Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jurnalul unui copil ne

din 26 mai 2005 18:57 de nemesis

:D Ciudat! Am mai auzit o data povestea asta cu "afectiunile de sanatate". Mi-a fost adusa ca argument la aceeasi intrebare! Toti spuneti asa? :huh: Ma rog, treaba voastra! Inca nu mi-ai raspuns la intrebare. Lasandu-l pe Sf. Ioan ...

Re: sex!!!!!!!!

din 26 mai 2005 18:40 de andra1

Din cate mi-am putut da seama nu esti pregatita pentru acest pas.Sunt o gramada de lucruri pe care nu le stii si prima data pentru o fata trebuie sa fie ceva special iar ea sa fie sigura ca asta vrea.Eu mi-am inceput viatza sexuala acum 5 luni cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jurnalul unui copil nenasc

din 26 mai 2005 18:21 de Laurentiu

da, kerygma, am mancat o litera. folosesc cuvinte cu sens religios ca sa par cool. sigur. te-ai prins. are vreun rost sa te contrazic? eu nu stiu de ce te simti atacat personal. ma rog, te priveste. e firesc sa te intrebi de ce un copil in 8 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fa

din 26 mai 2005 12:17 de ExoticDream

Teoretic poate ca ne dorim alaturi de noi un partener cat mai pur posibil, dar, din pacate, nu toti suntem capabili sa asteptam omul potrivit sau ni se pare ca l-am gasit si de fapt nu era sau el sau noi ne schimbam intre timp si nu ramanem ...

Re: Re: Exista o durata limita a iubirii?

din 26 mai 2005 11:30 de ExoticDream

In cazul lui 100% nu cred ca intervine neaparat monotonia (ma refer la persoanele cu un IQ peste medie). Gandeste-te ca exista atatea lucruri noi pe care le poti face, atatea carti de citit si comentat, spectacole de vazut si discutat, locuri de ...

Re: Jurnalul unui copil nenascut

din 26 mai 2005 11:21 de nemesis

Impresionant... pana la lacrimi :x:x:x Poate ca ai uitat sa mentionezi ca la 3 luni, embrionul are branhii! Exact, ca la pesti (conform legii: ontogenia urmeaza filogenia). La 3.5 luni are aceeasi dezvoltare ca o soparla... Ochii sunt formati la ...

Jurnalul unui copil nenascut

din 26 mai 2005 10:17 de Keygma

Jurnalul unui copil nenascut -------------------------------------------------------------------------------- 5 octombrie: De astazi începe viata mea. Parintii mei nu stiu înca acest lucru, sunt mai micuta decât semintele ...

Re: Re: Nu citi acest mesaj!

din 25 mai 2005 19:27 de lupulnebun

Ok, atunci ce parere aveti despre relatia la distanta si ce trebuie facut pentru a fi mentinuta...

Re: Toleranta e inteleasa gresit!!!

din 25 mai 2005 19:14 de SORIN28

:D:D:D Hai sa omoram si curvele ca si manifestarile lor sunt publice( le vezi pe strada in fiecare zi):D:D:D Vezi ca a intrebat de tine episcopul Dunarii de Jos, are pentru tine un loc la morga :D:D:D ESTI INCUIAT RAU TARE

Re: Re: Re: Re: probleme in

din 25 mai 2005 12:30 de lupulnebun

Si stai linistit ca aceste probleme nu vor dura mult, iar daca se va intampla ca peste ceva timp (2 saptamani) sa fie la fel, atunci iti recomand o consultare medicala. Oricum problema nu tine de fizic ci de psihic. Astept mai multe detalii pentru ...

Re: Re: Re: probleme in

din 25 mai 2005 12:27 de lupulnebun

Pai principalul lucru ar fi sa nu te mai gandesti la problema ta, sa crezi ca esti normal si usor usor totul ar trebui sa revina la normal. In asemenea siuatii, fata trebuie sa stie cum sa te ia, pentru ca daca nu te intelege, iti ingreuneaza ...

Re: GAY-FEST la Bucuresti...

din 20 mai 2005 16:58 de nemesis

Bucurestiul este o capitala pustiita, spune convins preotul Vasile Gavrila, paroh la Biserica Sfantul Nicolae. Autoritatile locale din Capitala au aprobat Gay Fest, un eveniment care se va desfasura in perioada 23-29 mai in Bucuresti, fara sa tina ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima

din 20 mai 2005 12:31 de ExoticDream

Spune-mi cu cine te insotesti..... Este adevarat ca apartenenta la un grup este importanta la varsta aceea, dar depinde de tine ce grup iti alegi, in general cauti instinctiv persoane care iti seamana, persoane pe care le admiri (un pusti bine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 mai 2005 12:12 de lupulnebun

Testiculele trebuie sa aiba cu un grad mai putin decat temperatura normala a corpului. Crede-ma ca in chiloti testiculele nu vor ajunge la temperatura corpului iar fara va scade temperatura lor cu mai mult de un grad*. *- depinde de temperatura ...

Re: Re: Re: IQ si durata limita a iubirii

din 20 mai 2005 12:02 de ExoticDream

DA, cuplurile "melanj" pot rezista uneori datorita fascinatiei initiale provocate de deosebirile dintre partenerii care provin din universuri spirituale diferite, dar trebuie ca "prostutul" sa faca eforturi sustinute pentru a se ...

Re: IQ si durata limita a iubirii

din 20 mai 2005 11:22 de ExoticDream

Raspunsul este, in cazul fiecarui tip de cuplu, DA si NU. Plecam de la premisa ca in toate cazurile este vorba de iubire impartasita la momentul initial. DA, cuplurile "destepte" au sanse sa reziste mai mult in timp pentru ca mintile ...

Re: Re: Re: IQ si durata limita a iubirii

din 19 mai 2005 13:22 de absolutul

Daca masori chioscul din coltul strazii si compari masuratorile cu cele ale piramidelor din platoul Gizeh, vei observa o caruta de coincidente. Rapoarte, asemanari, unghiuri identice etc. Concluzie: Choscul a fost faurit de experti in istoria ...

Re: Re: IQ si durata limita a iubirii

din 19 mai 2005 12:30 de MachoMan

Inca unul obsedat de sex! Mai scumpete, eu am inteles ca pe aici se discuta despre sex si dragoste, ai vr'o problema? Chiar trebuie sa "sexualizam" totul? Probabil ca si lungimea/grosimea penisului si largimea/lungimea vaginului isi au ...

Re: Prima data

din 19 mai 2005 10:48 de raull

[nu iti pierde virginitatea ..asta e sfatul meu!daca o toti o fac trebuie si tu s ao faci?astepta mare dragoste..cu care vei trai toata viatza si vei fii mult mai fericita..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data 4 B

din 18 mai 2005 16:58 de lupulnebun

Ok, momentan as dori o parere de la el, ce are de gand si cum ar crede ca trebuie procedat.. Asa ca.. Alex (parca) astept raspunsul tau. B)

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 872 din 1098
«   1 ... 869   870   871   872   873   874   875 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare