Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Povestea mea....

din 22 nov 2004 09:23 de dracowar

am ajuns intr-un loc destul de dificil al vietii mele si simt nevoia unor sfaturi total dezinteresate. povestea mea e urmatoarea: eu si ea ne iubim de vre-un an jumatate. eu am 22 de ani, ea 18. tot de un an jumate eu fac naveta (prea) des acasa(eu ...

Re: barfa

din 22 nov 2004 08:16 de dracowar

e vorba doar de buna crestere, dar asta "is in very short supply" pe la noi. si oricum baietii mai mult fabuleaza cand "barfesc" fetele; chestii de genul "mama, ce i-am facut aleaia anu trecut la un bairam" cand de fapt ...

Re: Sfat Batranesc:

din 22 nov 2004 03:59 de nemesis

Fortuis! Ne propui cumva o metonimie?

Re: doctorii astia!!:(

din 22 nov 2004 03:42 de nemesis

...si undeva in lobul tau frontal stang, nu s-a putut naste ideea: "Hai sa merg la un alt doctor!"??? Evident ca: "Nu!"

Re: Frumusetea femeii ieri, azi...

din 22 nov 2004 03:31 de absolutul

Meditativ... "Cum sa ne alegem fiinta potrivita Putem primi multe indicatii privind natura si forma vaginului unei femei, prin analiza faciala 1. Daca o femeie are gura mica si degetele scurte, ea va avea vaginul scurt. (in ...

doctorii astia!!:(

din 21 nov 2004 23:57 de Cosmin

sal all... ma duc si eu cu o pb la medicul de familie.mi-au aparut mici bubite pe "santul" glandului.ma consulta se uita ,apoi sta...eu asteptam sa imi dea medicatie sau un bilet de trimitere pe cand el imi zice ca trebuie sa ma spal de 3 ...

Re: Frumusetea femeii ieri, azi...

din 21 nov 2004 08:59 de sabba

:blink::blink::blink::blink:

Frumusetea femeii ieri, azi...

din 20 nov 2004 23:13 de ExoticDream

De-a lungul veacurilor, artistii s-au chinuit sa descopere in ce proportii trebuie sa fie diferite parti ale corpului unei femei pt a fi considerata frumoasa. O poezie veche din Turingia reuseste o formulare “europeana� ...

Re: Re: Re: Viata sexuala de la 14 ani

din 19 nov 2004 22:03 de Aluka

nu poti sa te epuizezi scriind atat!las-o draq de moderare!io is beat...,dar tu?:D:D

Re: Viata sexuala de la 14 ani

din 19 nov 2004 21:55 de Aluka

Intai trebuie sa rad in hohote!lasati-ma va rog...!:D:D:D:D:D

Re: Re: Viata sexuala de la 14 ani

din 19 nov 2004 18:25 de Sibel

Cred ca nu prea are minte prietena ta,dar asta e acum a facut-o!Trebuie s-o accepti asa cum e!Trebuie s-o mai lasi putin pana sa ajungeti in pat,e fff greu pt ea sa treaca la un alt partener,trebuie sa intelegi ca a simtit ceva pt primul si sa stii ...

Re: Re: Sarcina si vreau avort!

din 19 nov 2004 18:09 de Sibel

Eu am trecut prin asta la varsta de 17 ani,nu e usor,nu e placut,dar e necesar!TREBUIE sa ne "salvam" viitorul!E dureros,stiu,dar trece totul in 10 min maxim!Te anesteziaza local,si te "curata" cu niste chestii metalice!Nu ai voie ...

El sau parinti mei???

din 19 nov 2004 18:03 de Sibel

Am un prieten de religie musulmana si suntem impreuna de 1 1n si 7 luni!Ne iubim tare mult,mentionez k el este primul barbat din viata mea!Parinti nostri sunt contra relatiei noastre,ne vedem pe ascuns si mereu trebuie sa-i mint!Sufar mult...el spune ...

Ce e iubirea? sau topic de

din 19 nov 2004 14:19 de ExoticDream

Ai dreptate, niciodata nu mi-am propus sa caut IUBIREA in sine, ca pe un sentiment gazduit de un suflet oarecare, intodeauna mi-am dorit sa gasesc acel OM cu suflet cald in care sa ma reflect si care sa reflecte in mine, acel suflet caruia sa-i ...

Bune maniere...

din 19 nov 2004 03:51 de o

Scrieti la acest topic o "regula de bune maniere", care se poate aplica, atunci cand va aflati cu o fata, un baiat (depinde de prefetinte). De exemplu: Baiatul trebuie sa mearga tot timpul in partea dinspre strada. sau La ...

Re: Re: Re: Viata sexuala de la 14 ani

din 18 nov 2004 23:43 de Z010

Esti de poveste!:lol:

Re: Re: Viata sexuala de la 14 ani

din 18 nov 2004 21:51 de nemesis

ExoticDream, are dreptate... Nu cunosti aceasta fata si implicit, nu te poti bucura de tot ceea ce reprezinta ea. Nu numai culoarea ochilor ei, ci si detalii de genul cate inele poarta? Care sunt cerceii ei preferati? Foloseste ruj sau ...

Re: Viata sexuala de la 14 ani

din 18 nov 2004 20:33 de mirabela

nu trebuie sa asculti ce spun alti iar tu nu trebuie sa stai cu ea numai cu gandul ca-ti va cadea in pat...daca ea s-a culcat cu prietenul la o varsta atat de frageda e pt ca l-a iubit.cand o fata iubeste mult nu mai tine cont de gura lumii si nici ...

Cand vii?

din 18 nov 2004 20:02 de adieu

Eu simt. Tu scrii. Fara sa stii de mine scrii tu coaja sufletului zgarii carnea mi-e plina de-ncrustari sunt cola ta de infinit pe care pasari lopatand zugravesc cerul siniliu toamna indecent vara cerul ...

Re: Re: Putem invata

din 18 nov 2004 19:28 de YLoveCamelia

pe langa formalitatea bine dezvoltata a frazelor tale , traiesc si adevaruri de necontestat si cat se poate de originale pentru fiecare in parte, cred ca e folositor sa le intelegem si sa meditam adesea la ele si nici intr un caz doar la ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 917 din 1098
«   1 ... 914   915   916   917   918   919   920 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare