Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in locuri publice din 23 iul 2005 01:08 de valentine
Dragostea asta include si contact sexual?:unsure:
Re: Re: Intrebare pentru baieti din 22 iul 2005 22:41 de inuendo
cred ca e sentimentul de macho care iti zice..ca poti si trebuie sa ai mai multe femei.. ca altfel nu esti barbat am trecut si eu prin asta numai ca nu m-am putu desparti de ea..am vrut..dar nu am putut:))
Re: pilula de a doua zi... din 22 iul 2005 20:58 de Wanted
Daca nu abuzezi de aceste pastile dereglarile hormonale nu sunt majore... Vei observa o posibila dereglare a ciclului. Nu trebuie sa folosesti mai des de 1 data la 6 luni, pt k atunci pot aprea probleme mai serioase...
Uite si problema mai ...
Re: Re: Re: Re: Logest-avantaje sau dezavantaje? din 22 iul 2005 19:31 de A-key
Exista deja experimente referitoare la acest lucru... pana acum am auzit ca ai voie sa iei maxim 4 folii a cate 21, spre exemplu daca mergi in concediu si nu vrei fix atunci sa nu poti intra in piscina etc etc. Oricum, fiind contraceptive ...
Re: Re: Re: Re: Re: sex in locuri publice din 22 iul 2005 17:19 de ExoticDream
Asta este o alta fantezie a mea.... a face dragoste pe plaja (cu varianta montana: sub o cascada) trebuie sa fie de vis, divin.... daca ai ocazia, nu te teme, neaparat incearca! Poate ne spui si noua daca visul si realitatea sunt chestii cel ...
Re: Re: Re: Re: Re: as dori o lamurire, pls din 22 iul 2005 11:14 de Wanted
Cum am zis 21 de zile este o durata normala ( ciclul menstrual trebuie sa dureze intre 21 si 35 de zile). Daca ai fost pe site-ul pe care ti l-am aratat in mesajul anterior, ai citit ca dereglarile pot interveni din diversi factori ( "Durata ...
Re: Re: logest! din 21 iul 2005 20:06 de valentine
Hai mai...:rolleyes:B):p
Re: logest! din 21 iul 2005 19:45 de Wanted
Contraceptivele orale au 98-99% eficacitate, dar trebuie sa le iei conform tutror regulilor (aceiasi ora..etc :)) iar este contaceptivul LOGEST din cate stiu eu sunt contraceptive f bune. Asa ca don't worry.. :ok::D:ok:
Re: Re: intrebare ... din 21 iul 2005 07:48 de SORIN28
Sadicule:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 iul 2005 06:45 de SORIN28
Cu desteptaciunea nu te nasti, ea se cultiva. Ma asteptam ca macar atata lucru sa stii
Oare?! Chiar ma grabesc cand zic ca este un dobitoc, unu care nu merita sa traiasca?! Hai sa vedem daca fetelefemeile insultate sunt de acord cu tine, hai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iul 2005 17:33 de ExoticDream
Razboaiele ("flamboaiele", cum se mai numesc ele) sunt o constanta a forumurilor, al tau insa este unul aproape solitar, cu morile de vant! Realitatea (dura, ce-i drept) este ca putini se nasc destepti. Cei mai saracuti cu duhul se ...
Re: Re: intrebare ... din 19 iul 2005 22:36 de chiario
ms de ajutor :D
Re: Re: cum sa fac? din 19 iul 2005 20:15 de valentine
Bai...nu am mai dormit de 2 zile....
Re: cum sa fac? din 19 iul 2005 17:44 de ExoticDream
Pe acest site exista o sectiune intitulata "Viata sexuala", unde poti gasi mai multe informatii despre "prima data". Uite cateva fragmente:
"Daca ambii iubiti sunt lipsiti de experienta, atunci ei trebuie sa aiba grija ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 iul 2005 14:30 de SORIN28
1 - Nu-mi plac manelele
2 - Vocabularul mi-l fac pentru fiecare persoana in parte
3 - Nu am fost la cusca, dar stiu ce e acolo
4 - Nu am nevoie sa ma intelegi tu sau oricine altcineva
5 - Nu sunt metafore, sunt jargoane
Si nu inteleg de ce te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 iul 2005 13:46 de MachoMan
Pe tine nu te observasem, vad ca si tu te-ai infratit cu manelistii, ai un vocabular, tataaaaaa, de ne ustura urechile! Tu ziceai c-ai fost in penitenciar ca nu mai tin minte? Atunci s-ar explica unele chestii...., te-ntelegem. Sper sa te observe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 iul 2005 13:32 de MachoMan
Mda, recunosc ca am mari lipsuri in cunostinte: o sa fac un curs de agramati si unul de argou, bine?
Ai stiiiiiiiiiiiiiiiiii? Aha.... Eu nu mi-s prea convins ca gresesc, cred ca sunt suficient de fix si exact in caracterizarile alea, nu ...
Re: intrebare ... din 19 iul 2005 03:01 de valentine
Faza e ca nu musti...ci trebuie sa ii sugi pielea aia unde vrei sa ramana semnul ca pe...o bomboana:ermm:...sau ceva de genu, ca nu imi vine un exemplu bun acum in cap.
P.S ai grija ca daca sugi acolo ca disperatu portiunea aia de piele vreo ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iul 2005 17:23 de ExoticDream
:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iul 2005 11:55 de MachoMan
La ce naiba iti trebuie teoria cand te descurci atat de bine cu practica? ;)
Pagina 864 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |