Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Putem invata din 18 nov 2004 15:41 de ExoticDream
Colega, am gasit cateva lucruri pe aceeasi tema si le-am tradus, poate unii invata din ele....
Am invatat ca poti face intr-o clipa ceva ce iti va da batai de cap o viata.
Am invatat ca dureaza mult pt a deveni persoana care doresti sa ...
Re: Vagin stramt din 18 nov 2004 13:35 de nick5691@yah
Rabdare si preludiu lung pentru lubrefiere. Nu exista vagin stramt pentru o femeie excitata cum trebuie.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lectia de NE-istor din 18 nov 2004 10:52 de nemesis
Stiu ca este tardiv dar...
Cu placere... :ninja: unde si cand? B)
Trebuie sa specific un lucru: nu beau bere! Dar daca tu gasesti, un local unde servesc si vin (dar nu "vinul simplu") o sa fie ok! ;)
Re: Vagin stramt din 17 nov 2004 23:32 de Ramona
Eu nu stiu foarte multe despre acest subiect dar...teama prietenei tale vine poate si de la faptul ca ea se gandeste la reactia ta.Poate ca si ea si-a dat seama de problema...tot ce poti sa faci este sa o faci sa se simta iubita si in siguranta ...
Re: Re: :) din 17 nov 2004 22:08 de Infector
Sunt atat de idiot pe cat esti tu de aratos :)
2-0 pt mine fra'ere
Re: :) din 17 nov 2004 22:02 de nemesis
Pai... eu cred ca primul ai fost tu, Infector! De ce? Pentru ca pana si o omida ca tine, citeste in timp ce scrie... N-are rost sa ne complicam cu neurostiinta, caci oricum nu pricepi prea multe din lumea asta! Da, Infector, cu propozitia asta ...
Re: gramatica,help! din 17 nov 2004 18:38 de sabba
In primul rand pentru prima ta propozitie imi trebuie dictionar de cuvinte incrucisate!:blink:
In al doilea rand: Nu am cum sa-ti spun care este cuvantul corect atata timp cat tu dai exemple niste propozitii!
Cuvantul corect este: Ti s-au ...
Re: Re: ANUNT pt iubitorii de cultura din 17 nov 2004 16:55 de FireSoul
Iti folosesti cea mai puternica arma(in viziunea ta!), bravo. Offf...cand o sa inveti? Tinerii astia! :D:D:D
Re: ANUNT pt iubitorii de cultura din 17 nov 2004 13:58 de nemesis
Am fost totusi anuntati ca cei mai prosti decat usa, nu vor intra deoarece trebuie trecut un test de cultura generala! :D
Prima intrebare - nu stiu de unde inspirata:
Care este cel mai inalt varf din Africa?
:.
O sa va anuntam, tot-usi, ...
Re: Re: Re: Re: Re: SMS pt prietena mea din 16 nov 2004 19:22 de YLoveCamelia
din pacate nu imi arati doar mie, ne arati noua tuturor care vizitam forumul defata.
nu trebuie sa te chinui / fortezi sa arati ceva anume fiindca in mod normal nu prea avem piedici in a vedea , intelege , judeca si conclude singuri in ceea ce ...
Re: din 16 nov 2004 18:20 de bodisan
uite ca am si raspuns unde nu trebuie :o
din 16 nov 2004 18:17 de bodisan
FireSoul... nu trebuie sa ma ironizezi... daca as fi avut search as fi cautat pe forumul asta, dar cum nu e... uite ca m-am gandit sa intreb. Poate ca la varsta mea nu am liniste si pace pana nu aflu. E asa greu sa dai un raspuns? Sau tu raspunzi ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce e iubirea? sau topic de iub din 16 nov 2004 07:25 de nemesis
Nu cred ca exista sentimentele pomenite de tine ExoticDream... Cred, mai degraba, ca sentimentele se pastreaza in functie de circumstante, nu ca sunt un bun absolut dat ce se aplica noua in fiecare moment al existentei. Cred ca trebuie sa facem ...
Sarcina si vreau avort! din 15 nov 2004 19:04 de parketina
Daca is gravida in luna I ce trebuie sa fac? Voi fi operata daca ma duc la un avort?Sa ma duc la ginecolog sau la un planning familial? Ce are sa imi faca acolo?Anestezie?Ace?Voi avea urmari?
Sfat Batranesc: din 15 nov 2004 08:21 de Fortius
Nu incerca fantezii sexuale , pana nu le-ai epuizat pe cele normale. De obicei intr-un cuplu care nu vrea sa se plictiseasca repede, sexul oral poate premerge sexul normal sau anal, dar nu trebuie sa fie satisfacator, adica totul.
Re: Re: a inceta o relatie din 15 nov 2004 01:31 de o
La primele trei este complicat de raspuns. Oricum, "de tinut minte"!
La 4 raspunsul este clar "Nu!".
La 5 din nou "Nu!"; cu adaugirea ca nu a fost vb. de deceptii sentimentale...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 14 nov 2004 22:38 de YLoveCamelia
asta este conditia copilelor de varste apropiate cu a ta si nu doar. sunteti copile si mai mult decat adesea cu mentalitate de varsta a 3 a.
mi se pare normal sa te lase prietenul tau.
sexul nu reprezinta un pret pe care trebuie sa il ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 14 nov 2004 22:27 de YLoveCamelia
esti refulata in mod firesc, si eu as fi in postura voastra..sincer.
Re: Re: Re: Re: Inger si proletar din 14 nov 2004 16:16 de sabba
Cred ca mi-am pierdut simtul umorului!:blink::blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Hello again!! din 14 nov 2004 08:53 de Aluka
Ma gandeam eu ca ar trebui sa vina si timpul scuzei!
Doar ca scuza ta este tampita si este pentru prosti.., nemesis!
Nedreptatesti pe toata lumea nu prin dorinta de a innabushi orice fel de discutzii sterile sau la ...
Pagina 918 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |