Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: meeting... din 7 iun 2005 00:17 de valentine
Eu sunt curios de intalnire face to face...intr-un parc, club ceva...da cum pe aici e lume din toate colturile tarii trebuie sa imi pun charter-ul la dispozitie :D(de unde atatea charteruri...)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista ciclu in timpul sar din 6 iun 2005 23:17 de lupulnebun
Nu prea se poate, cel mai bine este dupa menstruatie.
Corpul femeii cand este insarcinata elimina un hormon anume, iar acel test verifica existenta acelui hormon in urina ei.
Re: Re: Re: Re: Re: Exista ciclu in timpul sarcini din 6 iun 2005 23:13 de Alex18
Am uitat ceva: Fetei ia venit ciclu zilele astea.Poate face testul sau trebuie sa astepte dupa ciclu?
Poemul- Non Poem din 6 iun 2005 18:41 de hdhdfhd
Si fiindca toata lumea de aici il citeaza pe Tutea...,sa punem cateva cugetari in scop numai shi numai didactic:
Se spune cã intelectul e dat omului ca sã cunoascã adevãrul. Intelectul e dat omului, dupã ...
Re: Re: Re: De ce insheala baietii? din 6 iun 2005 17:23 de andra1
Oare noi, fetele, nu avem aceeasi dorinta de noutate in mintea noastra, pleci cumva de la premisa ca suntem mai saracute cu duhul ca sa ne multumim cu aceeasi supa la fiecare masa?
Ea trebuie sa se aranjeze, trebuie sa una-alta, de acord, ...
Re: Re: De ce insheala baietii? din 6 iun 2005 15:26 de ExoticDream
Oare noi, fetele, nu avem aceeasi dorinta de noutate in mintea noastra, pleci cumva de la premisa ca suntem mai saracute cu duhul ca sa ne multumim cu aceeasi supa la fiecare masa?
Ea trebuie sa se aranjeze, trebuie sa una-alta, de acord, ...
Re: intrebare din 6 iun 2005 11:38 de lupulnebun
We are looking for "DickusMaximus" :D
Re: Romania... din 5 iun 2005 22:27 de Nekunoskuta
Dragut:)dar trebuie sa recunoastem ca suna putin a comunism...multe din astea se intamplau acum 17 ani, putine au ramas "valabile".
Re: Re: De ce insheala baietii? din 5 iun 2005 21:57 de Nekunoskuta
Si de "dezinstalarea" rutinei cine ar trebui sa se ocupe? Nu tot membrii cuplului? Daca barbatul (sau femeia) fuge repede la alta/altul nu da dovada de lasitate? In loc sa incerce sa salveze ce a ramas, sa readuca pasiunea in cuplu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 5 iun 2005 21:50 de Nekunoskuta
Iar eu te mai intreb odata...trebuie sa vin cu painea sau o dai tot tu???:D:p:p:p;)
Re: postinor 2 din 5 iun 2005 21:27 de JustAnAngel
Postinor e o pastilacare trebuie luata in cazuri de maxima urgenta... Se recomanda sa fie luaat maxim o data la 6 luni, deocare atunci cand iei Postinor acesta va determina crestere de hormoni.. vor fi produse mai multe ovule, ciclul iti va ...
Re: intrebare din 5 iun 2005 16:17 de inuendo
uffffffffff.... marimea conteaza asa e...dar 10%??? nu mai mult...nu total...sunt multe aspecte mai importante decat asta
..si merita mai mult sa le acoperi pe alea decat...sa iti bati capu cu asta
Re: De ce insheala baietii? din 5 iun 2005 15:07 de andra1
De ce inseala baieti?Pentru noutate, pentru ca intervine monotonia in relatie dupa o perioada, intervin grijile, problemele.Si intradevar o parte din vina poate sa o aiba si ea ( in unele cazuri)pentru ca asa cum s-a mai spus nu se mai aranjeaza, ...
Re: intrebare din 5 iun 2005 13:41 de Nekunoskuta
Daca nu prea te deranjeaza de ce mai vrei alungirea?:blink:Eu zic sa stai linistit, la 16 cm ar trebui sa fii fericit cu ce ai, altii se plang de 13 cm, pe langa ei esti fericit. :)
Re: intrebare din 5 iun 2005 12:25 de andra1
Aceste operatii sunt foarte riscante si poate chiar k la o varsta mai inaintata ( cand in mod normal ai mai putea face sex sau dragoste cum vrei sa ii spui) poti deveni impotent, penisul se poate curba...etc.Aceste operatii nu sunt foarte bune.Stii ...
Re: intrebare din 5 iun 2005 12:08 de lupulnebun
Poti face aceasta operatie insa pot aparea diferite probleme, deci e riscant.
Ti-a spus vreodata cineva ca nu conteaza cat de mare e ci cum o faci?
Tot ce depaseste 5 cm ajunge sa satisfaca o fata deci nu stiu de ce iti pui problema ...
intrebare din 5 iun 2005 10:11 de RocaWear
Ce vreau sa va intreb ..e prima oara cand accesez siteu d-voastra ..., am 19 ani
Penisu meu are 16 cm..nu prea ma deranjeaza da` as vrea o operatie de marire ..mai exact alungire
Sa`mi spuneti unde pot avea posibilitatea asta
Multumesc anticipat
Re: Dragostea adevarata - asteapta! din 3 iun 2005 23:00 de sabba
perspectiva sufleteasca????
Asta inseamna ca unii trebui sa-l si aiba! :x:x:x
Re: Fata perfecta ?!?!?!?!? din 3 iun 2005 12:32 de Nekunoskuta
Esti singurul in masura sa decida viitorul relatiei voastre.
Daca ea a divortat din motivele spuse de tine inseamna ca trebuie sa ai grija cum te comporti cu ea, cred ca a devenit foarte neincrezatoare in barbati. Ziceai ca esti cu ea de 2 ...
Re: Fata perfecta ?!?!?!?!? din 3 iun 2005 12:01 de andra1
Nu cred k iti poate spune cineva sa ramai cu ea sau sa o parasesti.Tu trebuie sa iti analizezi bine sentimentele, sa faci ceea ce iti spune inima si de ce nu sa iti folosesti si intuiutia.Eu atata iti pot spune.:love:
Pagina 869 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |