Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt Nemesis

din 14 nov 2004 03:34 de nemesis

Sa inteleg ca nu ai auzit de "conflictul din Irak" sau ca ai vrut sa ne demonstrezi ca poti da copy-paste din DEX-online? :unsure: P.S. "Cat mai trebuie sa inveti" nu este o afirmatie sau o exclamatie! Cere un semn de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Pt Nemesis

din 14 nov 2004 01:23 de bebe

ÎNFRUNTÁ, înfrúnt, vb. I. Tranz. 1. A mustra, a dojeni cu vorbe aspre de faþã cu alþii; a certa, a ocãrî. 2. A þine piept, a da piept, a rezista cu curaj (în faþa unei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inger si proletar

din 13 nov 2004 23:09 de Aluka

s-a invatzat ca tziganu cu scanteia..!:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inger si proletar

din 13 nov 2004 20:09 de nemesis

...nici nu trebuie! :p

Re: Sa ne iertam unii pe altii!

din 13 nov 2004 19:55 de nemesis

"Imi cer iertare de la cei pe care i-am ranit,i-am jignit,i-am lovit... Dumnezeu sa va ierte!" Am inteles eu bine, sau tu le spui celor pe care i-ai ranit, lovit, jignit, "Dumnezeu sa-i ierte" ??? Asta-i cinism, nu ...

Re: Cand ar trebuii sa renunti ?

din 13 nov 2004 19:00 de bebe

O relatie este cu adevarat relatie atunci cand exista comunicare, intelegere, partenerii isi apartin unul altuia (o buna parte). Daca acestea nu exista e o prostie sa mai continui si sa va chinuiti. Intr-o casnicie totusi trebuie analizata mai ...

Re: Cand ar trebuii sa renunti ?

din 13 nov 2004 18:52 de valy2jan

Cand nu te mai simti bine.

Re: marime penis

din 13 nov 2004 17:29 de bebe

Nu. Un penis normal trebuie sa se incadreze intre 14-18 cm. (in Europa). Penisul creste atata timp cat corpul tau se dezvolta. La unii se opreste din crestere mai inainte. Si inca ceva: cred ca esti singurul de pe acest forum care este preocupat ...

Re: Re: SMS pt prietena mea

din 12 nov 2004 20:26 de SeMeSilovici

Si totusi nu ai inteles bine , prietena mea nu are Connex, Orange sau Cosmorom , ci foloseste un telefon primit de la firma alora , nush ce companie de telefoane este (una straina) ! Si in cazul asta , mai e valabila adresa pe care mi-o dai?

Re: Re: SMS pt prietena mea

din 12 nov 2004 20:02 de SeMeSilovici

Astept informatiile! Grabeste-te, mi-e dor de prietena mea! Cine e nemesis asta, aveti zeitati aici? O fi ala din reclama aia cu Zapp care primeste mesaje in nori? Ce lume si pe aici....!

Re: SMS pt prietena mea

din 12 nov 2004 19:45 de Aluka

stai sa caut numele serverului.....,ca ce e la mine in calcula...,auuu...!:D deci dintr-o casuta de mail yahoo...,trimiti un mail(care contine textul mesajului sms) in mod html si la destinatie pui numele serverului si numarul de telefon ...

Re: Vise exotice in spatiul dintre sinapse

din 12 nov 2004 19:39 de nemesis

Ai impresia ca toti trebuie sa citeasca de doua ori, ca tine, pentru a pricepe? Zau asa! Esti patetic! Crezi ca e descoperirea secolului? :p

Re: Re: Re: Re: Re: cat de imp este sexul intr-o r

din 12 nov 2004 19:36 de Gramaticus

Ce suflete pierdute se impleticesc printre noi... De-asta n-are ursul coada! Incep sa-i inteleg pe cei care isi trateaza cu cinism semenii decazuti!

Re: Re: Re: Re: Re: cat de imp este sexul intr-o r

din 12 nov 2004 19:14 de nemesis

Nu trebuie sa-mi intelegi tu frustrarile... esti prea mic pentru asta... :D:lol: Have fun in reading it! ;) p.s. m-am intrebat de cateva ori cand o sa-l descoperi... bine ca l-am sters pe cel vechi :love:

Re: Re: Re: Re: cat de imp este sexul intr-o relat

din 12 nov 2004 18:23 de Aluka

replica : vise exotice in spatiul dintre sinapse!:D:D:D www.andreigheorghe.ro/forum trebuie sa va faceti cont si gasiti subiectul la weblogs! p.s. nu iti intelegeam frustrarile...!chiar si asa esti plictisitor si ...

Re: Re: Re: Re: tre' sa faci ceva?

din 12 nov 2004 17:32 de bebe

Fiecare se gandeste la ce -l duce mintea. Am impresia ca iti fuge mintea unde nu trebuie. Pazeste-te. Iar referitor la fard, ai dreptate. Multi baieti refuza o fata transformata intr-o cutie de carioca.

Re: Re: Re: Re: Inger si proletar

din 12 nov 2004 16:33 de bebe

La unii prostia si nemernicia n-are margini.

Re: Re: Re: Inger si proletar

din 12 nov 2004 16:26 de nemesis

'Facea mishto' de tine si tu nici macar nu te-ai prins... :D Parca stiai poeziiii cu suteliii! :D Stiam noi ca nu trebuie sa te credem. Iata la ce se referea colega mea: Infloresc gradinile Ceru-i ca oglinda, Prin livezi albinele Si-au ...

Re: Re: Re: ma iubeste sau o face din obligatie

din 12 nov 2004 16:20 de leila

asa cred si eu 1. casatorie, 2. copil . dar pare atat de incantat, se vede chiar plimbandu-l prin parc. Mi-a spus ca odata tot ne casatoream, dar copilul grabeste putin lucrurile. si daca e acum asta e. nu se stie daca dumnezeu o sa ne mai de-a ...

Re: Re: ma iubeste sau o face din obligatie

din 12 nov 2004 16:02 de bebe

Cu toate ca se vehiculeaza in societate ca poti avea copii si singura, apar doua probleme nesurmontabile: 1. A creste un copil singura, mai ales in prezent, este foarte greu. Asupra ta se rasfrang indoit greutatile materiale, dar si cele ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 919 din 1098
«   1 ... 916   917   918   919   920   921   922 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare