Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr din 1 iun 2005 11:31 de Swann
posesive - atunci cand baiatul vrea sa iasa la o bere numai cu prietenii..partenera face spume la gura de furie..nu care cumva sa se distreze si el de unul singur...ce mama ma-sii, de acum trebuie sa stam tot timpul impreuna, ca de aia ne ...
Re: Re: Re: Re: Frigiditate ? din 31 mai 2005 19:09 de Nekunoskuta
Si care e medicul ce a diagnosticat fata ca fiind frigida??? :blink:Eu nu as recomanda sa o tratezi tu 7-9 ore ca apoi trebuie sa o vindecam de nimfomanie:lol::lol::lol:
Re: Prietenia adevarata din 30 mai 2005 16:53 de ExoticDream
Exista prieteni foarte buni, exista si cel mai bun dintre prieteni foarte buni, exista prietenie adevarata intre oameni, indiferent de sex.
In viata mea, se intampla ceva de genul urmator: eu reprezint prietena cea mai buna pentru cateva ...
Re: Re: Re: Prietenia adevarata din 30 mai 2005 16:36 de ExoticDream
No way!!! Pisica este departe de a fi prietena ta, desi.... ar fi un sambure de adevar in afirmatia ta daca ne gandim la conceptul de "prieten" din ziua de azi (adica smecher, interesat, capabil sa se faca frate cu tine daca trebuie sa ...
Re: Intrebare: mai sunt oamenii romantici? din 30 mai 2005 16:25 de ExoticDream
Dupa parerea mea, ierarhia valorilor este complet data peste cap in aceasta lume parca in permanenta tranzitie, o lume incapabila sa se regaseasca pe sine, sa-si defineasca propriul EU pentru a merge mai departe. Multe dintre sentimentele cu ...
Re: Re: Re: Intrebare: mai sunt oamenii romantici? din 30 mai 2005 12:40 de Nekunoskuta
In ziua de azi romantismul nu mai tine prea mult de firea omului. Acum e o "stare sociala". Nu ai bani (eterna problema) sa-ti duci iubita la un restaurant sau sa-i iei un trandafir...romantism ucis, muncesti 12 ore pe zi, ajungi acasa, ...
Re: Re: Intrebare: mai sunt oamenii romantici? din 30 mai 2005 12:35 de lupulnebun
Mai sunt insa trebuie gasiti. Dupa cum am mai spus si in alt subiect (nu mai stiu care) "Dumnezeu iti da dar nu iti baga si in plasa". Si sunt mai multi decat ai crede ca sunt... B)
Re: Re: Re: Prietenia adevarata din 30 mai 2005 12:09 de lupulnebun
Good thinkin'! Dar te-ai gandit vreodata ca unii pot fi subestimati din cauza aceasta? In sensul ca acea peroana vrea sa te aibe ca prieten iar tu esti mai rezervat din cauza acestei temeri...:unsure:
Re: Re: Prietenia adevarata din 30 mai 2005 12:06 de Nekunoskuta
Esti un norocos (cred). Am intalnit oameni care-mi spuneau ca intai investesc incredere intr-o persoana apoi asteapta sa vada daca respectivul merita sau nu acea incredere. Eu una cred ca asta e o prostie. Intai omul trebuie cunoscut apoi trebuie ...
Re: Re: Prietenia adevarata din 30 mai 2005 12:00 de lupulnebun
Ma bucur pt tine si iti doresc sa fie asa toata viata insa sunt putin cam sceptic in aceasta privinta...
Cel mai fidel prieten este catelul/pisica. Te asculta cand vrei tu, e langa tine cand iti e mai greu si te ajuta si el/ea cum poate.
...
Re: Prietenia adevarata din 30 mai 2005 11:54 de angelgabriel
In ziua de azi trebuie sa ai grija cum iti alegi prietenii. Suntem scpetici la inceputul unei prietenii, deoarece am avut incredere in persoane care ne-au dezamagit.
Am trei prieteni pe care ma pot baza cu adevarat si ii multumesc Domnului ca mi ...
Re: sex la 14ani?!?!?!?! din 30 mai 2005 03:03 de ana
scuze, am dat din gresala enter :(
poate e o idee prestabilita, poate e o prejudecata.. dar sex la 14 ani ?!?!?
inceperea vietii sexuale e in stransa legatura cu atingerea unei maturitati psihice si fizice, iar din categoria tinerilor de 14 ani , ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirg din 29 mai 2005 00:54 de ExoticDream
Trecutul este trecut, prezentul si viitorul conteaza. Totusi, fara a cadea in exagerari penibile, una este ca iubitul tau sa mai fi avut 30 de relatii si alta sa stii ca a mai iubit de 1-2 ori. Oricat de nebuna ar fi iubirea aceea, nu cred ca un ...
Re: Jurnalul unui copil nenascut din 28 mai 2005 22:45 de Infector
Ce p mea e aberatia asta frate? :blink::D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina din 27 mai 2005 23:07 de Nekunoskuta
Nici nu trebuie sa faci asa. Nu cred ca intr-o relatie isi are locul o astfel de "imaginatie". Asa putem merge cu imaginatia mai departe si sa incepem sa fabulam pe marginea atingerilor, sarutarilor, soaptelor dulci. Oare asta a mai zis ...
Re: Re: Re: din 27 mai 2005 14:19 de SORIN28
Da, este un tip care are ochii strambi, e indragostit si nu intelege de ce "iubirea" lui pleaca, cu altul:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ej din 27 mai 2005 13:40 de melin
-E nasol tare iar a facut propunerea, ce e naspa e ca ea m=-a refuzat de cateva ori si asta m-a descurajat un picut+ c am curtat-o aproape in permanenta dar din cate am vorbit nu si-a dat seama, actioneaza in numele unor idealuri sau stiu eu ce... ...
Re: Re: din 27 mai 2005 12:40 de valentine
Mda trebuie sa recunoastem ca problema pusa de individul de mai sus, din punct de vedere anatomico-fizic este extrem de dificila si solutionarea nu se gaseste aici!:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jurnalul unui copi din 26 mai 2005 22:21 de Laurentiu
Vad ca ai mai dat un reply. Aceeasi ironie. Tu nu poti fi decat asa? Dar ai sa trecem peste detaliul acesta...
Relatiile sexuale in cadrul familiei nu au ca unic scop procreerea. Mai putem pomeni evitarea patimilor de natura sexuala si a celor ...
Re: probleme again.... din 26 mai 2005 19:01 de andra1
salut.v`am scris acum ceva vreme in legatura cu o problema destul d delicata.baiatul d care mi`a placut pt vreo 8 luni mi`a pus conditia ca pt a fi cu el trebuie sa o facem...dupa cum v`am mai zis o oadat..am acceptat sa fac blow job..dar tot nu s`a ...
Pagina 871 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |