Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Dragostea dureaza trei ani???

din 11 iul 2005 15:11 de ExoticDream

Parerea mea este ca dragostea poate dura mai mult de trei ani, dar pentru asta trebuie sa existe o prietenie solida, bazata pe sinceritate, respect, comunicare pe aceeasi lungime de unda, cei doi trebuie sa dea dovada de inventivitate (in sens ...

Re: Re: Disperat!!!

din 11 iul 2005 00:43 de nemesis

Da, da! Ca si cum sex-ul asta... este acolo... un detaliu! Come on! Get real! Iubirea aia, mai ales la varste "fraged-hormonale", nu-si prea are locul - cel putin nu in forma in care o propovaduiesti tu. Flacau: Change ...

Re: Disperat!!!

din 10 iul 2005 16:47 de Nekunoskuta

Eu nu am vrut sa-ti raspund, Exotic a spus chiar ce trebuie insa m-am gantit la proverbul ala "cand 2 iti spun ca esti beat te duci si te cuci" si m-am gandit sa-ti recomand si eu sa lasi fata aia in pace daca tu te gandesti doar la ...

Re: Pustoaice vs neveste

din 10 iul 2005 00:33 de ExoticDream

La ce-ti mai trebuie relatia aia imbatranita si ofilita cand te misca pustoaicele care iti fac cu ochiul? Sper sa intelegi ideea: ele iti pot face cu ochiul (si numai) mult si bine, important este daca le raspunzi cu aceeasi moneda (leu greu, mai ...

Re: Disperat!!!

din 9 iul 2005 23:42 de ExoticDream

Nu imi este clar un lucru: tu "stai impreuna" cu prietena ta pentru ca o iubesti sau..... nu? Din ce se citeste printre randuri, as zice ca nu prea te intereseaza sentimentele (ei), preocuparea ta de baza a fost sa reusesti sa o faci sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: VA ROG AJUTATI-MA!!!!!! SU

din 9 iul 2005 06:27 de SORIN28

Gandire de c...astravete.Daca nu stie nu inseamna ca trebuie sa-ti citeasca tie prostiile, mai bine taci daca nu stii sau o ajuti

Re: Re: Re: Re: Re: VA ROG AJUTATI-MA!!!!!! SUNT D

din 9 iul 2005 03:29 de nemesis

Io zice sa mergi sati pui o funie de gat ca scapare nai! :devil::pirate: Acu' serios: Nu e o rusine sa recunosti ca te-ai dezvirginat singura - sau ca ai mai facut-o inainte cu altcineva. La 14 ani ai tai si la zdrobitoarea cultura sexuala pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: placeri(pt baieti shi nu numai

din 8 iul 2005 22:20 de Nekunoskuta

Nu ai inteles? Am zis eu ca trebuie un desen!!!;):D

Re: Re: Re: Re: Re: VA ROG AJUTATI-MA!!!!!! SUNT D

din 8 iul 2005 16:01 de Nekunoskuta

Mai sunt 12 zile. Asteapta. Oricum un test de sarcina da un rezultat corect si sigur dupa 2 saptamani de la contactul sexual. ...nici dupa :lol::lol: (scuze, nu m-am putut abtine) Asta chiar nu stiu. Imi inchipui insa ca la cabinetul medical ...

Re: Re: Re: Re: VA ROG AJUTATI-MA!!!!!! SUNT DISPE

din 8 iul 2005 15:35 de rapperitza

Mie nu imi vine regulat,dar daca ar fi sa ma iau dupa luna trecut,ar trebui sa imi vina cam pe 20 iulie.iar virgina nu am fost nici inainte sa ma penetreze,poate pt ca himenul s-a rupt dinainte sau nush ce sa zic,dar e clar ca virgina nu am ...

Re: Re: Re: VA ROG AJUTATI-MA!!!!!! SUNT DISPERATA

din 8 iul 2005 15:30 de Nekunoskuta

Tampoanele nu dezvirgineaza in toate cazurile (iti spun din experienta). Daca el nu a ejaculat in tine eu cred ca e ok. Nu stiu ce lichid ai simtit tu dar tind sa cred ca ti s-a parut. Cand trebuie sa-ti vina menstruatia? Asteapta sa vezi daca ...

Re: De ce iubim barbatii?

din 8 iul 2005 08:14 de SORIN28

Si atunci cum se face ca din mincinosi,nesimtiti, porci,betivi,golani, magari, animale bune pe langa casa omului(femeii) nu ne mai scoateti ?!:blink::blink::blink: Oricum nu stiu, nu cred ca sunt toate adevarate. De ce ?! Pentru ca sunt BARBAT si ...

De ce iubim barbatii?

din 7 iul 2005 17:01 de ExoticDream

DE CE IUBIM BARBATII? "Pentru ca scriu poezii, cantece si carti dedicate noua. Pentru ca niciodata nu ne inteleg, dar nu renunta la asta niciodata. Pentru ca vad frumusetea in femei, cand femeile au incetat de mult timp sa vada vreo ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: meeting...

din 8 iun 2005 14:33 de SORIN28

Si sport am facut si eu dar nu ma laud "mama ce bun sunt, am facut 15 ani de sport intr-unu singur":D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: meeting...

din 8 iun 2005 14:32 de SORIN28

Da poate ma bate la carti citite dar la viata de strada, cum sa ne purtam cu semenii, cum sa ne purtam in societate, viata de noapte, viata din cartier,viata din penitenciare, despre orice altceva ce inseamna carti si reprezinta viata de zi cu zi, ...

Re: Re: Re: Re: sa descriem pozitia cu orgasmul ce

din 8 iun 2005 14:26 de ExoticDream

Lasa-i sa se bucure si ei..... excitare gratuita fara 8989....! ;):p:D:lol:

Re: Re: Re: sa descriem pozitia cu orgasmul cel ma

din 8 iun 2005 14:23 de SORIN28

Pai daca tot suntem in acelasi apartament nu-mi trebuie telefon :P. E mai simplu cu doua statii de emisie-receptie sau vorbim mai tare(chiar daca aud si vecinii :)))

Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit... !

din 8 iun 2005 13:42 de ExoticDream

Kitty...kittty...kitty....pis....pis...pis.... faza la care fata iti aterizeaza direct in brate, zdrobita de farmecul tau personal! Sau una dintre variantele: "Eu nu sunt asa de inalt, dar acum stau pe portofelul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: meeting...

din 8 iun 2005 13:24 de ExoticDream

Nu stiam ca pana si artele martiale sunt contrafacute in Romania! Eu am facut jujitzu cu un profesor cu diplomele si dan-ii la zi, am participat si la o competitie, centura mi-am castigat-o in urma unei evaluari facute de o comisie (nu se dadeau ...

Re: baga in cap..in rama bagi tablouri frumoase

din 8 iun 2005 13:03 de ExoticDream

Nu toti barbatii sunt javre, cred ca problema lor vine dintr-o vanitate excesiva, reprezentantii sexului tare avand in ei, mai pregant decat orice, acea nevoie de dominare, de "eu sunt cel mai tare", "eu decid", "eu am ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 867 din 1098
«   1 ... 864   865   866   867   868   869   870 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare