Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bordelul din 13 iul 2005 13:50 de ExoticDream
Evident ca iubirea, comunicarea nu sunt prostii, am scris asta ironic in acel post pentru ca tu spuneai ca sexul este mai important decat ele! Chestia cu insiratul barbatilor am spus-o tot pentru ca tu ziceai ca noi nu ar trebui sa ne limitam la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru Irina din 13 iul 2005 13:12 de ExoticDream
Hmm.... asta este conceptia unui baiat care a cunoscut doar o anumita categorie de femei (slabute la capitolul materie cenusie si ahtiate dupa sex). "Animale" suntem cu totii deep inside, tuturor ne place sexul, dar unii dintre noi mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru Irina din 13 iul 2005 12:54 de ExoticDream
In opinia unuia ca el, daca te-ai culcat si cu altul/altii in afara de el, esti curva (el, in schimb, trebuie sa se culce cu tot cartierul ca e "barbat"! ), iar daca nu te culci cu el, esti proasta! In orice situatie, el este cuminte si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperat!!! din 13 iul 2005 12:38 de ExoticDream
Stiu ca se comunica fascinant facand dragoste, dar mai intai trebuie sa ai ce, trebuie sa simti ceva pentru celalalt! Vrei sa-mi spui ca sexul inlocuieste de minune alte cai de comunicare?
Scenariu:
Sunt fata, cunosc un baiat, imi place la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sugestie... din 13 iul 2005 05:45 de valentine
aha...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperat!!! din 13 iul 2005 01:16 de nemesis
Sex + ExoticDream = oximoron.
:devil:
Re: Re: Re: Re: efectul pastilei Postinor din 12 iul 2005 19:33 de Nekunoskuta
Mda...se pare ca nu ai citit bine:-`Sus scrie cu rosu "Cauta", intra acolo si cauta despre Postinor si gasesti ce te intereseaza. Trebuie insa sa fii inregistrat. Pana atunci citeste din nou raspunsul meu de mai sus;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bordelul din 12 iul 2005 17:25 de Nekunoskuta
Iti voi raspunde aici desi pe mai multe posturi trebuie sa-ti dau cam acelasi raspuns.
Hai sa-ti dau un exemplu. O fata de 16 ani are 3 relatii: una de 2 ani, una de 3, una de 1,5 ani. Se culca cu toti, a existat iubire, cominicare toate astea (pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperat!!! din 12 iul 2005 17:08 de Nekunoskuta
Gandeste-te ca exista familii in care educatia sexuala (de fapt lipsa ei) nu se induce ci se impune, uneori prin mijloace mai dure. Fata aia ori se face maicutza ori "fata buna" cunoscuta prin cartier.
Pacat ca nu stii ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Bordelul din 12 iul 2005 17:06 de ExoticDream
Sunt de acord ca trebuie ca si femeia sa aiba experienta sexuala inaintea casatoriei, dar nu mi se pare esential ca sa o dobandesca insirand mai multi parteneri pentru a face deosebirea! Ce se intampla daca ea gaseste intr-un barbat toate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pl din 12 iul 2005 16:56 de ExoticDream
5 este un numar cam prea mare pentru mine. Eu m-as multumi totusi cu unul, daca ar exista restul "ingredientelor" (prostiile alea gen sentimente, intelegere, comunicare). Indiferent cata experienta "n-ar avea", un barbat ...
Re: Re: Re: Re: Bordelul din 12 iul 2005 16:39 de Nekunoskuta
Am mai discutat despre asta si sunt de acord. Insa sunt de acord si cu faptul ca o femeie trebuie sa aiba ceva experienta sexuala, sa nu se cramponeze intr-un singur barbat din punct de vedere sexual. Tu inca nu stii dar iti zic faptul ca sexul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Disperat!!! din 12 iul 2005 14:58 de ExoticDream
Am inteles demonstratia ta, insa nu sunt de acord cu faptul ca individul, tarat de prejudecati induse de o educatie conservatoare, nu este capabil sa-si invinga problemele altfel decat alunecand in lascivitatea instinctuala! Consider ca individul ...
Re: Re: Re: Bordelul din 12 iul 2005 13:54 de ExoticDream
Depinde totusi si care este numarul ala de paturi....1-2-3 ar mai merge, de la 7-8 in sus incepi sa te intrebi...., iar de la 20 incolo stii sigur!
:D:D:D
Re: Re: Dragostea dureaza trei ani??? din 12 iul 2005 13:30 de ExoticDream
Ii ascult pe toti cei care au ceva de spus, in special daca este vorba despre dragoste traita, si nu dau lectii nimanui! Tu nu la dragoste te referi, ci la sex, cu asta imi tot dai in cap de cand te stiu. Te asigur ca stiu mult mai multe chestii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sugestie... din 12 iul 2005 12:46 de ExoticDream
Avand in vedere faptul ca centrul capitalei este considerat punctul situat in Piata Sf Gheorghe, iar eu locuiesc la o distanta de maximum 1000 m de aceasta, in timp ce tu mai adaugi circa 4-5000 m pana la tine, precum si faptul ca distanta de la ...
Re: Re: Re: Bordelul din 12 iul 2005 10:28 de nemesis
Cum se numea cheatia aia... punctul pe i ?
Corect! :ok:
Re: Re: Bordelul din 12 iul 2005 08:09 de Nekunoskuta
Si ce faci cu femeile atat de pudice incat nici nu accepta sa schimbe pozitia dar sa-i vorbesti de sex oral, anal sau mai stiu eu ce? Ce faci cu cele care au invatzat de la mama ca sexul/dragostea se face doar cu lumina stinsa si in pozitia ...
Re: Re: Dragostea dureaza trei ani??? din 11 iul 2005 23:49 de nemesis
Hmmm...
Daca ai ceva personal de comunicat cu ExoticDream, foloseste "Clubul veteranilor" sau MP! Ok?
P.S.S. Yes, you are as..."bush"! :zorro:
Re: Dragostea dureaza trei ani??? din 11 iul 2005 23:16 de valy2jan
Exotic, lasa-i sa-si spuna parerea si asculta-i pe cei care au experienta in dragoste. De ce vrei sa ne dai tu lectii, la cei 20 de ani ai tai (poate 1 in plus), care ai avut un esec in dragoste (oare e numai vina lui, cum spui? Eu nu cred!) si ...
Pagina 866 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |