Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Avem un pat si o tipa...

din 28 iul 2005 00:48 de SORIN28

Sa-ti raspund eu in locul ei?! N-o fac, te-as face prea tare de caca si nu ai mai scrie pe aici

Re: Re: Re: Re: Re: Cine e Wanted si...

din 28 iul 2005 00:34 de SORIN28

Si de unde stii tu asta ma ateule ?! Chiar asa, de cate ori pe zi iti zice lumea ca tre' sa mori ?!

Re: Re: Re: Re: Cine e Wanted si...

din 28 iul 2005 00:30 de nemesis

OH, MY GOD! Iar ai nimerit in bara! Yahve este numele dat de evrei lui D-zeu! In Vechiul Testament (de asta trebuie sa fii auzit) acesta este numele Sau! Si cand ti-am spus ca esti tamaie... ai crezut ca esti tufis! :D

Re: Re: Re: Re: Re: din seria "help" :p

din 28 iul 2005 00:01 de jannis07

eh...a gresi e omeneste :),asa ca nu trebuie sa fim duri.totusi unii au o doza mai mare de sarcasm din nastere...si nici pe ei n-are rost sa`i condamnam.vorba lui jackson :heal the world, make it a better place ..:))hai ca aberez de acuma.

Re: o intrebare....

din 27 iul 2005 22:54 de Wanted

Daca a luat postinor... i-a venit si menstruatia???? ce mai vrea... Trebuie sa sa mai linisteasca putin.... Si sa isi faca testul ala ca sa scape de atat stres!!

Re: Re: Avem un pat si o tipa...

din 27 iul 2005 20:34 de nemesis

Ai simtit asa... o nevoie stringenta de a vorbi singura, asa-i? De unde ai dedus tu ca "trebuie" sa raspunzi? Iar te-ai visat barbat? :devil:

Re: Re: Re: Cine e Wanted si...

din 27 iul 2005 19:46 de Nekunoskuta

Tu chiar nu ai observat ca pe site-ul asta iti trebuie umor cu carul ca sa supravietuiesti? Si totusi ti se pare ca are umor?

Re: Avem un pat si o tipa...

din 27 iul 2005 19:32 de Nekunoskuta

Aaaaa...trebuie sa raspund si eu la asta?:-`Ma mai gandesc ce fac cu ea:D Tot despre femei e vorba?:unsure:Nu-mi plac:D Next please!!!:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am

din 27 iul 2005 17:15 de Wanted

NU anticonceptionalele te ingasa... ci tu. Ele doar iti provoaca o pofta mai mare de macare, asa cum se intampla si cand iei vitamine, iar tu trebuie sa ai grija sa nu exagerezi cu mancare si sa pastrezi o dieta sanatoasa. Eficienta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 iul 2005 15:58 de Wanted

""Da mai da nu intelegi k nu pot sa ma duc la ginecolog, nici o prietena de-a mea nu a fost si habar am la care sa ma duc ... "" Si tu esti in turma???? Daca nici o prietena de-a ta nu a fost nu trebuie sa mergi? Poate ele nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 iul 2005 13:35 de Wanted

Si eu am avut probleme, si am cam tot varsta ta, dar m-am dus la ginecolog, pt k mi-a fost frica de alte complicatii. In final nu a fost nimic grav, dar asteptarea ma omorase. M-am dus la cabinet la ora 4 si la ora 8 am intrat la consultatie, si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help m

din 27 iul 2005 12:22 de Wanted

Dupa cate spui tu... cred ca intr-adevar te-ai ranit. Evita orice contact sexual pt min o saptamana, poate chiar mai mult. Daca ai o rana deschisa este mult mai posibil sa te infectezi si se poate agrava. Dar totusi trebuie sa faci o vizita la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help me plsss

din 27 iul 2005 00:45 de fantasy

hmmmzzz..seamana cu mesajul scris de mine...shi a fost postat la scurt timp dupa..se pare k gandim la fel:D quite strange...

Re: Re: Re: Re: Re: Help me plsss

din 27 iul 2005 00:41 de Wanted

Stiu ca exista aceasta jena, dar trebuie sa treci peste ea( ai facut ceva, asuma-ti consecintele). Nu ai nici o prietena ff apropiata cu care sa te duci? Situatia ta e delicata, dar trebuie sa ai grija. Cred ca poimaine e cam devreme. Mucoasa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Help me plsss

din 27 iul 2005 00:38 de fantasy

nu ai shi u o prietena cea mai buna sa mergi q ea la ginecolog?iar doctorului trebuie aa ii zici orice.Nu mai astepta sa treaca timpul fara sa faci nimic,poate e ceva destul de grav..care se poate inrautati..Cel mai bun sfat pe care ti-l pot da e ...

Re: Re: cum sa fac?

din 27 iul 2005 00:06 de daron

merci asta m a ajutat mult:ok: ma bucur ca pot sa vb cu voi aici... sper sa reusim a trcem si noi la sex...:love:

Re: Re: Re: Re: ceva ciudat...

din 26 iul 2005 22:54 de sabba35

Nu stiu cine e Imaam Ahmad asta dar are dreptate! Exista femei care au luni la rand menstra normala! Acum daca o exista o variatie cantitativa.....poate.....dar asa ceva exista si in mod curent!

Re: Re: Am nevoie de ajutorul vostru

din 26 iul 2005 20:15 de jannis07

ai grira cu raceala asta...iti poate face probleme mai tarziu.eu iti recomand sa mai consulti (inca) un ginecolog si deasemenea sa mergi la endocrine unde ar putea sa-ti prescrie un tratament pentru dezechilibrul hormonal.daca la urinat ai durere e ...

Re: Re: Re: ceva ciudat...

din 26 iul 2005 19:16 de Wanted

M-am interesat si uite ce am aflat : Daca in timpul sarcinii o femeie insrcinata are mici sangerari periodice care apar atunci cand trebuia sa aibe menstruatia , nu inseamna ca acea are mesntruatie. (!) Acele sangerari nu trebuie sa fie ...

Re: Re: Re:

din 26 iul 2005 18:44 de Wanted

Te referi la ejaculare cutulburari sau doar intarziata? pt ambele cazuri uite niste raspunsuri: 1. Tulburarea de erectie: - este cea mai raspandita tulburare pentru care se solicita psihoterapia - are forme diverse - mecanismul erectiei ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 862 din 1098
«   1 ... 859   860   861   862   863   864   865 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare