Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Despre masturbare din 6 ian 2005 22:34 de Cineva
Se poate. Depinde cum arata actul sexual Daca e o urcare pe femeie, introducere, descarcarea, e adevarat ca dupa o perioada o sa-ti placa mai mult masturbarea. Unele femei cred ca numai ele au nevoie de mangaieri, excitari, etc. Cand e reciproca ...
Re: Casatorie neconsumata! din 6 ian 2005 22:24 de Cineva
Solutii sunt mai multe.
A. Daca se iubesc si vor sa ramana impreuna:
1. Apelarea la dezvirginare printr-o incizie facuta de un medic de specialitate. Ulterior, pentru largirea si invatarea vaginului cu penisul si sa nu aiba reticente in a-l ...
Re: Re: Re: Viata bate filmul? din 6 ian 2005 18:41 de ExoticDream
Ce alte aberatii mai alaturea cu topicul exista in ultima vreme pe forum cu exceptia ciondanelii tale nici macar amuzante cu Vampyrela?
Mie mi-e lene sa citesc cele 1000000 de posturi de cate un rand pe care le scrii oriunde si oricum, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Fantezii din 6 ian 2005 00:57 de nemesis
Hmmm... Lipsesc si eu cateva zile si la intoarcere, aflu ca Cioran a scris "Istoria religiilor"!
:D :D :D Unii sunt chiar ciudati!
Cat despre Eliade, el a scris Tratat de istorie a religiilor" si "Istoria credintelor si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Fantezii din 5 ian 2005 18:05 de ExoticDream
Vezi ca Cioran nu prea a scris "Istoria religiilor", poate "Istorie si utopie"!!! Eu nu-s inca cititoare de Cioran, dar mai stiu si eu cate ceva. ;)
Re: Cand v-ati sarutat prima si ultima data? din 4 ian 2005 14:37 de nemesis
Pe acest forum, cred ca eu detin recordul "cel mai tarziu": 21 ani!
Re: Cand v-ati sarutat prima si ultima data? din 4 ian 2005 14:09 de dulcika
:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Fantezii din 4 ian 2005 13:18 de ExoticDream
Sunt de acord ca lumea sa se pastreze la subiect, daca observi eu ti-am raspuns la intrebare mai la inceput, referirea la Cioran a fost facuta totally out of topic de catre altcineva, autorul in cauza nu este preferatul meu, nu am citit inca ...
Re: Re: Re: Re: Fantezii din 3 ian 2005 22:24 de Ginger
Sers!
Ma bucur ca vad activitate pe subiectu meu da na' ce are baltagu si cioran cu astea?
Cine are chef de cioran sa citeasca infinitatile alea de carti: istoria religiilor, ca io le-am citit :) is cititoare de cioran da nu sar in sus si in jos cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help din 3 ian 2005 19:29 de valentine
Pt unele persoane e foarte excitanta o partida in care stai cu frica in san ca poate va prinde mama tata.....sau oricine altcineva...nu daleata da parca simti si ceva senzatie de adrenalina ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dupa din 3 ian 2005 13:55 de ExoticDream
Unii reusesc teribil de bine sa para ca iubesc si apoi sa se "scuture" de sentimente (fara sau de cele mai multe ori cu ghilimele), remuscarile sunt un cuvant care nu exista in vocabularul lor....! In ziua de azi trebuie sa casti ochii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help din 3 ian 2005 12:34 de FireSoul
Timpul shi spatiul...2 chestii care conteaza foarte mult atunci cand vrei sa-ti aduci prietena la orgasm. Pentru a ajunge la orgasm trebuie sa fie excitata(pe asta zici ca ai rezolvat-o!) shi RELAXATA. Cautati un loc unde sa aveti "toate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Help din 3 ian 2005 12:28 de Executor2
Nu am reusit niciodata sa ii ofer un orgasm ,dar nici nu am avut timp/spatiu destul pt amandoi k sa lucram la asha ceva.Cel mai aproape a ajuns atuncea cand a fost singura acasa si vreau sa zic ca o fost o noapte foarte romantica ...Am impresia ca ...
Re: Re: Re: Re: Help din 3 ian 2005 12:21 de FireSoul
Multe fete/ femei au nevoie de o pauza dupa ce au avut orgasm. Dupa primul orgasm mie imi trebuie cam 5-10 min sa-mi revin.
La altele dispare excitatia pt. ca simt durere, usturime etc.
Re: avort la 7 luni din 3 ian 2005 09:51 de Vampyrela
Da chiar ca ne-ai facut curiosi..........ce decizie ai luat pana la urma? avand in vedere de cand e mesajul.....
Oricum nu cred ca ai avut tu sange rece sa provoci pruncuciderea unei fiinte umane.
Re: Avort medicamentos????? din 3 ian 2005 08:35 de Vampyrela
sfatul meu e sa-l faci pe cai normale.Adica sa te duci la un doctor ginecolog (particular sau la un spital,clinica) si-ti va face cum trebuie.....cu anestezie locala ca sa nu simti nimic....si dupaia tratament.
Sa nu incerci niciodata pe cai ...
Re: Re: Re: Cum se dezvirgineza o tipa? din 3 ian 2005 08:21 de Vampyrela
e si asta o problema care trebuie rezolvata odata si odata nu?
Re: Re: AN NOU FERICIT TUTUROR!!! din 3 ian 2005 05:08 de valentine
Total corect...pacat ca a trecut rev :D
Re: Re: sarbatori din 3 ian 2005 04:30 de valentine
Eu sunt de parere ca destinul nil facem singur...bine trebe si un dram de norok....
Re: posibil insarcinata ajutor din 2 ian 2005 02:59 de Vampyrela
Cam dupa 2 saptamani cum spunea si cea mai de jos.....dar nu dispera ca totul o sa fie bine daca iei decizia care trebuie luata...........acum depinde si in ce situatie esti acasa....cu prietenu'.Important este sa nu te pierzi totul se va rezolva ...
Pagina 909 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |