Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: HELP!!!!!despre SEX

din 27 apr 2005 21:52 de copilasul

NU trebuie ca parerea mea sa fie acceptata insa este una obiectiva care sper sa te ajute: In primul rand trebuie sa-i spui prietenului tau prin ce anume treci indiferent daca este vorba despre dragoste sau daca este vorba despre o bluza care nu-ti ...

Re: Re: HELP!!!!!despre SEX

din 27 apr 2005 21:03 de ANdraDA

1. ii spui ca esti virgina 2. nu planuiesti nimic, nu te stresezi 3. use protection daca nu suferi de boli de inima, o sa fie OK :D[/quote.nu sufar de de inima,si sper si eu sa fie OK...daK nu MOR... oricum ai dreptate trebuie sa ii sp. K ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 apr 2005 17:54 de Nekunoskuta

Mai trebuie si sa reusesti!!!:D:D:p;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Female eja

din 27 apr 2005 15:33 de Nekunoskuta

Acesta e un site, respectiv un forum cu intrebari/raspunsuri despre sex, nu? Este deschis tuturor, este accesat de o multitudine de persoane, indiferent de varsta (chiar si copii de 12-13 ani), orientare sexuala, conditie materiala, educatie etc. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 27 apr 2005 15:15 de Nekunoskuta

Este o parere, nu? Asa cum si tu ai pareri postate pe forum, asa cum avem toti. Nu cred ca are dreptul cineva sa aplice o categorie de genul "proasta si inculta", "bitch", "nespalat"...si altele unei persoane pe care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 27 apr 2005 14:58 de MachoMan

Scuze ca ma bag si eu in vorba, dar, dupa mine, in textul pe care il citezi exista niste semne de intrebare: Cum adica femeile prostute sunt privite "CU INFERIORITATE"? Poate sunt privite ca fiind inferioare, adica din postura cuiva ...

Re: Re: Re: Re: Re: agatatul pe strada?

din 27 apr 2005 11:46 de DinCluj

Bravo, imi place raspunsul tau, DAR AS AVEA SI EU O INTREBARE (cuminte) adresata fetelor...caci am intentii bune: Cum faci atunci, daca iti place persoana respectiva, fizic (ca in rest vezi dupa-aceea) si CU CE ANUME SE POATE INCEPE CONVESRSATIA ca ...

Re: sex!!!!!!!!

din 27 apr 2005 10:32 de ExoticDream

Lasa lucrurile sa mearga de la sine, nu scrie nicaieri ca trebuie sa sari in pat cu prima ocazie care se iveste! Savurati fiecare etapa a relatiei voastre, nu va grabiti, aceasta perioada in care va explorati pentru prima data trupurile nu se va ...

Re: Re: Re: Re: Re: sex!!!!!!!!

din 26 apr 2005 12:38 de necunoscutaS

Eu cred ca nu e momentul sa faci pasul asta.Poate ca te simti pregatita fizic sa faci sex,dar nu esti pregatita psihic.Intai informeaza-te despre toate pericolele,sau cum sa previi pericolele,si apoi vei fi pregatita total sa faci pasul ...

Re: Re: Re: vreau sa stiu mai multe despre contine

din 26 apr 2005 10:09 de Nekunoskuta

"Lipsa de ceva special" poti sa o elimini si prin alte metode. Banuiesc ca te referi la relatia sexuala cu prietena ta daca ai adus in discutie continenta sexuala. Daca vrei sa incerci aceasta varianta sa stii ca si ea trebuie initiata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(((

din 25 apr 2005 12:36 de valentine

Momentan ma pun pe agatat...m-a tepuit una, eu trebuie sa tepuiesc 5!!!! GL HF :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iubire< in

din 25 apr 2005 10:58 de ExoticDream

Cum sa-ti explic.... ar fi un pseudogand, un nongand.... as zambi si nu l-as duce pana la capat. Cred ca asta tine de maturizare si de calitatea iubirii pe care o traiesti: daca relatia este una firava, in care fie nu iti cunosti inca suficient ...

Re: postinor 2

din 24 apr 2005 17:16 de dodo

esti gravida!!!:x

postinor 2

din 24 apr 2005 16:36 de elya

Dupa luarea de postinor 2, menstruatia a venit la 7 zile si a durat inca 7. Problema este ca luna urmatoatre mi-a intarziat 10 zile si inca nu a venit. Poate fi o dereglare din cauza postinorului? Stiu ca trebuie sa consult medicul, as dori sa stiu ...

Re: Re: Re: Re: Mi-e frica...sau ceva asa!!!

din 24 apr 2005 07:50 de sabba

Bai, nu te mai chinui atat! Eu sunt fun Matrix....ai vazut cum se conectau aia....la o sursa de inteligenta si invatau totul in cateva secunde??? Fa si tu la fel.....dar stai conectata mai mult si ai sa vezi ce-o sa-ti placa ...

Re: Re: Re: Re: Mi-e frica...sau ceva asa!!!

din 24 apr 2005 04:18 de nemesis

Da... merge in grup abelian, nu? Eu cu tine si tu cu mine! :p

Re: lamuritzi-ma si p mine va rog

din 24 apr 2005 00:49 de ankke

asa...mai intai in legatuta cu pilua de a doua zi postinor e fff buna...eu am luat-o doar o data...trebuie sa stii ca nu este un mijloc de contraceptie pe acre sa-l folosesti...este doar ptr cazuri de urgenta...si eu ma gandesc ca de o data pe luna e ...

Re: Re: Re: Mi-e frica...sau ceva asa!!!

din 23 apr 2005 23:45 de ExoticDream

Sunt un elev silitor, fac meditatii la mai multe materii!!! Cu dl profesor de mai sus studiez deja filosofia, literatura, istoria, fizica, psihologia....., daca nu trec, mi-a promis reexaminare! Trebuie sa invat, nu merge cu aranjamente, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 23 apr 2005 23:38 de sabba

Alergiile dauneaza grav sanatatii!:D Prostii sunt amuzanti....gandeste-te de cine am mai rade....ne-am plictisi ingrozitor fara ei! Mincinosii....sunt bolnavi! Toti suntem bolnavi cateodata.....important este sa ne dam seama ca pentru unii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 23 apr 2005 23:35 de ExoticDream

Merci, am retinut! Trebuie sa-mi tratez alergiile.... deocamdata sunt doua: la prostie si la minciuna! ;););)

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 877 din 1098
«   1 ... 874   875   876   877   878   879   880 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare