Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Avem un pat si o tipa... din 28 iul 2005 00:48 de SORIN28
Sa-ti raspund eu in locul ei?! N-o fac, te-as face prea tare de caca si nu ai mai scrie pe aici
Re: Re: Re: Re: Re: Cine e Wanted si... din 28 iul 2005 00:34 de SORIN28
Si de unde stii tu asta ma ateule ?! Chiar asa, de cate ori pe zi iti zice lumea ca tre' sa mori ?!
Re: Re: Re: Re: Cine e Wanted si... din 28 iul 2005 00:30 de nemesis
OH, MY GOD! Iar ai nimerit in bara!
Yahve este numele dat de evrei lui D-zeu! In Vechiul Testament (de asta trebuie sa fii auzit) acesta este numele Sau!
Si cand ti-am spus ca esti tamaie... ai crezut ca esti tufis! :D
Re: Re: Re: Re: Re: din seria "help" :p din 28 iul 2005 00:01 de jannis07
eh...a gresi e omeneste :),asa ca nu trebuie sa fim duri.totusi unii au o doza mai mare de sarcasm din nastere...si nici pe ei n-are rost sa`i condamnam.vorba lui jackson :heal the world, make it a better place ..:))hai ca aberez de acuma.
Re: o intrebare.... din 27 iul 2005 22:54 de Wanted
Daca a luat postinor... i-a venit si menstruatia???? ce mai vrea... Trebuie sa sa mai linisteasca putin.... Si sa isi faca testul ala ca sa scape de atat stres!!
Re: Re: Avem un pat si o tipa... din 27 iul 2005 20:34 de nemesis
Ai simtit asa... o nevoie stringenta de a vorbi singura, asa-i? De unde ai dedus tu ca "trebuie" sa raspunzi? Iar te-ai visat barbat? :devil:
Re: Re: Re: Cine e Wanted si... din 27 iul 2005 19:46 de Nekunoskuta
Tu chiar nu ai observat ca pe site-ul asta iti trebuie umor cu carul ca sa supravietuiesti? Si totusi ti se pare ca are umor?
Re: Avem un pat si o tipa... din 27 iul 2005 19:32 de Nekunoskuta
Aaaaa...trebuie sa raspund si eu la asta?:-`Ma mai gandesc ce fac cu ea:D
Tot despre femei e vorba?:unsure:Nu-mi plac:D
Next please!!!:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am din 27 iul 2005 17:15 de Wanted
NU anticonceptionalele te ingasa... ci tu. Ele doar iti provoaca o pofta mai mare de macare, asa cum se intampla si cand iei vitamine, iar tu trebuie sa ai grija sa nu exagerezi cu mancare si sa pastrezi o dieta sanatoasa. Eficienta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 iul 2005 15:58 de Wanted
""Da mai da nu intelegi k nu pot sa ma duc la ginecolog, nici o prietena de-a mea nu a fost si habar am la care sa ma duc ... ""
Si tu esti in turma???? Daca nici o prietena de-a ta nu a fost nu trebuie sa mergi? Poate ele nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 iul 2005 13:35 de Wanted
Si eu am avut probleme, si am cam tot varsta ta, dar m-am dus la ginecolog, pt k mi-a fost frica de alte complicatii. In final nu a fost nimic grav, dar asteptarea ma omorase. M-am dus la cabinet la ora 4 si la ora 8 am intrat la consultatie, si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help m din 27 iul 2005 12:22 de Wanted
Dupa cate spui tu... cred ca intr-adevar te-ai ranit. Evita orice contact sexual pt min o saptamana, poate chiar mai mult. Daca ai o rana deschisa este mult mai posibil sa te infectezi si se poate agrava. Dar totusi trebuie sa faci o vizita la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help me plsss din 27 iul 2005 00:45 de fantasy
hmmmzzz..seamana cu mesajul scris de mine...shi a fost postat la scurt timp dupa..se pare k gandim la fel:D quite strange...
Re: Re: Re: Re: Re: Help me plsss din 27 iul 2005 00:41 de Wanted
Stiu ca exista aceasta jena, dar trebuie sa treci peste ea( ai facut ceva, asuma-ti consecintele). Nu ai nici o prietena ff apropiata cu care sa te duci? Situatia ta e delicata, dar trebuie sa ai grija. Cred ca poimaine e cam devreme. Mucoasa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Help me plsss din 27 iul 2005 00:38 de fantasy
nu ai shi u o prietena cea mai buna sa mergi q ea la ginecolog?iar doctorului trebuie aa ii zici orice.Nu mai astepta sa treaca timpul fara sa faci nimic,poate e ceva destul de grav..care se poate inrautati..Cel mai bun sfat pe care ti-l pot da e ...
Re: Re: cum sa fac? din 27 iul 2005 00:06 de daron
merci asta m a ajutat mult:ok: ma bucur ca pot sa vb cu voi aici...
sper sa reusim a trcem si noi la sex...:love:
Re: Re: Re: Re: ceva ciudat... din 26 iul 2005 22:54 de sabba35
Nu stiu cine e Imaam Ahmad asta dar are dreptate!
Exista femei care au luni la rand menstra normala!
Acum daca o exista o variatie cantitativa.....poate.....dar asa ceva exista si in mod curent!
Re: Re: Am nevoie de ajutorul vostru din 26 iul 2005 20:15 de jannis07
ai grira cu raceala asta...iti poate face probleme mai tarziu.eu iti recomand sa mai consulti (inca) un ginecolog si deasemenea sa mergi la endocrine unde ar putea sa-ti prescrie un tratament pentru dezechilibrul hormonal.daca la urinat ai durere e ...
Re: Re: Re: ceva ciudat... din 26 iul 2005 19:16 de Wanted
M-am interesat si uite ce am aflat :
Daca in timpul sarcinii o femeie insrcinata are mici sangerari periodice care apar atunci cand trebuia sa aibe menstruatia , nu inseamna ca acea are mesntruatie.
(!)
Acele sangerari nu trebuie sa fie ...
Re: Re: Re: din 26 iul 2005 18:44 de Wanted
Te referi la ejaculare cutulburari sau doar intarziata? pt ambele cazuri uite niste raspunsuri:
1. Tulburarea de erectie:
- este cea mai raspandita tulburare pentru care se solicita psihoterapia
- are forme diverse
- mecanismul erectiei ...
Pagina 862 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |