Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Mergem la vot 2 din 13 dec 2004 10:00 de Infector
Cine rade la "urna" , rade mai bine :D
Re: Mergem la vot 2 din 13 dec 2004 09:53 de ExoticDream
Am votat si poate ca de data asta victoria va fi de partea cui trebuie (acel "trebuie" vazut in sens democratic, nu meschin, vizand doar agatarea de scaun, dorinta de a mai profita de avantajele puterii). Impresionanta explozia de ...
Re: Mergem la vot 2 din 13 dec 2004 09:51 de Infector
Cred ca nu ati inteles din prima...
Fiecare a votat cu cine a vrut,
Dar iese cine trebuie...
Re: Re: Re: Re: Mergem la vot! din 13 dec 2004 01:28 de nemesis
50%-50%
Deloc rau! Mii de oameni in Piata Universitatii. Panica in Kiseleff!
Oare de ce se bucura oamenii?
Re: Re: Re: Re: Mergem la vot! din 12 dec 2004 00:37 de adieu
Este 12 nov ora 0:32 AM. Cred ca ati inceput deja numaratoarea voturilor, nu? Aaaaaa, pardon, era vorba doar de (pre)stampilarea rozacee a buletinelor decedatilor, impuscatilor etc.! Dati-i zor ca la 6 vin si ai nostri si pe urma iar va plangeti ...
Traiasca...... din 11 dec 2004 23:44 de ExoticDream
Conform ideologiei de sorginte...stiti voi care:
"Nu conteaza cum voteaza ei, important e cum numaram noi voturile."
(Stalin)
:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
Re: Re: Re: Mergem la vot! din 11 dec 2004 18:18 de Infector
Votati pe cine vreti ...
Ca iese cine trebuie!
:) Moderatorilor ... faceti spume ca iese Nastase
Ha ha ha
Re: moralitatea ti nu te a invatat nimic Nemesis din 11 dec 2004 13:02 de nemesis
Hai sa vedem… Incerc sa fiu concis!
In primul rand, te-ai depasit pe tine, scriind mizeria de mai sus. De ce? Cuvintele tale, se vor symplegadele lui Eliade, se vor paideice, pentru “receptor�… Nu sunt! Sunt un circ, legat ...
Re: Re: Re: Dezvirginare fara a curge sange din 10 dec 2004 17:18 de FireSoul
Ba se poate...Shi asta are 2 cauze:
1. Fata are himenul elastic
2. Himenul a fost rupt treptat(azi putin, maine putin...ceva min genul asta...)
Re: pentru cele in impas....avortul din 10 dec 2004 16:37 de FireSoul
Mai presus de teama de durere este, pentru unele, teama de "ce zice lumea" sau alt impediment important: conceptiile inoculate de biserica, de societatea acre ne-ar vrea pe toti la fel
Subscriu la ce ai spus tu shi as vrea sa le ...
pentru cele in impas....avortul din 10 dec 2004 15:56 de andre
avortul e un subiect controversat.consider ca femeia secolului xxi este o femeie realista puternica responsabila pentru faptele ei.o femeie trebuie sa aiba grija de corpul ei,sa evite pe cat posibil avortul.totusi daca se intampla reactionati ...
Re: Variatiuni pe aceeasi tema din 10 dec 2004 15:18 de ExoticDream
Ce spun zodiile dupa ce-au facut dragoste:
Pesti: Cum ziceai ca te cheama?!?
Berbec: OK, hai s-o facem din nou!
Taur: Mi-e foame, paseaza pizza!
Gemeni: Ai vazut pe undeva telecomanda?!?
Rac: Cind ziceai ca ne casatorim?
Leu: Zi ca n-a ...
Re: Doresc un mic sfat din 9 dec 2004 16:51 de ExoticDream
Uite ce informatii despre Diane-35 am gasit pe site-ul "mama" al produsului (http: //www.diane35.com/):
Diane-35 este un contraceptiv livrat sub forma de folii cu 21 de pastile fiecare. In prima zi a ciclului menstrual se ia prima ...
Re: Doresc un mic sfat din 8 dec 2004 22:32 de NewAge
??? cei diane ala?
Ce-i mult strica! din 8 dec 2004 11:23 de ExoticDream
Eu cred ca devine plictisitor pt ceilalti useri sa citeasca acest topic care nu face altceva decat sa denigreze pe unul si pe altul, neavand nici o umbra de legatura cu dragostea si/sau sexul, v-ati exprimat liber, ati spus tot ce era de spus, acum e ...
Re: Re: Re: Analiza gramaticala din 8 dec 2004 11:03 de ExoticDream
"Calitatea" de moderator nu te face sa te simti altfel decat restul userilor, nu esti zeul care imparte binele si raul dupa bunul plac, ci un muritor ca toti ceilalti, incercand sa comunice cu ei (daca acest lucru este posibil!) si ...
Re: Re: Analiza gramaticala din 7 dec 2004 23:47 de YLoveCamelia
cam asa ceva...
dar uite, am invatat sa lasam in pace si alti useri de acest gen. trebuie sa incepem sa invatam sa o facem si cu nemesis chiar daca in "calitatea" de moderator nu se va lasa usor dar si in virtutea faptului ca este ...
Re: Re: Re: Ce femeiusca e asta! din 7 dec 2004 20:07 de xxxxx
Intru pe forumul asta (forum de caterinca pe teme sexuale) ca sa ma distrez, nu ca sa-mi etalez cultura.
Virgulele puse corect taie din spontaneitate; vrem sa exprimam sentimente, intonatii.
PS: Am considerat ca nemesis e oarecum interesant ...
Re: A fi virgin=a fi blestemat? din 7 dec 2004 17:41 de ExoticDream
Regula de pierdere a virginitatii la o anumita varsta (in special una frageda) este o aberatie! A face acest pas cu un tip pt care nu simti nimic suna iarasi total cretin, asta numai la o indianca am mai auzit-o (se marita cu barbatul pe care il ...
Re: Re: Ce femeiusca e asta! din 7 dec 2004 16:53 de ExoticDream
Oare cum ai putea deveni genial recitind forumul?!? Aaa...s-ar putea sa practice sportul asta cei carora le e prea lene sa caute in DEX explicatia unui cuvant pe care nu il inteleg sau cei care isi amintesc vag ca cineva a citat candva de undeva, ...
Pagina 913 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |