Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Marimea conteaza? din 17 dec 2004 13:13 de nemesis
De unde ai luat statistica asta? :o
Re: Marimea conteaza? din 17 dec 2004 13:06 de Infector
[CENZURAT DE NEMESIS]
Ce rau sunt :p
Marimea conteaza? din 17 dec 2004 12:47 de ExoticDream
Clasamente...rasiste!
Desi multe femei cred in mitul negrilor, barbatii afro ocupa locul secund in clasamentul mondial. Topul "Penis in erectie" are urmatoarea configuratie:
1. caucazienii (categorie din care fac parte si europenii): ...
Re: Marimea conteaza? din 17 dec 2004 12:42 de ExoticDream
In urma cercetarilor efectuate pana in prezent, s-a ajuns la concluzia ca lungimea medie a penisului (in erectie) este de 15,64 cm, iar circumferinta medie de 12,29 cm. Iata dimensiunile oarecum "standardizate" ale celor doua variabile ...
Re: Re: Re: Erectie slaba din 17 dec 2004 10:18 de Gramaticus
De unde stii ca nu tocmai combinatia dintre teorie si practica il face sa dea aceste sfaturi? Omul intai invata si apoi aplica respectivele cunostinte, cei mai multi, din lene, se multumesc cu practica haotica si, cand dau de necaz, incep sa se ...
Re: Re: Erectie slaba din 17 dec 2004 10:02 de Z010
Spune-mi te rog care e putinul efort pe care trebuie sa-l mai fac.Vad ca la teorie esti foarte bun.Mai spune-mi si ce e eminamente gresit.Poate faptul ca m-a omorat practica? :lol:
Ecce raspunsul! din 17 dec 2004 02:34 de nemesis
No, drace! Apai ai tu idee, asa, cam cat treba' scris la subiectul aista?
Pe scurt:
Orgasmul feminin este o problema cu "fine tunning". Nu stiu sa-ti spun, de ce nu ai orgasm dar pot sa-ti insir cativa factori, ce pot conduce la ...
Re: Re: Re: Topul userilor 2004 din 17 dec 2004 02:31 de nemesis
Iata al meu raspuns!
Cea/Cel mai:
1) ...funny, si atat: YLoveCamelia sau Ursu... imi este greu sa ma decid! Primul pentru eruditie certareata, al doilea pentru "constructia sentimentului de vid", dintre cuvant si virgula, dintre ...
Re: Anticonceptionalele deregleaza ciclul? din 16 dec 2004 21:57 de kuky
deci....si prin urmare :
anticonceptionalele trebuie administrate de medic care binenteles trebuie sa iti si explice cum se iau.... efecte....deci nu poti sa le iei asa de capul tau..daca nu i-a explicat cititi prospectul care te lamaureste.... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervati din 16 dec 2004 12:35 de Ana
M-am hotarat sa iau anticonceptionale... Cred ca e cea mai buna solutie... Problema este ca nu am mai luat niciodata si nu sunt foarte documentata in legatura cu subiectul. Am auzit ca daca iei asa ceva ti se modifica metabolismul (te ingrasi sau ...
Re: De ce iubim barbatii din 15 dec 2004 12:04 de squaw
Iata-l pe adevaratul Nemesis (postat in urma cu un an):Pentru mine, fiecare pitecantrop care intoarce capul pe starda dupa o fata, merita un glont in cap! PE LOC!
Este o dovada de lipsa de respect pentru ea ca fata si denota un spirti mult prea ...
De ce iubim barbatii din 15 dec 2004 11:52 de ExoticDream
Nu stiu daca "replica" la fragmentul "cu gurguie" a fost postat aici, in caz ca nu, iata-l...
DE CE IUBIM BARBATII? (Mircea Cartarescu continuare la femei)
Pentru ca scriu poezii, cantece si carti dedicate noua.
Pentru ca ...
Re: 13 decembrie din 13 dec 2004 21:43 de Infectorââ€
Ce poza mai? A cui?
Si acolo e vorba de Monica moderatoarea, roscata cu ochii verzi FireSoul sau de Monica de la Candy ..care nu mai e roscata parca ...
Si care e legatura cu coincidenta si nu mai stiu ce ...
13 decembrie din 13 dec 2004 21:17 de adieu
Draga Infector,
Daca te-ai uitat la poza mea, trebuie ca ai observat ochii mei verzi. Inca nu-ti spune nimic! Stai sa vezi unde vreau sa ajung. Ochii verzi plus cineva cu parul roscat.... te prinzi? Nu?!? Daca mai pui si fraza: "How I would ...
Re: Re: moralitatea ti nu te a invatat nimic Nemes din 13 dec 2004 19:09 de ExoticDream
Testing the website....
Re: Re: Re: intarzierea menstruatiei din 13 dec 2004 18:43 de karinna
Daca te linisteste cu ceva, am trecut si eu prin asta..in martie mai exact.E foarte bine sa ai pe cineva alaturi de tine in momentele astea dificile.Nu uita insa de sanatatea ta si de a viitorului copil pe care o sa vrei sa il ai.Ai grija de ...
Re: Re: intarzierea menstruatiei din 13 dec 2004 17:25 de Leoaica
Acum 2 zile am trecut si eu prin asta, a fost ultimul lucru pe care credeam ca am sa-l fac.
Intr-adevar nu simti nimic, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o comparam cu scoaterea unei masele...totusi unele din noi trecem mai greu peste ...
Re: Re: Topul userilor 2004 din 13 dec 2004 12:16 de ExoticDream
Cred ca diferentele de fus orar si emisfere geografice te-au facut sa gresesti locul ghilimelelor! Eu zic sa facem asa: muti ghilimelele unde vrei tu si iti mai imprumut 4 seturi ca sa le pui unde trebuie, OK? ;):D:lol::p
Ar mai fi si lauda de ...
Re: Re: Re: Mergem la vot 2 din 13 dec 2004 10:06 de ExoticDream
Cine a ras la urna facand fel de fel de giumbuslucuri (ca doar orice vot conteaza, nu?) s-ar putea sa ramana cu ranjetul inghetat pe buze cand vor fi anuntate rezultatele finale....indiferent cat de alimentat de la sursa care "trebuie" ...
Re: Re: Mergem la vot 2 din 13 dec 2004 10:02 de ExoticDream
Fie si numai acest exemplu si te poti lamuri care este adanca "filosofie" care anima unul dintre actorul scenei politice post-"revolutionare"....! "Enteresul si doar enteresul, coane Fanica...!" ;):p:D
Ghinion, de ...
Pagina 912 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |