Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Casatorie neconsumata!

din 10 ian 2005 15:32 de ExoticDream

N-as putea spune ca "se iubesc" in sensul pasional al expresiei, sunt doi oameni realizati dpdv profesional (facultate, doctorat, job) care s-au gandit sa-si intemeieze o familie. Se plac, tin unul la altul si ar vrea sa treaca peste ...

Re: Re: Re: Re: Singuratate

din 10 ian 2005 09:09 de Vampyrela

Am inteles........dar daca ea nu poate fi altfel? Adica se indragosteste foarte repede ....ce-i de facut? Oricat de precaut poti fi tot exista posibilitatea sa-ti iei o mare teapa:(

Re: Re: Re: Singuratate

din 10 ian 2005 08:46 de trinchi

Poate ar trebui sa fie un pic mai precauta, sa cunoasca persona mai bine inainte sa se indragosteasca asa nebuneste! Oricum o sa isi gaseasca doar ca trebuie sa caute un pic mai mult!

Re: Re: Re: Singuratate

din 10 ian 2005 08:04 de Vampyrela

Pai totusi....cum faci sa nu-ti mai iei tepe? Cum iti dai seama ca merita sau nu?

Re: Casatorie neconsumata!

din 9 ian 2005 19:52 de LatinSexyGuy

Daca se iubesc el trebuie sa incerce sa o faca sa inteleaga nu vrea sub nici un chip sa ii faca rau, doi oameni care se iubesc nu se gandesc nicicum sa isi faca rau unul altuia!Eu am trecut prin asta si fata a inteles si totul a descurs foarte ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 9 ian 2005 19:19 de VideCorMeum

:, "pseudo-"??? "mortul"??? "Un mort frumos cu ochii vii", cumva? :lol: De ce imi aduce aminte, postul tau, de emisiunea aceea cu Brucan???? This is going to be soooo funny! :/

Re: Re: Singuratate

din 9 ian 2005 18:34 de LatinSexyGuy

|Poate uneori este mai bine sa fii singur mai mult timp decat sa sari din tzeapa in tzeapa si asta e valabil si in cazul baietilor pt ca nu doar ei dau tzepe!Insa trebuie sa si faci ceva ca sa iti gasesti perechea intre timp nu doar sa stai sa ...

Re: Re: love

din 9 ian 2005 03:21 de Vampyrela

Sunt deacord........dar pana la un moment in care fata isi ia prea multe tepe si nu mai poate capata increderea pe care o avea ........si astfel apare frica....tu probabil ca ai fost norocoasa si nu ai patit-o de prea multe ori....Bafta ta

Re: love

din 8 ian 2005 15:15 de FireSoul

Daca vrei sa fii fericita, trebuie sa risti. Stand singura shi cu teama ca o sa suferi nu vei ezolva nimic. "Ce nu te omoara, te face mai puternic"

Re: Problema.Help!!!

din 8 ian 2005 07:59 de BauBau

Eu unu sunt de parere ca e doar ceva trecator si ceva de care nu trebuie sa te sperii. Din cauza ca nu prea era uda(umeda) te-ai iritat sau in fine ti-a iesit o basica. :, Ceva de genu asta am patit si eu cu mult timp in urma.

Re: dupa avort

din 8 ian 2005 05:48 de Vampyrela

cum adica la primul? Au fost mai multe? Si te-ai protejat la toate? Si oricum eu cred ca doctoru' ti-a interzis un contact sexual mai mult de 2 luni....asa ca nu te mira de cela intamplate........du-te la un doctor urgent si spune-i ce ai ...

dupa avort

din 8 ian 2005 02:03 de eugenia

La o luna dupa avort, trebuie sa apara mentruatia, daca intarzie...cat timp ar putea sa intarzie? daca nu apare in mai mult de 1 luna si jumatate este un semn de alarma..?:( Am avut repaus sexual 3 saptamani dupa avort, iar la primul contact dupa am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata bate filmul?

din 7 ian 2005 23:18 de valentine

In primul rand nu zic ca nam citit Baltagul(s!c ca am scris cu "s" mare) pt ca vreau sa dea bine la fete intrucat nici nu prea vad fete pe site la care as vrea sa ma dau (cu mici exceptii desigur) ci pt ca pur si simplu nu am avut ...

Re: Re: Re: Re: virgin si disperat.

din 7 ian 2005 22:19 de Vampyrela

Din moment ce e virgina......n-o sa fie asa usor sa reusiti din prima........dar mai sunt si cazuri exeptionale... 1. stai tu linistit....ca de marime nu are cum sa-si dea seama (daca e virgina inseamna ca nu a mai vazut altle decat in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Viata bate filmul?

din 7 ian 2005 21:04 de ExoticDream

Ma incearca o lipsa de chef teribila de a te contrazice...Doar o vorba sa-ti mai spun: nu te mai lauda ca n-ai citit "Baltagul" si ca biblioteca nu e pt tine decat lemn de foc (nu da bine nici la fete, desi tu crezi ca e ...

Re: Ajutorrrrrrrrrrrrr

din 7 ian 2005 12:51 de Wacky

Nu e nici o problema...stai linistit..penisul stramb vine de la masturbare/sex salbatic(dur)....o sa-si revina in timp(aprox 6 luni)...shi dak nu pe a-l indrepta trebuie sa te duci la un medic.Dar oricum...femeilor le provoaca placere mult mai ...

Re: Re: Re: Casatorie neconsumata!

din 7 ian 2005 12:21 de ExoticDream

Din pacate unii oameni se confrunta in viata reala cu situatii idioate, probabil de aceea pun intrebari idioate, dar asta nu inseamna ca si raspunsurile/comentariile trebuie sa fie neaparat idioate, funny da! Daca nu-ti place pe la noi, poti ...

Re: o intrebare urgent in legatura cu sarcina

din 7 ian 2005 10:34 de trinchi

E normal sa sangerezi daca ai luat pastila de a doua zi si cat daca ai ramas insarcinata sunt sigur ca nu! Dar acum nush cum vine treaba cu virginitatea dar cum zici tu noi trebuie sa te credem!(sau nu ) :mellow::mellow::mellow::mellow:

Re: Re: Re: Re: virgin si disperat.

din 7 ian 2005 02:46 de valentine

1. Dak e virgina fata o sa multumeasca lui dzeu ca esti asha mic....si mai incolo apucate sa o stimulezi cu degetele cateva zeci de minute sau cat crezi tu de cuvinta...si cand o sa intri cu penisul, chiar daca are doar 15 cm o sa i se para ...

Re: Re: Re: virgin si disperat.

din 7 ian 2005 02:34 de Necunoscut

Hai ca zic si aici... Deci, am gasit o fata cu care sa fac sex, e draguta, arata bine.. are 17 ani si e virgina. A zis ca ea ar vrea sa facem si oral si anal.. Prolemele mele ar fi: 1. Am penisul de doar 15 cm, iar eu sunt inalt (am 190) si... ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 908 din 1098
«   1 ... 905   906   907   908   909   910   911 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare