Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 iun 2005 10:18 de ExoticDream

De ce esti nedreapta? Si ei se implica, numai ca acel cap al lor folosit in relatii nu are gat! Iti dai seama ce-ar insemna pentru ei sa si-l rupa? De-asta se protejeaza, sarmanii!!! ;):p:D:lol::lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Fata perfecta?!?!

din 3 iun 2005 10:02 de ExoticDream

"Doar" 4 relatii pana la 27 de ani..... hmmm.... sa zicem ca merge, insa o combinatie intre tine si ea mi se pare..... cel mult funny daca nu chiar periculoasa! Tu nu stii inca pe ce lume esti, nu ai iubit niciodata, te-ai jucat ...

Re: Re: Re: RASPUNETI-MI URGENT PLS....

din 2 iun 2005 23:44 de Guest

Am citit in prospect ca Postinor 2 este un hormon artificial, nu se stie exact cum actioneaza si ca sangerarile si intarzierea ciclului fac parte din efecte adverse. Daca ramai insarcinata dupa ce ai luat Postinor 2 trebuie sa te consulte un ...

Re: sex oral

din 2 iun 2005 22:12 de valentine

Sunt TARE INCEPATOR...da chestiile astea le stiam....partea a doua ca unele persoane mi-au zis ca m-am nascut stiind sa duc femeia pe culmile placerii :D:D Nu, nu mi-au murit laudatorii

Re: sex oral

din 2 iun 2005 21:22 de SORIN28

MERCI, esti un dulce:D

sex oral

din 2 iun 2005 21:08 de lupulnebun

Sfaturi pentru barbati: 1) Ingenuncheati langa femeie, luati cele 2 buze ale sexului si muscati-le usor, treceti un deget cu o miscare de dute-vino de-a lungul fantei pubisului in timp ce apasati cu cealalta palma pe locul de unde ...

din 2 iun 2005 20:58 de lupulnebun

Ok, trebuie sa plec momentan, insa cand ma intorc le voi afisa.B)

Re: intrebare:

din 2 iun 2005 20:34 de sabba

Sa fie om! Iti spun eu ca daca le are pe toate trei la un loc si nu trebuie sa alegi....nu fac doi bani calitatile astea!):(:D:D

din 2 iun 2005 20:32 de sabba

Mda, trebuie sa recunosc ca ai dreptate! Noi ne implicam cu tot cu gat si cu, cap intr-o relatie ....de asta ne rupem si capul si gatul!:x

Re: Re: Re: VA ROG AJUTOOOOR!!!!

din 2 iun 2005 20:19 de sabba

Beiii, din 7 aprilie 2004 pana in iunie 2005 o fi scapat de candidoza aia! Sau o fi murit, cine stie!:D:D:D

Re: Re: VA ROG AJUTOOOOR!!!!

din 2 iun 2005 17:56 de Enigma

Tin sa te anunt ca orice scurgere dubioasa ai avut desemna o infectie.Infectia nu trece de la sine.Sunt mult boli care manifesta simpotome doar cateva zile, apoi trec..peste ceva timp revin, apoi iarasi trec, ca atunci cand vor reveni sa nu mai ...

Re: Re: Re: Virginitatea

din 2 iun 2005 15:08 de ExoticDream

Si fetele, si baietii ar trebui "judecati" cu aceleasi unitati de masura, si unii, si ceilalti au instincte, dorinte, fantezii, curiozitati, este absurd sa ridicam in slavi baiatul care s-a plimbat prin zeci-sute de paturi si, in ...

Re: Re: Re: Virginitatea

din 2 iun 2005 14:47 de lupulnebun

Duci lucrurile putin cam in extrem. Nu e chiar asa, nu s-a ajuns chiar aici.;)

Re: Re: Virginitatea

din 2 iun 2005 14:44 de andra1

Nu asta vreau sa spun!Ideea e ca baietii dak o fac cu multe sunt considerati cool, super si altele de acest gen pe cand dak fata nu este virgina pana in noaptea nuntii sau cel putin nu este el primul pot aparea anumite reprosuri si discutii pe tema ...

Re: Dati si voi cu parerea...

din 2 iun 2005 10:23 de ExoticDream

Pana la 128 trebuie sa te mai antrenezi serios! Pacat ca nu aplici tehnicile erotice pe aceeasi partenera, altfel ai fi putut sa o inveti exercitiile Kegel si ai fi contorizat mai multe orgasme! Pentru meditatiile de limba engleza, vino sambata, ...

din 1 iun 2005 18:08 de ExoticDream

Nu generaliza, nu toate partenerele "fac spume la gura" cand barbatii se distreaza cu altii daca exista o masura in toate si respectivii masculi nu-si fac un obicei din abandonarea partenerei in favoarea altor distractii. Un anumit grad ...

Re: Re: Re: Re: Intrebare: mai sunt oamenii romant

din 1 iun 2005 16:23 de ExoticDream

Nu, literatura nu-mi inhiba simturile, ci ceea ce vad in jurul meu, melancolia nu vine din carti, ci din tristetea de a observa cum se degradeaza rapid relatiile dintre oameni. Nu am facut niciodata complimente pentru ca "trebuie", ...

Re: Re: Re: Re: Re: Frigiditate ?

din 1 iun 2005 13:12 de valentine

:lol::D:lol::D:lol::D:)

Re: Re: Prima data....

din 1 iun 2005 13:03 de valentine

Daca se masturbeaza inainte nu isi mai da drumu deloc....decat daca e Superman si se misca la fel de rpd ca el...

Re: Prima data....

din 1 iun 2005 11:38 de Swann

Ai putea sa te masturbezi inainte...dar trebuie sa-ti cunosti destul de bine trupul...sa eviti in cazul asta sa ai probleme cu erectia cand esti cu fata. Succes...si nu va fi nici o tragedie in cazul unui esec

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 870 din 1098
«   1 ... 867   868   869   870   871   872   873 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare