tu de mult...dar asta trebuie facuta de mai multe ori pe zi..si o sa vezi ca o sa-ti fie mai usor sa te ti in timpul actului sexual.Sau ar mai ...
Re: Re: swinger.. pro sau nu? din 24 iul 2005 11:10 de duran
inteleg ca nu iti displace ideea,ba chiar ,dimpotriva.....
Re: Re: swinger.. pro sau nu? din 24 iul 2005 11:07 de duran
...tatonam de ceva vreme terenul..este ,inca mocirlos si plin de noroi improscat de idealisti!
Re: swinger.. pro sau nu? din 24 iul 2005 05:45 de nemesis
Cred ca un cuplu care accepta asa ceva este, de departe, un cuplu extrem de puternic. Un asemenea fenomen, aparut in perioada de atasament (vezi postul: Cadou pt ExoticDream - Clubul veteranilor) este... divin. Pentru asta iti trebuie curaj, ...
Re: Re: Intrebare pentru baieti din 24 iul 2005 01:06 de ExoticDream
De acord cu tine ca, in general, vina este impartita (in procente inegale), de acord ca uneori exista motive clare pentru care relatia trebuie sa ia sfarsit, dar in cele doua cazuri la care ma refer nu a existat practic nici un motiv pentru care ...
Re: Re: Re: Re: am o problema eu sau mi se pare? din 24 iul 2005 00:49 de principiu
Pentru mine timiditatea in privintza penisului meu este o problema shi incerc sa trec peste ea dar prietena mea, am reushit sa o fac sa treaca peste timiditatea respectiva shi ea acum sta in prezenta mea fara nici o problema dezbracata.
Shtiu ca ...
Re: Re: Re: am o problema eu sau mi se pare? din 24 iul 2005 00:31 de Diana
Mai..ca sa ai o relatzie adevarata cel mai important e comunicarea..ca sa comunici bine cu persoana de langa tine trebuie sa incetezi cu timiditatea..mai ales ca daca chiar atzi hotarat sa incepeti o viata sexuala.E ceva foarte normal sa iti vada ...
Re: am o problema eu sau mi se pare? din 24 iul 2005 00:17 de ExoticDream
Cati ani ai? Problemele de natura medicala sunt excluse? Ai constatat lipsa erectiei si in cazul masturbarii? Cum stai cu emotivitatea, esti un tip timid?
(?)(?)(?)
am o problema eu sau mi se pare? din 24 iul 2005 00:05 de principiu
Sunt virgin si in esenta problema mea consta in: nu mi se ridica cand incerc sa am contactul sexual
Sunt capabil sa o fac pe ea sa aiba cateva orgasme repetate si in timpul asta penisul meu e in stare latenta iar in momentul in care incerc sa am ...
Re: Re: Re: pilula de a doua zi... din 23 iul 2005 14:21 de Wanted
Dereglari pe termen lung pot aparea doar daca folosesti des pilula de a 2-a zi... asa cum am mai zis... nu trebuie folosita mai des de o data la 6 luni ( asa stiam eu... ).
Daca "faci abuz" :p de ea si o folosesti frecvent pot aparea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 iul 2005 01:13 de nemesis
Q.E.D. Taqua...
Trebuie sa mai repet:
Valentine si cultura = oximoron!
In curand va reactiona idiosincratic!
dexonline.ro (fara www) ;)
Pagina 863 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |