Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: First kiss din 11 mai 2005 22:02 de Nekunoskuta
Si in ce carte ai citit tu cum trebuie sa fie?:blink:Ca in cartea mea scria altceva:D;):p:p
Plus ca daca nu locuiesti langa mare e cam ciudat sa astepti primul sarut pana in vacanta de vara.:D:D:D
Re: Re: Stiati ca...... din 10 mai 2005 15:03 de ExoticDream
Nu-mi doresc, dar cred ca vorbim de lucruri diferite: prezervativul pentru femei este una, iar diafragma alta.
Prezervativul pentru femei este un dispozitiv fabricat din acelasi material ca si prezervativul pentru barbati, are forma de sac, ...
Re: Ma gandesc cu groaza si tristete din 9 mai 2005 17:16 de ExoticDream
Exista cazuri in care nici nu iubesti pe cineva nou si totusi nu-ti pasa, "te doare in cot" de precedentul...., ba chiar il urasti sau dispretuiesti, desi pana mai ieri il simteai suflet in sufletul tau! Unii oamenii au ...
Re: ummm din 9 mai 2005 15:16 de ExoticDream
Pare aiurea sa intalnesti asemenea conceptii astazi, dar sa stii ca se intampla: exista femei care nu pun pret pe fidelitatea partenerului, chiar daca in cuplu este vorba de dragoste (in fine, un tip cam ciudat de dragoste), astfel de femei se ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 9 mai 2005 08:28 de valentine
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 mai 2005 21:14 de SORIN28
IAR mi-ai modificat ce am scris PROSTULE:x:x:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 mai 2005 19:19 de nemesis
:D
Poti sa ma crezi si asa! Ti-am taiat semnatura, doar, asa cum desigur nu ai observat... Pusi, pusi, domnu' analfabet!
Sunt un scump, pupa-ma!
P.S.S. Nu trebuie sa-ti adaug eu greseli, faci tu destule si fara ajutorul meu, domnu' ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 8 mai 2005 11:05 de bebelusa
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
bravo sorin :love: ma bucur ca din cand in cand ,il mai pune si pe nesuferitu asta cineva la punct ! :D
Re: Re: Re: Re: Ma gandesc cu groaza si tristete din 8 mai 2005 07:24 de claudiudr
Nu sunt MarkD ...nicidecum ...si nu ma despart de prietena mea ... no no no... Sunt un baiat de 16 ani cu love problems...
Re: Re: Re: Ma gandesc cu groaza si tristete din 8 mai 2005 04:06 de Guest
Deci nu esti tu MarkD...;)
Uite subiectul la care ma refeream:
www.sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=2&mid=41436
De ce TREBUIE sa te desparti de prietena ta?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HR din 8 mai 2005 00:29 de ExoticDream
In acest context fascinant, ma intreb daca Eminescu s-o fi gandit tot la curbura in jos a penisului..... trebuie sa fi fost bun la geometrie, de-asta pomeneste un rand mai jos de raza.... ("alunecand pe-o raza" ridica insa unele ...
Re: Re: Re: : Sex la menst... din 8 mai 2005 00:09 de ExoticDream
Din acelasi motiv tampit ca si cel datorita caruia lauza n-are voie sa fie de fata cand i se boteaza copilul: este cah!!! Daca are tupeu si incalca "regula", trebuie sa zica de n ori "Ma lepad de Satana!" Nu prea stiu ce-are a ...
Re: Re: vreau sa raman gravida din 7 mai 2005 10:45 de dulugeac
:unsure:
Re: Re: Re: Re: din 7 mai 2005 09:48 de SORIN28
La cat de prost esti nu ma asteptam la altceva. Durex Avanti sunt fabricate de Coca-Cola sau de Renault. Ca doar Dacia Logan nu e fabricata de Dacia. Dar tu de unde ai auzit de prezervative ?! Ca pentru masturbare nu-ti trebuie. Sau ti-e frica sa ...
Re: Re: Re: penis curbat din 7 mai 2005 00:53 de alex1
DADA... Interesanta lectie nemesis.
Mai era un post mai sus, ceva cu o curbura de 20 de grade ?! :blink:
Eu am penisul curbat spre stanga, destul de mult consider eu, dar nu am probleme cand fac sex. :love: Vaginul e elastic, pe acolo ...
Re: Ma gandesc cu groaza si tristete din 7 mai 2005 00:39 de Guest
Imi pare rau...
Asa e!
E posibil sa se gandeasca cu placere ...
Daca ea vrea acest lucru, trebuie sa-i respecti dorinta.
Tu esti MarkD?
Re: Ma gandesc cu groaza si tristete din 6 mai 2005 18:03 de ExoticDream
De ce te gandesti de pe acum la ce se va intampla POATE candva, in viitor? Nu esti deloc sigur pe sentimentele tale? Sau ale ei? De ce nu incerci sa traiesti clipa de fata la maximum, nimeni nu are un glob fermecat care sa-i spuna ce-l asteapta, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: HRISTOS A INVIAT din 6 mai 2005 17:02 de SORIN28
Iar ai inteles gresit:(. FATA mea este foarte finuta. Nu cred ca am scris undeva ca injur de fata cu ea. :D:D:D:love:
Re: Re: Re: Re: Re: HRISTOS A INVIAT din 6 mai 2005 14:57 de ExoticDream
Este destul de.... periculos sa fii fata si sa ai langa tine un baiat care nu se sfieste sa utilizeze "jargoanele", fie chiar si atunci cand "trebuie"! Depinde si de fata, desigur, dar crezi ca, daca este una finuta, i-ar ...
Re: sac sac! din 6 mai 2005 09:46 de ExoticDream
La mine se plimba (cu miscari sus-jos in dreapta ecranului) si potenta, si seductia rapida, si viata sexuala perfecta, si Kama Sutra, cu toate ca am firewall bun! Cred ca trebuie sa-mi instalez altul....cum era chestia aia? Persistare/perseverare ...
Pagina 874 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |