Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 mai 2005 22:57 de Nekunoskuta
Cred ca tu nu intelegi modul figurat in vorbire.
1. Cand am zis "clipele cand e cu alta" nu m-am referit la exact momentele alea. M-am referit la situatie in general, la faptul ca tu esti acasa si te uiti la tv si te gandesti...oare e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex inainte de...... \\\&q din 5 mai 2005 20:59 de SORIN28
Si acum de ce nu ai mai cenzurat ma rapanosule ?!Doar te vrei moderator. Care vin pe aici vin cu ce ii framanta,cu ce ii doare,cu ce ii intereseaza,nu sa vada cum un handicapat ca tine se da drept atotstiutor si profesor. Concluzie : ESTI ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Al doi din 5 mai 2005 20:56 de Nekunoskuta
Draga mea, nimeni nu-ti zice sa te culci cu oricine. Insa demnitatea nu se rezuma doar la partea sexuala, nu crezi? Demnitate ai si cand pui piciorul in prag si-i zici sa lase vizitele la alte fete. Unde ti-e demnitatea care ar trebui sa se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex inainte de...... \\\&q din 5 mai 2005 20:54 de SORIN28
Si vad ca tot nu ma crezi,jegosule:x:x:x
Re: Re: Re: Re: Sex inainte de...... \"meci din 5 mai 2005 20:35 de nemesis
Daca tie iti trebuie putere divina... inseamna ca mai trebuie sa inveti! Lui SORIN28 ii sunt indeajuns cuvintele, pentru a-si exprima sentimentele divine fata de mine:
L-am sfatuit sa mai invete romana... :p Macar daca ma injura, sa ma ...
Re: Re: Re: Re: HRISTOS A INVIAT din 5 mai 2005 17:44 de SORIN28
Intuitia iti spune bine,spre dezamagirea ta FATA mea stie ce are langa ea. Stie ce am fost, stie ce sunt si tot este langa mine. Jargoanele sunt doar atunci cand trebuie:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce facem cu batranii? din 5 mai 2005 02:05 de nemesis
No, acu' serios, uite cum suna ceea ce ai postat:
*Ma consider un norocos patriot. Am posibilitatea sa-i vorbesc in fiecare zi presedintelui tarii mele despre Romania. Mai pot sa aflu de la presedintele tarii mele ce face el pentru Romania, zi ...
Re: Re: Re: Re: Sex inainte de...... "meci& din 5 mai 2005 01:21 de nemesis
"Because you are not alone..."
ILoveYou, Michael! :lol:
Re: Re: Re: Sex inainte de...... "meci" din 4 mai 2005 23:58 de YLoveCamelia
mie imi trebuie putere dinvina sa explic ce simt despre tine.
Re: Re: Re: Al doilea partener din 4 mai 2005 22:37 de Nekunoskuta
:blink::blink::blink:...poate avea relatii sexuale cu oricare fata...:blink::blink::blink: si tu accepti asta? El am inteles ca e plecat in Italia, nu? Acolo cu cate fete are relatii sexuale? Aici cate fete a lasat "neincalzite"???
Ai ...
Re: Re: Re: Re: 4 all din 4 mai 2005 16:14 de ExoticDream
Cum stai cu matematica? Avem o problema cu regula de 3 simpla: daca un pilot de formula 1, care se concentreaza in primul rand psihic, pierde in timpul unei curse (care dureaza aproximativ 2 ore) 4-5 kg, tu, care te consumi atat psihic (ma insel? ...
Re: Re: Re: Re: 4 all din 4 mai 2005 09:13 de ExoticDream
Nici literele nu te "M-AI" asculta si tipa... ce tipa?!? "Time-out, MAI baiete, MAI pune mana si pe altceva (o carte) - treaba e simpla, chestie de antrenament - ca mor astia care te citesc! Ei stiu ca stilul manelist este cel ...
Re: ce facem cu batranii? din 4 mai 2005 08:49 de valentine
Intradevar problema pusa de tine desi nu are nici o legatura cu acest site...este de actualitate si reprezinta stadiul Romaniei...o tara plina de prostie, in care omul cinstit sufera si hotul o duce regeste...credeam ca o revolutie ne va duce ...
Re: Re: Re: 4 all din 4 mai 2005 08:44 de valentine
Sunt slab de felul meu asa ca nu am slabit deloc...ca altfel eram bun de pus la muzeu cum ii pune pe dinozaurii aia:p
Cat despre faza cu mentinerea erectiei 9 ore...treaba e simpla, trebuie doar antrenament...and btw nu mi-am pierdut erectia ...
Re: Re: 4 all din 4 mai 2005 08:30 de bluedream
:blink::blink::blink:Pana acum nu m-am uitat la ceas,dar pentru tine iti promit ca data viitoare cronometrez. Asa de curiozitate: Cumva vrei sa faci comparatie ?!:D:D:D[/quo
Doar nu trebuie sa cronometrezi, poti sa faci o estimare sau mai ...
Re: 4 all din 4 mai 2005 06:16 de SORIN28
:blink::blink::blink:Pana acum nu m-am uitat la ceas,dar pentru tine iti promit ca data viitoare cronometrez. Asa de curiozitate: Cumva vrei sa faci comparatie ?!:D:D:D
Re: Re: Important! din 4 mai 2005 06:11 de SORIN28
Bine ca ai precizat,ma gandeam ca o sa te pierd pe la "cusca":heart::D:D:D (pentru cei care:blink::blink::blink: cusca = penitenciar):D:D:D
Re: Important! din 3 mai 2005 22:16 de valentine
P.S aaa era sa uit treaba asta e un pamflet si trebuie luata ca atare, hai ca a fost misto...ne vedem data viitoare! V-am pupat!
Re: ce facem cu batranii? din 3 mai 2005 22:02 de valentine
Iti raspund maine cand oi avea chef sa citesc tot....
Re: 4 all din 3 mai 2005 22:01 de valentine
Pai daca o sa cauti mai prin spate o sa aflii ca eu am fost injurat si scuipat cand am zis ca la mine poate sa dureze si 9 ore....:p
Si ca sa iti raspund la intrebare...contactul sexual la mine poate sa dureze de la 5 minute pana la 9 ore ...
Pagina 875 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |