Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Cat dureaza un contact sexual?

din 3 mai 2005 20:58 de blue dream

Am o intrebare care ma preocupa de ceva timp... sa pot face o comparatie trebuie sa aud raspunsurile voastre: CAt timp dureaza la voi un contact sexual? fara preludiu doar contactul in sine? plsssssss?

ce facem cu batranii?

din 3 mai 2005 20:05 de absolutul

Asasinate comise pe furis Octavian Paler In scandaloasa „rezolvare“, atat de stupefianta, a medicamentelor compensate si gratuite, guvernul a jucat comedia compasiunii, trisand prin ideea, perversa, dar si criminala, a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: servetelu

din 2 mai 2005 23:20 de SORIN28

:.:.:.(>)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: servetelu

din 2 mai 2005 23:09 de ExoticDream

Ce multi au iesit la munCA CAmpului dupa sarbatorile astea.....! Si cand te gandesti ca e inca Paste si auzim la biserica, la TV, citim peste tot ca acum trebuie "sa lepadam din casele si inimile noastre toata rautatea, toata intristarea si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tratamentul cu ant

din 2 mai 2005 19:38 de Nina

trebuie sa le inceapa exact din prima zi ptr ca exista un ciclu de dezvoltare care trebuie respectat, mi-a explicat mie doctorita de la planning. Oricum, faceti o vizita la planning si aflati mai multe. Nu conteaza ce varsta are prietena ta, o ...

Re: Re: servetelu

din 2 mai 2005 19:00 de nemesis

Ah, by the way, change your signature... otherwise... Pupa-ma, sunt un scump!:love:

Re: Re: servetelu

din 2 mai 2005 18:57 de nemesis

:D :lol: :D Virus... simptome... :lol: De unde le scoti, baiete? Virus, sa se dezvolte... :lol: Intr-adevar... este MULT PREA COMPLEXA pentru creierasul tau... sau pentru creierasul sau... Sa inteleg ca ai ramas 'corijient' ...

Re: servetelu

din 2 mai 2005 17:57 de Infector

mah, nu stiu, parerea mea e ca nu ii asa simplu sa iei si nu cred ca ai luat. Oricum virusul HIV nu are simptome, nu iti dai seama daca ai sau nu, trebuie sa-ti faci test. Poti avea hiv si sa nu se "dezvolte" o perioada lunga..e complexa ...

Re: HRISTOS A INVIAT

din 1 mai 2005 22:33 de ExoticDream

Daca iubita ta este o persoana careia ii plac surprizele traznite, cumpara doua bilete de tren cu destinatia Costinesti/Mamaia/Vama Veche, da-i intalnire in dimineata cu pricina fara sa o avertizezi ce ai de gand, ia tu un bagaj micut pentru ...

Re: Re: Paste fericit

din 1 mai 2005 22:16 de ExoticDream

Adevarat a inviat si la mine! Eram la biserica sa aprind o lumanare pentru sufletele celor care nu mai sunt langa noi..... cred ca o sa am probleme cu Cel de Sus (deocamdata m-a inundat si am ramas fara H20 de sarbatori), sunt o pacatoasa, m-a ...

Re: am o problemaa!help me plss

din 30 apr 2005 21:48 de ExoticDream

Un singur sfat: NU O FACE! :ninja::ninja::ninja: Ai avut ghinionul sa dai peste un macho man care nici macar nu a facut o pasiune pentru tine (auzi la el, fetele trebuie sa-l faca sa tina la ele! ), te-ai indragostit, ai facut un quasi blow job ...

Re: despre sex anal

din 30 apr 2005 13:18 de valentine

Nop nu am incercat... Dar iti spun ce am auzit si anume ca fetele care il practica des spun ca il practica ca cica le-ar produce o placere imensa (?)...acum ce placere...tin minte ca am citit pe aici ceva legat de sexul anal si punctul G...nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: indragostit

din 29 apr 2005 23:38 de Guest

Nu am facut nici o aluzie la faptul ca prostituatele ar fi studente la Politehnica. In toate cazurile e vorba de o folosire neadecvata :-) a functiei sexuale.

despre sex anal

din 29 apr 2005 15:57 de bobcap

Am auzit si am vazut multe legate de sexul anal (intre un barbat si o femeie :) ), din discutia cu alte femei, am auzit ca ar fi placere destul de ridicata. A incercat careva dintre voi cu prietena lui ? E o chestie delicata ce trebuie facuta cu ...

Re: imi place varul meu

din 29 apr 2005 14:59 de ExoticDream

Juriul ar intra in deliberare si la mine daca si-ar clarifica urmatoarea problema: aici zici ca ai facut-o cu verisorul tau de-al doilea, in timp ce in alta parte (te rog sa ma contrazici daca ma insel) ziceai ca el nu stie ca esti virgina si ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: indragostit

din 29 apr 2005 14:19 de ExoticDream

Ma refeream la cluburile si discotecile care au impanzit orasul in ultimii ani, suntem mai saraci in biblioteci si cofetarii, dar in schimb avem din plin localuri de toate soiurile! In multe astfel de lacasuri minunate, exista program artistic, ...

Re: Re: imi place varul meu

din 29 apr 2005 11:21 de nemesis

Perfect! Asa este! Gresit! Acesta este un alt mit al societatii contemporane - si nu numai -, mit mentinut "in viata" de... biseriCA Crestina (a se citi "CRETINA")! In antropologie exista o dilema enorma, comparabila in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: indragostit

din 28 apr 2005 06:15 de Guest

Vad ca lipsesc citatele din mesajul de mai sus, desi eu le-am pus :wacko: Sper sa se inteleaga. Daca nu, le potriviti voi cum vreti :D As mai adauga faptul ca am gasit o carte de astrologie care aborda si problema homosexualitatii. Se pare ...

Re: Re: Re: Re: HELP!!!!!despre SEX

din 27 apr 2005 22:01 de ANdraDA

Sigur K ai dreptate,si imi va fi de folos ce mi-ai spus.Multumesc Mai vorbim. Ciao

Re: Re: HELP!!!!!despre SEX

din 27 apr 2005 21:55 de ANdraDA

MULTUMESC pt sfat,sincer ma crezi K ma simt mult mai bine de cand v-am scris..asa ma gandeam la tot felul de lucruri..care nici nu existau..ai dreptaT nimic nu iese din prima,:)am incredere in el,si tin chiar foarte mult la el,m-am gandit foarte ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 876 din 1098
«   1 ... 873   874   875   876   877   878   879 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare