Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Cand iti vine clipa...

din 8 nov 2004 02:26 de anaconda

Asta-i mai bun decat primul post!

Re: Cum se incepe o relatie?

din 8 nov 2004 02:23 de anaconda

Cand? Poate ca atunci cand simti... Nu spui nimic, pur si simplu vine de la sine! Iesi in oras la o plimbare o data de doua ori etc si pe urma iti dai seama daca o sa mearga mai departe sau nu!

Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ExoticDream

din 7 nov 2004 20:53 de nemesis

Eeeeiiii! No, stai ashe! Il chema Mihail Eminovici si nu asa cum crezi tu Eminovici Mihai! Citez: "Daca Eminovici Mihai nu era de acord cu schimbarea numelui in Eminescu" Mai citeste, 'baietzash' si dupa aceea mai vorbim... Hai ...

Re: Re: Re: Re: Pentru ExoticDream

din 7 nov 2004 20:47 de bebe

Hai ca esti penibil. Eu zic ca-i Eminescu nu Eminovici, iar tu imi spui ca si-a schimbat numele din greseala. Vad ca tie trebuie sa-ti explic de pe post de educatoare de gradinita. Daca Eminovici Mihai nu era de acord cu schimbarea numelui in ...

Re: Pentru ExoticDream

din 7 nov 2004 20:13 de nemesis

N-are voie ? :huh::unsure: Bebe sexologul, ne arata calea adevarul si becul: nu va schimbati gusturile daca ajungeti moderatori! p.s. Vrei sa o scriem la regulamentul forumului ?

Re: Pentru ExoticDream

din 7 nov 2004 20:01 de nemesis

Poate ca se adresa unei anumite persoane, sau unui grup de persoane... Asa cu "siderarea dumneavoastra" se adreseaza ei in posturi "special amenajate", asa are si ea dreptu sa se adreseze unui public restrans... p.s. Nu ...

Pentru ExoticDream

din 7 nov 2004 18:02 de bebe

Intru rar pe forum. Nu interveneam daca nu citeam aceste enormitati – mai putin prima – de la titlui “De prost gust…�, inchis. Exotic spune la sfarsit ca multi nu ...

Re: Re: Re: Pentru femei

din 7 nov 2004 17:24 de bebe

Nu trebuie sa aplauzi. Trebuie doar sa te gandesti cum te-ai simtii in locul Valeriei.

Re: Cum se incepe o relatie?

din 7 nov 2004 02:59 de Rosu

O relatie incepe dintr-o discutie banala,o privire intrebatoare, din curiozitate, dintr-o contradictie cu argumente din ce in ce mai bazate. Iar cum englezul ar spune" one thing leads to another..." se ajunge la aprofundare, la nevoia ...

Re: Cand si Cum???

din 6 nov 2004 15:49 de king

nu stii niciodata daca trebuie au ba... insa simti treaba asta !.. sau daca dragostea ar fii matematica poate atunci ai stii!!

Cum se incepe o relatie?

din 6 nov 2004 05:46 de rosu

Intrebarea mea este simpla, de fapt intrebarile mele sunt simple: 1. Cand incepi o relatie? Cand stii ca "trebuie" sa incepi o relatie? 2. Cum incepi o relatie? Ce spui? Ce faci?

Re: Re: Re: Totul despre Sex & Probleme sexual

din 5 nov 2004 23:08 de nemesis

Ok! FireSoul... Nu trebuie sa folosesti un asemenea limbaj! Am prins ideea ta! Acum ai un forum intreg cu subiectul asta, asa ca poti face circ acolo... Zau, nu se merita! nemesis

Re: Vagin stramt

din 5 nov 2004 21:24 de FireSoul

Unele fete chiar sunt "stramte", ami rar, da' gasesti si asa... Problema psihologica e generata in mare parte de teama de durere- apare mai ales la virgine... Trebuie sa-ti convingi partenera ca nu se va intampla nik din ce ea nu ...

Re: Re: Re: Cand iti vine clipa...

din 5 nov 2004 20:48 de FuckerDream

Stii, de multe ori e nevoie de mai mult decat a discredita pe altii sau de a sterge pentru a ascunde adevarul... I-am promis lui ursu ca nu mai aduc vorba de asta, dar trebuie sa-ti spun ca doar cu el iti merg "imbrobodirile"....Nu ...

Re: Totul despre Sex & Probleme sexuale

din 5 nov 2004 20:05 de FuckerDream

[CENZURAT DE NEMESIS] Ok! FireSoul... Nu trebuie sa folosesti un asemenea limbaj! Am prins ideea ta! Acum ai un forum intreg cu subiectul asta, asa ca poti face circ acolo... Zau, nu se merita! nemesis

Re: Re: Re: A fi indragostit...

din 5 nov 2004 03:52 de ursu

Am stiut cine a fost bine-voitorul cu mult inaintea scandalului . Cat despre pe cine cred si pe cine nu , asta o stiu numai eu si ea . Pareile tale sunt simple supozitii . Intr-adevar , poate ca am ascultat prea mult de anumite persoane , si ...

Re: A fi indragostit...

din 5 nov 2004 02:58 de nemesis

Ce inseamna pentru mine, ca baiat, ca fiinta umana, ca demon sau bestie - pentru unii - sa fiu indragostit? Inseamna sa ma uit in ochii ei, sa ma gasesc acolo pe mine, sa ma regasesc in privirea ei sa simt linistea desertului atunci cand o ...

Re: Re: A fi indragostit...

din 5 nov 2004 02:10 de nem-esis

Ceea ce n-ai inteles tu este ca raspunsurile primite, raspunsurile "in bataie de joc" nu au fost de la ea... ci de la cei pe care ai preferat sa-i crezi mai tarziu... ...si daca lumea ta s-a pulverizat, nu trebuie sa blamezi pe ...

Vagin stramt

din 4 nov 2004 22:12 de Dodo20

Intrebare de baraj. Din cate imi dau eu seama problema asta la o fata este una psihologica, nu? Deci, astept va rog sfaturi, mai ales de la fete in legatura cu aceasta problema? Ce trebuie sa fac eu ca barbat pentru ca sa rezolv situatia? AJUTOR!!!

Re: A pune subiecte pt a iti raspunde singura....

din 4 nov 2004 19:42 de Ursu

Hai sa nu mai abordam subiectul asta , te rog eu ... A fost un moment de slabiciune pentru mine , pe care il regret enorm de mult . Ea stie la ce ma refer .

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 921 din 1098
«   1 ... 918   919   920   921   922   923   924 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare