Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: relatii si ...........relatii...

din 12 aug 2005 23:52 de Taqua

Oricum, daca s-au terminat, el iti spune sa cumperi si tu te executi, inseamna ca vrei sa participi la...:~*, altfel, la o astfel de replica frecventa l-ai fi trimis demult sa mai participe si de unul singur.:cat:

din 12 aug 2005 23:51 de OaNa

eu deja mam obijnui vrei sati mai spun ceva de 1 an si 6 luni prietenul meu nu a cumparat nici un prezervativ:)ce mai vrei sa fac mie si frica sai spun ceva sa nu rabufnesca si sa nu se supere pe mine poate am gresit eu ca lam lasat sa se poarte asa ...

Re: Banc Show!

din 12 aug 2005 22:13 de SORIN28

Si incepe jupanu' :D: Papagalul se duce la vulpe acasa, bate la usa. Deschide vulpea: - Vulpeo, hai sa ne f***m! - Nici vorba, sunt virgina, fata cuminte si finuta etc. Si ii inchide usa. A doua zi papagalul nu se lasa, iar se duce ...

din 12 aug 2005 20:41 de Nekunoskuta

Nu e "treaba ei" sau "treaba lui". Daca e sa fie cazul sa cumpar eu nu vad ce m-ar impiedica. Bineinteles, nu ca in situatia descrisa dar nu se exclude cazul in care poate fi "treaba mea".

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 aug 2005 20:35 de sabba35

:blink::blink::blink: :D:D:D

din 12 aug 2005 20:15 de d33a

daca e ii permite .. l-a invatat prost ...

din 12 aug 2005 19:52 de Dru_me

De acord cu Fantasy.In cazul meu,eu am cumparat o singura data prezervative,din pura curiozitate(a sentimentului),dar in rest numai el a cumparat(si cumpara in continuare).La fel ca si Fantasy,daca nu a cumparat prezervative,va trebui sa mai ...

din 12 aug 2005 18:34 de fantasy

pai ce pe el il doare mana sa cumpere?eu una nu am cumparat niciodata.si stie ca daca nu are la el isi pune pofta-n cui.

Cine cumpara prezervative?

din 12 aug 2005 18:04 de mimi

ce parere aveti? daca intr-un cuplu numai fata cumpara prezervative, el doar spune..."s-au terminat, trebuie sa cumperi" :blink:. Iar fata cumpara...

Re: Re: Re: asa incepe totul .. ca intr-un vis ..

din 12 aug 2005 16:00 de valentine

Nu ai cautat unde trebuie...multi sunt sinceri si cu sufletul curat, dar majoritatea prefera sa se prefaca, sa para alte persoane pt ca stii cum e societatea din ziua de azi...

Re: Re: urgent

din 12 aug 2005 13:32 de Dr. Pork

Daca trebuia sa-ti vina ciclul inseamna ca nu erai in perioada fertila deci nu trebuie sa iei pastila respectiva...iar sansele de a ramane gravida pt ca te-ai atins de un cearsaf cu pete de sperma sunt oricum minime.

Re: Re: Re: Re: Re: pilula de a doua zi

din 12 aug 2005 02:02 de laura88

am vazut mai multe pareri despre pilula asta...sa va spun cum sta treaba:sunt 2 pilule,prima trebuie luata in maxim 72 de ore dupa un contact sexual neprotejat,sau dak vi s-a rupt prezervativu...si a doua trebuie luata dupa la 12 ore dupa prima.nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 aug 2005 00:40 de squaw

Pentru ca ele are parerea ca trebuie sa-si rezolve problema cu noi...Moara MASSA daca nu e usor sa tiii toata pagina pe ist foruum....Ionel avea mari problems pe vremuri ca era multe subiecvte pe prima pagina:-`

Re: Re: Re: Re: cu mai multe

din 11 aug 2005 15:42 de valentine

Combinati-va ca va sta bine :love::love:%%-

Re: Re: Re: cu mai multe

din 11 aug 2005 11:20 de d33a

imi place de tine k esti f sincer ... asa si trebuie. poate asa imi intra si mie in cap ceva :) nu? ms mult de tot pt sfaturi :-*

Re: Re: Re: urgent

din 10 aug 2005 23:20 de xxxxx

Se numeste Postinor 2. Daca tot trebuie sa-ti vina ciclul, calculeaza perioada fertila, poate nu ai nevoie de Postinor 2 (e pe baza de hormoni-e nashpa) www.inhousedrugstore.com/bcp-hormones/postinor-information.html Indicatii: Se ia o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Noul regulament cu Regula

din 10 aug 2005 20:16 de xxxxx

Inteleg ca numai expresiile cu conotatiile sexuale intra in vederea ta :-0 Ai interpretat gresit, oricum, era vorba de limbi, nu de "a linge". "On-topic" intelegi ca e vorba de tema acestui site... sper Si gresesi iarasi: ...

Re: Re: Re: Re: Re: Noul regulament cu Regula zer0

din 10 aug 2005 19:25 de MachoMan

No, amu ne si laudam! Sa vada poporul ce culti "estem" noi! Nu, mersi, expresia "a linge pe cineva" are (si) conotatii nonsexuale care nu intra in vederile mele. In rest, nu prea vad legatura cu mictiunea, ignoranta, ...

Re: Re: cu mai multe

din 10 aug 2005 12:28 de MachoMan

Nu pricep cum stati voi, ca fraierele, langa papagali afemeiati si le inghititi toate magariile, ce drac de iubire e aia cand stiti ca alora le umbla mintea (si nu numai) la fel de fel de femei? Lasati-i sa-si faca poftele cu femei de teapa lor, ...

Re: asa incepe totul .. ca intr-un vis ..

din 10 aug 2005 12:06 de fantasy

Desi persoanele "bune,sincere,cu sufletul curat" sunt din ce in ce mai putine,ele inca exista.Trebuie cautate doar cu multa atentie...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 858 din 1098
«   1 ... 855   856   857   858   859   860   861 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare