Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: De ce insheala baietii?

din 8 iun 2005 09:58 de Nekunoskuta

Daca nu ma insel subiectul se cheama "De ce insheala baietii?", nu??? Deschide un subiect "De ce inseala fetele?" si acolo discutam asta, ok? Mi-am spus parerea referitor la "de ce inseala baietii", nu am afirmat ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: De ce insheala baietii?

din 7 iun 2005 23:40 de inuendo

aiurea...da vorba aia ca haina face pe om unde se potriveste aici?

Re: Re: Re: Re: De ce insheala baietii?

din 7 iun 2005 22:44 de sabba

M-ati imbolnavit cu aranjatul asta! Ca noi trebuie sa ne aranjam , ca ei trebuie sa se aranjeze! Bai, daca-l iubesti....il iubesti cand se trezeste din somn ciufulit, il iubesti cand e obosit si are ochii impaienjeniti si nu mai continui ca o ...

Re: Re: Re: Re: Re: VA ROG AJUTOOOOR!!!!

din 7 iun 2005 22:32 de NightCat

daca ai candidoza si o viata sexula activa nu e de ajuns sa te tretezi tu.acelasi tratament DAT DE UN GINECOLOG trebuie urmat si de partenerul tau.bafta

Re: Re: sper sa-mi acordati si mie putina atentie

din 7 iun 2005 17:41 de _AnCkA_

Si eu sunt curioasa ce varsta aveti. Baiatul ala se teme de responsabilitati. Daca are 18-20 de ani chiar il cred. Daca e mai mare...in fine, nu oricine considera in ziua de azi ca poate sa creasca un copil. Reactia lui a fost pe de o parte reala, pe ...

Re: Re: sper sa-mi acordati si mie putina atentie

din 7 iun 2005 17:38 de _AnCkA_

Eu am 21 de ani iar el are 19.Totusi e destul de matur pentru varsta lui.

Re: sper sa-mi acordati si mie putina atentie

din 7 iun 2005 17:34 de ExoticDream

O reactie total cretina!!! Daca ar fi fost doar un copil (la 17-18 anisori) speriat de perspectiva unei casatorii la o varsta frageda si a unei pietre de moara de gat (copilul nenascut), ar fi dat bir cu fugitii, spunandu-ti ca nu-l ...

Re: Cand vii?

din 7 iun 2005 16:37 de hdhdfhd

Liberalismul te duce cum te duce trenul la destinaþie. Liberalismul favorizeazã corpul social: te instaleazã în sistem ºi n-ai încotro… E un fenomen istoric, dar puncteazã timpul ...

din 7 iun 2005 16:36 de hdhdfhd

Dumnezeu a fãcut lumea ºi pe om; ºi cu om a încoronat creaþia sa. ªi l-a însãrcinat sã cunoascã lucrurile. De-acolo vine denumirea lor. – Originea primordialã a ...

din 7 iun 2005 16:35 de hdhdfhd

Europa e formatã din trei familii de popoare: familia popoarelor germene, a celor latine ºi familia popoarelor slave. Pãrerea mea e cã dominanta e latinã ºi spiritul european nu e nici slav, nici german, ci ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E. C.

din 7 iun 2005 16:34 de hdfdhfd

Bergson e mai cuviincios ca Aristotel ºi zice cã democraþia e singurul sistem compatibil cu libertatea ºi demnitatea umanã, dar are un viciu incurabil: n-are criterii de selecþiune a valorilor. Deci ...

din 7 iun 2005 16:33 de hdfdhfd

Nu mã dau înapoi. Nu pot sã mint. Cei care stau sub fluviul evenimentelor, stau fie din orgoliu, fie din capacitate de adaptare. Dat, de multe ori, adaptarea la împrejurãri se cheamã conformism ºi ...

din 7 iun 2005 16:33 de hdfdhfd

Comunismul e cea mai mare aflare-în-treabã din istoria omenirii. Comuniºtii au vrut sã ne facã fericiþi cu forþa:bã, sã fiþi fericiþi, cã vã ia mama dracului! ...

Re: Re: Re: Re: Postinor in urma antibioticelor&am

din 7 iun 2005 15:32 de lupulnebun

Nu e grav insa nu trebuie sa iti faci un obicei din asta. Il iei o data cand ai probleme si gata! P.S. Trebuie sa treaca 6 luni pentru a lua din nou Postinor2, chiar daca unele persoane au luat si mai repede insa sunt daunatoare. B)

din 7 iun 2005 13:51 de Nekunoskuta

Si eu sunt curioasa ce varsta aveti. Baiatul ala se teme de responsabilitati. Daca are 18-20 de ani chiar il cred. Daca e mai mare...in fine, nu oricine considera in ziua de azi ca poate sa creasca un copil. Reactia lui a fost pe de o parte reala, pe ...

Re: Re: meeting...

din 7 iun 2005 13:36 de lupulnebun

Si asa sunt de acord. :) Eu zic sa ne strangem intr-o zi si sa ne vedem la fatza. B)

Re: Re: Re: xXx

din 7 iun 2005 13:31 de valentine

Pai 6-9 ore azi, 6-9 ore maine,6-9 ore poimaine se numeste rutina....intelegi tu ca suvitele blonde nu dauneaza grav inteligentei...doar nitel :D

din 7 iun 2005 12:51 de andra1

Nu am trecut niciodata prin asa ceva dar parerea mea este k ai facu bine ca i-ai spus.Normal este ca tatal sa stie.Este absolut normal sa te simti jignita ( eu i-as fi aruncat cu ceva in cap :P) Acum eu nu pot sa inteleg ceva : atata timp cat ati ...

Re: Re: xXx

din 7 iun 2005 10:14 de Nekunoskuta

:lol::lol::lol:Pai pana acum erau 6-9 ore, acum esti "iepuras"???? Cred ca ai gresit animalul:lol::lol::lol:sau trebuie o lectie de zoologie:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 7 iun 2005 00:27 de valentine

Adu tu painea ca sa facem 50-50...asa ca un cuplu modern:o Ups, Sorin nu vede da?:D

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 868 din 1098
«   1 ... 865   866   867   868   869   870   871 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare