Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Studiu sti din 25 dec 2004 22:04 de nemesis
Prostii???
Mai citeste o data titlul si motto-ul ala pe care il tot pui sub Messenger!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Studiu stiinti din 25 dec 2004 22:03 de ExoticDream
Well.....chiar trebuie sa stie toata lumea? Pentru ceilalti se cheama ca era un experiment stiintific...verificam statistica aia....doar n-am vrea sa scriem prostii pe forum, nu? ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat s din 24 dec 2004 06:26 de Vampyrela
:huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi din 24 dec 2004 06:21 de valentine
):():():():():():():():():():():():():( uite craciun stricat.......):():():():():():():():(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spu din 24 dec 2004 06:20 de Vampyrela
Eeeeeee nu tre sa stie nimeni....:,
Re: Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti din 24 dec 2004 06:19 de valentine
adica....deja teai culcat cu ala????????? ):():():():():():():( i kill him...profita de fete nevinovate....):():(
Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce din 24 dec 2004 06:16 de Vampyrela
Nu dar in curand cred ca o sa incep sa iau....:love:
Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa f din 24 dec 2004 06:15 de valentine
Nu stiu ca sunt mik si nu stiu nimik zimi u...u iei?...din ce stiu eu nu!!!:wacko:
Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa fac din 24 dec 2004 06:14 de Vampyrela
Tu de ce crezi mai(?)
Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa fac din 24 dec 2004 03:50 de valentine
da de ce luati anticonceptionale? :D
Re: TREBUIE CITIT !!! din 23 dec 2004 21:31 de kkk
Re: Re: Raspuneti Va Rog....HEEELP din 23 dec 2004 13:19 de Nevinovatul
merci mult pt sfat.....ai dreptate...trebuie sa am mai multa incredere in mine shi sa spun tot ce gandesc,sa fiu sincer,fara replici penale de agatzat....O sa fie greu totushi sa spun ce gandesc...deoarece cum am spus...mi-e teama de un raspuns ...
Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa fac din 23 dec 2004 03:08 de fyfy
:x;):p
Timisoara 1989 - Romania 2004 din 21 dec 2004 13:21 de ExoticDream
"Nu intamplator zilele si noptile traite in ultima saptamana au avut ceva din tensiunea celor din timpul Revolutiei din decembrie ’89. Traim, de fapt, in aceste momente, o revolutie de catifea portocalie, care sper sa ramana in istorie ...
Sarutul surpriza! din 20 dec 2004 18:51 de ExoticDream
Ceva in(ex)citant....ce am dori sa ni se intample...
"Un mod incantator de a saruta se numeste ' sarutul surpriza' . Acesta este dat atunci cand unul din parteneri a adormit pe canapea, sa zicem. Atunci cand intra in camera, cand o vede ...
Re: Best MOTTO din 20 dec 2004 12:47 de Squaw
Ai vazut aseara ''I've got mail"(Tom Hanks&Mag Ryan)?:)
Re: masturbarea?! din 19 dec 2004 22:05 de valentine
stii carei faza najpa...ca ar trebui sa lasi masturbatul o perioada si sa te apuci de sex pe bune nu dalta de te asigur ca, cand o sa faci sex primele dati poate chiar de mai multe ori ... o sa vrei sa itzi aplice fata un oral ca normal nu prea ...
Re: Re: Cum decurge un avort? din 18 dec 2004 20:53 de Intreb si eu
Pe cale medicamentoasa ce trebuie sa iei cat timp si cat costa :)) si cat este de eficace
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 dec 2004 17:41 de nemesis
Errare humanum est! Perseverare diabolicum...
Mea culpa! Recunosc ca nu am "darul" de a-l citi prea atent pe Infector...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O din 17 dec 2004 17:03 de Squaw
Zicea omu' ca nu-i mai trebuie decat diferenta...citeste mai atent.:)
Pagina 911 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
10 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |