Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Ajutor!(daca se mai poate ) din 11 ian 2005 23:15 de ianulover
dar ea deja a spus ca sunt de patru ani impreuna si inca de la inceput e asa, ca au incercat idei, pozitii noi si tot nu a mers. ca el e foarte constient de situatie si isi cere scuze etc. iar situatia asta este intr-o relatie care a inceput cand ...
Re: Re: Re: Re: Sa zic asa... NU INTRA! din 11 ian 2005 19:42 de Vampyrela
Iti zic eu...mult prea putini:rolleyes:
Re: Re: As vrea dar nu am cu ce din 11 ian 2005 19:34 de Vampyrela
Dar tu te-ai uitat un pic la data mesajului dat? Poate ca s-a si rezolvat deja.....avand in vedere ca au trecut 1 an si ceva.
Re: As vrea dar nu am cu ce din 11 ian 2005 18:31 de Ady
frate uite carei treaba ...
Iti spun 2 lucruri de incurajare :
1. NU conteaza neaparat marimea penisului ci sa stii sa atingi bine cu el (adik unde trebuie)
2.EXISTA metode de marire a penisului (din pacate am uitat numele siteului - era ...
Re: Re: Re: Singuratate din 11 ian 2005 14:28 de ExoticDream
In general, exista doua tipuri de persoane: cele care se indragostesc repede si cele carora le trebuie o perioada de cateva luni pana cunosc binisor partenerul si isi pot defini sentimentele. Persoanele din prima categorie se indragostesc practic ...
Re: Re: Re: Sa zic asa... NU INTRA! din 11 ian 2005 13:16 de ExoticDream
Uite un post serios scris de valentine!!! Bravos! :)
Nu stiu daca poate fi "o bucurie", dar daca la mijloc este vorba de iubire momentul poate fi destul de sweet....cu toate inerentele impedimente datorate lipsei de experienta. ...
Re: Re: Re: Ajutor!(daca se mai poate ) din 11 ian 2005 12:39 de trinchi
Auzi daca te uitai la un post al meu anterior vedeai ca si eu am zis ca e bine sa vorbeasca dar daca nu merge si tot nu se intampla nimik sa treaca mai departe! Asta ca sa nu mai zic vorba aia "toate problemele se rezolva in pat" dar ...
Re: Re: Ajutor!(daca se mai poate ) din 11 ian 2005 12:28 de ExoticDream
Stai sa inteleg: adica daca nu sunt casatoriti nu merita sa incerce sa comunice??? Dupa parerea ta, viata la 21 de ani este obligatoriu ("trebuie sa" ) o insiruire de partide de sex cu 1, 2, ....n parteneri??? Hai sa nu generalizam, nu ...
Propunere! din 11 ian 2005 09:25 de valentine
Ok, stiu ca subiectul e tooooooooootal pe dinafara cu siteul dar am o propunere pt voi toti...ce ar fi ca pur si simplu sa raspundem la intrebarile pe care le pun cei in tema...daca vi se pare un subiect copilaros sau nu mai stiu ce...pur si simplu ...
Re: Re: probleme/erectie din 11 ian 2005 09:10 de valentine
In caz ca nu ai inteles...ei au mai facuto inainte, deci nu ii e frica la baiat sau ceva de genu asta....
Re: Re: Ce este preludiul? din 11 ian 2005 09:04 de valentine
Corect.....viitor eXpert
Re: Ce este preludiul? din 11 ian 2005 09:02 de trinchi
Nu stiu sa explic ce e preludiu... dar stiu ca nu se face dupa ceas ca trebuie sa fie atat de lung incat amandoi ar trebui sa simtiti cum dorinta arde in trupurile voastre ca suntetzi excitatzi la maxim ca suntetzi mai mult decat pregatiti pentru ...
Re: Re: Ajutor!(daca se mai poate ) din 11 ian 2005 08:53 de trinchi
Nu e chear asa sa stii ca o discutie e intotdeauna bine venita, dar daca nu merge treci mai departe!
Love on the internet din 11 ian 2005 03:54 de Lethe
O plimbare, intr-o drama din padurea @...
Ne-am intalnit pe Internet, in acest spatiu virtual, marginit si mereu convergent spre comunicare si stocare... Un spatiu in care fiinta umana, ca fiintare, este descompusa in siruri lungi de date, un ...
Re: probleme/erectie din 11 ian 2005 00:08 de nemesis
Se numeste "timp de platou"... In general erectia poate aparea dupa cateva minute, dar sunt cazuri in care nu apare pentru cateva ore. Cel mai mic timp il au pedofilii (0-3 min). Este absolut normala si nu ar trebui sa se preocupe de ...
Re: Ajutor!(daca se mai poate ) din 10 ian 2005 23:25 de ianulover
daca ati fi fost casatoriti si ati avea mai mult decat 21, respectiv 23 de ani, te-as sfatui si eu sa incercati sa comunicati, sa rezolvati treaba etc.
dar avand in vedere ca nu a mers de la inceput sexul, ca sunteti f tineri si aveti multe ...
Re: Ce este preludiul? din 10 ian 2005 20:14 de Vampyrela
Nu in nici un caz nu include si sexul oral....deja ai pronuntat cuv."sex".deci?
Preludilu trebuie sa fie cat mai lung si cat mai tandru posibil.....continand mangaieri,sarutari,soapte fierbinti, si bineinteles o atmosfera romantica ...
Re: Re: Singuratate din 10 ian 2005 19:23 de Vampyrela
Te asigur eu ca nu-i place aventura....pt. ca se implica prea repede intr-o relatie ceea ce nu e prea bine.
Re: Singuratate din 10 ian 2005 16:14 de ExoticDream
"Persoana" aceea de care vorbesti este una cam libertina si stii tu cum e....libertinul pluteste in deriva pt ca, aruncandu-si ancorele in fiecare port, si le risipeste!
Acest "a-ti trai viata" ascunde in el cateva lucruri: ...
Re: love din 10 ian 2005 15:48 de ExoticDream
Nu ai de unde sa stii a priori, exista aproape intotdeauna sansa sa suferi (fie daca relatia respectiva se va incheia aiurea, fie daca partenerul te va minti, fie din alte 1001 motive), dar fericirea pe care o poti atinge fie si pt catva timp ...
Pagina 907 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |