Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: gynecomastia sau surplus de grasime ? din 3 aug 2005 03:28 de Wanted2
Pai mie mi se pare cat de cat simplu :
1. esti obez... apare gynecomastia .. urmezi o dieta... daca nu functioneaza, trebuie sa apelezi la chirugie.
2. nu esti obez, atunci nu merge ideea de dieta, si nu ramane decat operatia.
In pubertate ...
Re: depresie din 3 aug 2005 02:25 de ExoticDream
Este ciudat sa nu stii daca ai iubit-o sau nu. Daca nu a fost iubire, suferi doar de pierderea unui "ceva" pe care te-ai obisnuit sa-l ai in preajma (old habits die hard), iar aceasta pseudo-depresie nu va dura mult. Daca insa ai ...
Re: Tips&Tricks despre sex din 3 aug 2005 02:02 de xxxxx
Asta e o teorie de la yoga bivolara.
Efectele nu sunt nicidecum asa cum se povesteste; te poti alege cu dereglari grave (fizice si psihice).
Si daca tot esti atent sa te "concentrezi" cand mai ai timp sa iubesti?
Re: Re: Sex neprotejat din 3 aug 2005 01:06 de DarkMan
Thks. Tinand cont ca prietena mea se mentine cu dieta (adica din firea ei nu mananca mult si la ore ciudate) plus faptul ca este slabutza (adica este bine proportionata la 1.63m la circa 46Kg) se poate sa nu aibe probleme?
Iar partea cu metoda ...
Re: Sex neprotejat din 3 aug 2005 00:54 de Wanted2
Hmz... multe cupluri se bazeaza pe metoda calendarului sau baiatul nu ejaculeaza in vagin * medtoda Coitus Intreruptus... parca:-`:ermm: ) Personal nu as folosi o metoda din cele naturale ( BEtter safe than sorry...:D)
E adevarat ca sunt fete ...
Re: sex virtual din 2 aug 2005 19:50 de valentine
Nu e vorba de ce cuvinte folosesti...e vorba de ce baiat vrei sa il aduci la orgasm pt ca trebuie sa fie tare terminat sa se termine de la cyber sex...bine e alta poveste daca in timp ce vb cu tina face munca manuala...:pirate:
Tips&Tricks despre sex din 2 aug 2005 19:48 de valentine
Sunt de parere ca fiecare doreste sa isi imbunatateasca performantele sexuale continuu asa ca m-am gandit ca nu ar strica un subiect unde sa ne impartasim trucuri intre noi pentru atingerea unor performante sexuale mai bune.
Hai ca incep eu: ...
Re: intrebare mai mult pentru fete din 2 aug 2005 00:02 de Wanted
Poate e o infectie vaginala. Dar orice ar fi trebuie sa se duca la ginecolog. Durerea, secertia trebuie sa aiba o cauza care paote fi mai grava.
Personal nu cred ca e de la Postinor, daca deja a avut o menstruatie.
Simptomele sunt comune ...
Re: pls help repede din 1 aug 2005 22:33 de Wanted
Pai daca s-a dus ...s-a spalat....stai linistia :p, nu esti insrcinata. :d
:D
Ai grija, ca metoda calendarului nu e cea mai sigura, deci nu trebuie sa ai incredere in ideea "cu cinci zile inainte si cinci dupa nu poti ramane insrcinata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cine e Wanted si... din 1 aug 2005 18:48 de sabba35
Replicile manifestate prin ras, gest, zambet, scris....ne caracterizeaza!Sau mai bine spus modul in care replicam!;)
Re: Re: Re: Re: Cine e Wanted si... din 31 iul 2005 17:31 de Wanted
Si cred ca trebuie sa cunosti o persoana inainte de a iti face o parere, si nu cred ca din raspunsurile postate pe forum ai putea sa iti faci vreo parere, pt k in f putine am facut referire la propria mea pers, si in rest am dat doar niste ...
Re: Re: Cine e Wanted si... din 31 iul 2005 17:21 de Wanted
De fapt 17... dar nu stiam ca trebuie sa ai o varsta ca sa ai umor...
Doar ca umorul lui nemesis nu ma prea pasioneaza.... e chestie de gust... :flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda din 31 iul 2005 16:49 de Wanted
Tu ai spus sa imi asum gresala si anume acel "doispe" ... care nu a fost gresala mea... ai priceput acum?
Ai auzit de propozitii,, afirmatii care sunt doar pe jumatate corecte??? sa stii ca se poate...
Aici imi asum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de i din 31 iul 2005 16:34 de Barno-pai
1. Nu obisnuiesc sa vorbesc inainte de a ma informa! ;) Stiu cine ce termen a folosit, tu te refereai la forma "doisprezece", spunand ca nu este "cea mai corecta", eu ti-am explicat ca este corecta, la fel ca si varianta ...
Re: tru3 love ? din 31 iul 2005 13:38 de Wanted
Cred ca atunci cand iubesti cu adevarat treci peste aproximativ orice, renunti la o parte din mandrie, si nici nu iti dai seama cand si cum se intampla toate astea. Intr-o zi te trezesti ca ai renuntat la multe "mandrii" si nu ...
Re: probleme din 29 iul 2005 15:37 de Wanted
Diferenta dintre ziua in care apare ovulatia si prima zi a menstruatiei este constanta si anume de 14 zile. Din aceasta perioada doar in primele 2-3 zile exista riscul de o sarcina. Cum prietena ta era la sfarsitul acestei perioade (ultimele 2 ...
Re: probleme din 29 iul 2005 13:58 de jannis07
eu zic sa-si cumpere un test de sarcina( asta daca au trecut doua saptamani de la contactul sexual neprotejat), sau si mai sigur, sa meagra la ginecolog.daca e negativ,tot ar trebui mers la medic pentru ca senzatia de durere in timpul urinarii apare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din seria "help&a din 28 iul 2005 19:04 de Wanted
Exact: greseala este omoneasca si daca continui sa le faci devin diabolice... Mai intai ai putina rabdare sa vezi si continuare... daca omu mai greseste sau nu; nu trebuie sa sari sa "ii dai in cap" cu
greseala;
Cred ca ceea ce ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din seria "help" din 28 iul 2005 09:14 de nemesis
Errare humanum est, perseverare diabolicum. Din pacate "este multi" :devil: pe acest site... (X)
Re: Re: Re: Avem un pat si o tipa... din 28 iul 2005 08:45 de Nekunoskuta
1. Am uitat ca supermoderatorul nemesis are dreptul sa posteze intrebari retorice care sa ramana fara raspuns. Iti multumesc ca mi-ai amintit de ce m-am lasat de site-ul asta.
2. Eu ma visez barbat dar sunt femeie. Tu...la fel?
3. Apropo de ...
Pagina 861 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |