Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data 4 Boys din 18 mai 2005 16:38 de ExoticDream
La 15-16 ani, multi o fac in primul rand ca sa fie in pas cu "moda" si in al doilea rand ca sa vada cum este" toata povestea este tratata ca un joc care trebuie musai incercat fara intarziere. Nu poti pretinde unui pusti de 15 ani ...
Re: am o dilema! din 18 mai 2005 16:23 de ExoticDream
Iti dai seama ca nu putem alege noi pentru tine, mai ales ca datele problemei sunt concentrate in cele cateva randuri ale tale, si acelea destul de confuze. Nu stiu ce sens are sa te gandesti la sex cand tu nu ai idee pe care baiat il vrei! ...
Re: Re: am o dilema! din 18 mai 2005 16:00 de lupulnebun
Din cate am observat eu, inima te trage catre "prietenul" din Bucuresti insa dragostea trebuie sa vina din ambele parti nu numai dintr-una. De ce nu incerci sa cunosti mai bine pe celalalt tip? Dragostea este singurul sentiment aparte si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista o durata limita a i din 18 mai 2005 11:53 de ExoticDream
Nu te intereseaza pentru ca ai gasit persoana potrivita la momentul potrivit. "Scenariul" de care vorbeam se refera la cei mai putin norocosi.... Si eu gandesc la fel ca tine, sper si voi astepta sa gasesc persoana potrivita, nu voi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme again.... din 18 mai 2005 11:01 de ExoticDream
Bravo tie ca ai reusit, nu toti pot disimula atat de bine, suferinta este uneori coplesitoare si nu-ti mai pasa ce vad sau cred ceilalti, esti cufundat in durere si nimic din ceea ce inseamna lumea exterioara nu te mai atinge. Este motivul pentru ...
Re: Re: Prima data 4 Boys din 18 mai 2005 10:42 de ExoticDream
Phaaaaaai, e jale cu o virgina, sa vezi ce te ustura daca ti se intampla sa nimeresti unde trebuie si sa o penetrezi! Virgina aia de care trebuie sa te feresti ca de dracu' are acolo o chestie in plus, ceva elastic ce se numeste himen, daca nu te ...
Re: GAY-FEST la Bucuresti... din 17 mai 2005 12:54 de valentine
Draga iubitule crede-ma ca chiar nu ma intereseaza sa vad o adunatura de bulangii...si zic draga iubitule ca, pe tine cred ca te intereseaza atat timp cat ne anunti...si cum nu vad pe nimeni sa iti raspunda cred ca si ceilalti sunt de aceeasi ...
GAY-FEST la Bucuresti... din 17 mai 2005 00:48 de nemesis
In perioada 23-29 mai, Bucurestiul va fi gazda primei Manifestari a Gaylor, GAYFEST, pusa la cale de ACCEPT, prima organizatie neguvernamentala din Romania care apara si promoveaza drepturile LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali) la nivel ...
Re: probleme again.... din 16 mai 2005 19:54 de ExoticDream
Lasa-l naibii de nenorocit! Nu te merita! Nu are nici un sentiment fata de tine, singura lui dorinta a fost aceea de a te include in lista lui de cuceriri, de femei la pat! Ce relatie este aia care are la baza un santaj emotional?!? Ai gresit ...
Re: Ma doare inima din 16 mai 2005 19:33 de ExoticDream
O noua manea din repertoriul lui Sorinel 15-16 Copilul de Argint sau sentimentul de dor nemarginit, tipic romanului get-beget, fata de frumosul resimtit in clipa in care zareste un picior gol, un decolteu adanc.... acum ca mor fetele de cald la ...
probleme again.... din 16 mai 2005 18:07 de jannis
salut.v`am scris acum ceva vreme in legatura cu o problema destul d delicata.baiatul d care mi`a placut pt vreo 8 luni mi`a pus conditia ca pt a fi cu el trebuie sa o facem...dupa cum v`am mai zis o oadat..am acceptat sa fac blow job..dar tot nu s`a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Al doi din 16 mai 2005 14:48 de ExoticDream
N-ai spus tu ca mergeti impreuna in Croatia la vara? Sa mai fie un an pana atunci?!? Daca el va dori sa faceti dragoste in excursia aceea, iar il vei trata cu un mare refuz??? Chiar nu inteleg de ce din moment ce va iubiti, iar tu virgina oricum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Al doilea din 13 mai 2005 13:13 de Virginela
Dupa cum va-m spus el e plecat in Italia si nu pot sa-i spu,unika solutie e telefonul,dar nu am degind sa-i zic asa ceva prin telefon,nu crezi ca ar putea fi periculos!Trebuie sa astept un an cel mult!
Re: am o dilema! din 12 mai 2005 21:32 de Nekunoskuta
Din ce zici, tu esti singurul "partener" din relatia cu cel din Bucuresti. Tu il iubesti, tu il vrei, el nu te iubeste si stii asta sigur. "Daca vrea sa va impacati din nou"...de ce? Asa crede el, cand va despartiti, cand va ...
am o dilema! din 12 mai 2005 18:01 de shandira
eu am 18 ani si sunt super indragostita de un tip e 3 ani..am fost de cateva ori impreuna pana acum dar faptul k suntem din orade siferite ne-a despartit mereu..el din buc eu din bz..pana acum n-am facut dragoste cu nimeni nixci macar cu el si nu ...
Re: Re: Re: Re: First kiss din 12 mai 2005 13:06 de Nekunoskuta
Ma refeream la asta...oare chiar nu ai inteles?:blink:
Re: Re: Re: First kiss din 12 mai 2005 12:15 de ExoticDream
Nu trebuie neaparat sa citesti undeva si nici sa "astepti" primul sarut intr-un loc sau altul.... aici nu este ca sexul ca sa fie indicat sa te documentezi inainte.... in general, primul sarut apare neasteptat.... nu neaparat in sensul ...
Re: Re: Re: Stiati ca...... din 12 mai 2005 07:02 de SORIN28
si se numeste Femidom:D:D:D
\"METODE DE BARIERA VAGINALE :
- Diafragma - o cupola moale de cauciuc care acopera colul uterin si care se foloseste împreuna cu un gel sau o crema spermicida; se foloseste putin în România
- ...
Re: Re: Re: help:((((((( din 12 mai 2005 06:42 de SORIN28
Scuze, dar trebuie sa rad:D:D:D. 5 minute nu imi ajung nici pentru preludiu ca sa nu mai spun de o partida. Eu cred ca problema ta este mai mult psihica. Treci peste asta,gaseste pe cineva care "nu are probleme", relaxeaza-te si ai sa ...
Re: my dick din 11 mai 2005 23:21 de Necunoscut
Esti un cretin ba =))
Pagina 873 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |