Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 18 iul 2005 10:40 de MachoMan

Chiar ai asa ceva in dotare? :wacko: Da' tu? :wacko::wacko: Bine ca esti tu covrig! :wacko::wacko::wacko: Nu cumva Olanda ai vrut sa zici? Cat despre drumul la :devil:, tu esti in masura sa arati drumul, smechere! B)

Re: Re: Re: Intrebare...

din 17 iul 2005 23:49 de Wanted

Inainte sa razi ar trebui sa te documentezi. AI incercat sa citesti ceea ce era pe site-ul pe care l-am dat? DAca nu l-ai accesta uite un paragraf...daca ai nevoie de traducere sa ma anunti ):( : " Sperm is not that powerful or can not go ...

Tot despre prostituate

din 17 iul 2005 20:31 de Wanted

Chiar va face palcere un astfel de topic....? Credeam ca este un forum care are ca scop... o anumita educare a tinerilor... nu un site in care fiecare insira cuvinte triviale... unele dintre ele cred ca nu trebuie sa fie adresate niciodata unei ...

din 17 iul 2005 16:05 de Taqua

Aroganta si snobismul tau sunt de-a dreptul amuzante. 1. Daca cetatenia este o institutie juridica prin care se stabileste apartenenta unei persoane fizice la un anumit stat, nationalitatea se refera la radacini, origini, la apartenenta fata ...

din 17 iul 2005 16:03 de Taqua

Aroganta si snobismul tau sunt de-a dreptul amuzante. 1. Daca cetatenia este o institutie juridica prin care se stabileste apartenenta unei persoane fizice la un anumit stat, nationalitatea se refera la radacini, origini, la apartenenta fata ...

din 17 iul 2005 13:42 de Infector

ExoticDream..copil dobitoc si atomic, cap de pompa ce esti .. scrie frate doar o singura data nu trebuie sa faci tu o pagina cu zecile de aberatii.. pune cate un @ pentru fiecare pers careia i te adresezi ca ma ustura creieru cand iti vad 2,3,5 ...

Re: Re: care e parerea voastra boys & girls?

din 17 iul 2005 09:33 de l

nu i-am zis inca , dar voi vorbi cu ea :ninja:

din 17 iul 2005 03:23 de nemesis

Pentru moment... scrie, dar nu pentru mult timp! ...dar nu asta era ideea, draga mea. Ah, ce-o sa te faci tu cand o sa ai o speta? Uiti ce trebuie sa demonstrezi? Ideea era ca nu o sa mai scrie "roman", decat in capul unor juristi ...

Re: Re: Intrebare...

din 16 iul 2005 01:53 de SORIN28

Esti tare:D:D:D, adica daca ejaculez in partenera si prinde putin aer gata s-au dus naibii copii ?! Deci totul trebuie sa fie etans. Pacat ca nu pot sa-ti arat cat de mult rad:D:D:D:ok:Esti tare

Re: care e parerea voastra boys & girls?

din 15 iul 2005 22:39 de eu

pai i-ai spus si nu a fost de acord de vreme ce spui ca trebuie sa o convingi? daca nu i-ai zis nimic... fii sincer cu ea ca nu se va supara cu siguaranta cand mie mi-a spus prietenul ca vrea sa fiu epilata total nu m-a deranjat deloc si chiar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pe

din 14 iul 2005 19:28 de Taqua

Nemesis, continui sa ma dejamagesti...cumplit. Ca pasionat de psihologie cum spui ca esti, te-ai dus in cap rau... Stiu ca te consideri omniscient, dar hai sa fim seriosi. Poti sa te dumiresti (poate!) de anumite abilitati intelectuale, ...

din 14 iul 2005 19:11 de valentine

:blink::blink: Vreau emotion cu aplauze!!!!:ok::ok::ok:

din 14 iul 2005 16:00 de ExoticDream

Suntem diferiti, iar noi, fetele, incercam sa intelegem ce va face fericiti, ce va place! Voi faceti insa atat de putin..... si in general doar in faza de cucerire...! Ce dam noi in schimb? In schimbul a ce??? Vrei sa cred ce scria in zeflemea un ...

din 14 iul 2005 14:54 de ExoticDream

Imi pare rau, dar fragmentul de mai sus este scris in cel mai autentic stil "masculinist" (care este varianta masculina a cuvantului "feminista"???)! Concluzia lui ar fi ca femeia trebuie sa ofere totul, sa munceasca din greu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru

din 14 iul 2005 13:57 de ExoticDream

Pentru ca sunt.... exact ceea ce ai spus ca sunt si nu este cazul sa fie comentate, pentru ca reflecta fie o "gandire moderna" asupra problemei in discutie, fie praf in ochi, idei trantite in bascalie, menite sa mascheze (nu ar fi prima ...

din 14 iul 2005 13:33 de ExoticDream

This asks for a long answer, darling..... :love::love::love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru

din 14 iul 2005 04:14 de nemesis

Aha... Inteleg problema. Ihi! Da... Si tu ce parere ai despre asta? :/ Fii amabila, Taqua, spune-mi ce stii sa gatesti? Iar tu, ExoticDream? Stiti sa calcati o camasa? La cate luni poti incepe sa hranesti un copil cu fructe? ...si as putea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ro

din 14 iul 2005 03:21 de nemesis

Eheee, draga mea, deocamdata am "Permis de rezidenta" in alta tara, iar doi ani si ceva imi schimb cetatenia... Am inceput deja demersurile in acest sens; de 8 luni. Asa ca... nu o sa mai scrie "Roman"! Hi, hi! Buletinul se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Romani

din 13 iul 2005 23:59 de Taqua

Stii la ce ma gandeam observandu-ti atitudinea? Trebuie sa fie al naibii de frustrant pentru tine ca in certificatul de nastere, buletin, pasaport etc. in dreptul nationalitatii sa apara mereu ROMAN si sa nu poti face absolut nimic ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru Irina

din 13 iul 2005 15:59 de valentine

Cifra 2005 iti spune ceva? Daca nu, iti zic eu: suntem in 2005 mami...3 sferturi sunteti niste panarame asa ca nu le mai lua apararea la toate femeile din ziua de azi...panarame! in adevaratul sens al cuvantului.:/

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 865 din 1098
«   1 ... 862   863   864   865   866   867   868 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare