Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Cand v-ati sarutat prima si ultima data? din 1 ian 2005 05:25 de Vampyrela
Primul sarut a fost tarziu......pe la 14 ani.....iar ultimul.....acum 1 zi
:love:
Re: Re: Re: Masturbare noaptea din 31 dec 2004 18:47 de ExoticDream
Userul DnSexpert nu are nici o legatura cu persoanele care administreaza acest forum!!! Userul inregistrat DrSexpert este administratorul! ):(
Re: AN NOU FERICIT TUTUROR!!! din 31 dec 2004 12:11 de FireSoul
Deseara vine revelu'...Multi se oftica: "sa-mi bag ***, mi s-a mai scurtat viata cu un an" . Nasol +-stil de a gandi. Bucurati-va ca a trecut, bucurati-va ca sunteti mai puternici cu un an, bucurati-va shi nu regretati nimic din ce ati ...
Re: Re: Masturbare noaptea din 31 dec 2004 00:07 de guest
Loool, intrebare nu idioata, nici cretina, nici tampita ci mai degraba "generica", generala, la care nu poti sa dai un raspuns. Ce conteaza cand si cum ? Iar masturbarea e ceva de care nu trebuie sa-ti fie rusine, sau sa o privesti de genu ...
Re: Cand v-ati sarutat prima si ultima data? din 30 dec 2004 21:35 de ExoticDream
Primul sarut? La 16 ani.;)
Ultimul sarut? Acum un an si ceva....:(
Re: o problema legata de copii din 30 dec 2004 16:30 de NariA
Parerea mea...incepe cu un control la un medic specializat..urmeaza cu strictete tot ceea ce iti spune el...dar consulta in acelasi timp un altul..poate se va crea o confuzie ..in cazul in care cei doi iti vor indica doua tratamente diferite...dar ...
Re: avort la 7 luni din 30 dec 2004 15:20 de NariA
Am observat data la care a fost postat acest mesaj...as dori sa stiu ...acum ...iti pare bine de decizia facuta....ce face bebe?(?)
Re: casatoria?un lucru bun? din 30 dec 2004 13:25 de FireSoul
Casatoria ofera o oarecare siguranta...aduce monotonia. Daca problema e de natura sexuala, incearca sa aduci ceva nou(mergeti in alte locuri, utilizati pozitii noi, masaj erotic etc.)
Daca problema e plictiseala sau indepartarea unul de ...
Re: Cand v-ati sarutat prima si ultima data? din 29 dec 2004 23:58 de DnSexpert
Get a life ... or a wife :)
Cand v-ati sarutat prima si ultima data? din 29 dec 2004 23:53 de Aurel
Daca se poate, raspunsuri cat mai k lumea, sa vedem varsta minima si maxima. Acu nici nu ziceti ca v-ati sarutat la 2 ani ;).
Cine detine recordu de cel mai devreme si cine recodu de cel mai tarziu?
Oricum chiar nu conteaza cand a-ti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sentimentu din 29 dec 2004 12:41 de ExoticDream
Am dat bac-ul si examenul de admitere la facultate scriind cu un pix primit rest la librarie, in timp ce unii candidati rodeau de zor capatul lor de pix scump nestiind la ce altceva sa-l foloseasca!!! :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sentimentul &q din 29 dec 2004 12:34 de nemesis
"d'ala chinezesc poate de-mi irita degetelul"
Mda... inteleg ca tu 'scriezi' cu 'pixe' fine... Penita de aur, faze, minuni!
Hai sa-ti spun un lucru, draga Infector:
In trecut, oamenii scriau idei de aur cu pana de gasca, acum ei ...
Re: Re: Dedicatii TV!!!!!!! din 29 dec 2004 11:44 de ExoticDream
Viitorul suna bine!!! Reclama Connex si nu numai....!!!;)
A propos de ciolane, acum ca "a trecut" si guvernul, sa vezi cati trebuie sa lase fripturica si sa se intoarca la fasolea din 2001!!! Lasa ca pt pastrarea steagului mai ramane ...
Re: Re: Am nevoie de ajutorul vostru!!! din 28 dec 2004 09:03 de leila
doar tu sti care este cel mai potrivit pentru tine. tb doar sa fi foarte corecta cu tine sa te intrebi "de fapt eu ce vreau de la viata". Gandestete first la viitor. Cu care te-ai vedea plimbandute de mama la 70 de ani. Si lupta pentru ...
Re: Am nevoie de ajutorul vostru!!! din 28 dec 2004 00:55 de ExoticDream
Chiar ca ai nevoie de ajutor! Nu ne spui ce prostie ai facut de v-ati departit, dar am aflat in schimb ca si tu, si fostul tau prieten de care "erai indragostita nebuneste" v-ati "gasit" alte persoane cu care sa ...
Re: sarbatori din 27 dec 2004 23:24 de ExoticDream
Multumim din sufletel! O fi Mos Craciun super darnic cu cei care au fost cuminti in anul care a trecut, dar crezi ca ne poate implini cele mai scumpe (nu nebunesti, nu perverse) dorinte? Una singura ar fi de ajuns....si nu trebuie neaparat sa ...
Re: avort la 7 luni din 27 dec 2004 22:36 de magda
,,sincer este foarte riscant ce vrei tu sa faci,gandestete ca la 7 luni poti naste poti da lumina acelui copil care a prins viata in tine,nu conteaza cati ani ai trebuia sa te gandesti de la inceput la aceste riscuri,gandestete ca faci un pacat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 dec 2004 19:23 de claua
nu cred ca trebuie sa ajungeti asa departe pt ca ati uitat ca exista si case de adoptii.asa poate sa fie adoptat de o fam care intradevar isi doresc un copil.si nu imi vine sa cred ca nu si-a dat dupa prima luna ca e insarcinata:D
Re: sunt un ratat... din 26 dec 2004 21:54 de penetru
nu mai dispera,e normal ca la inceput sa nu fie mare lucru,ii trebuie timp sa se obisnuiasca si cu tine si timp sa se descopere pe sine....iar sfatul pe care ti l-a dat cineva mai sus in legatura cu oralul,merita incercat. da un search pe google cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Studiu sti din 25 dec 2004 22:06 de nemesis
Daca pentru ei "se cheama", pentru noi cum "se zice" ??? :lol:
Pagina 910 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |