Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt Nemesis din 14 nov 2004 03:34 de nemesis
Sa inteleg ca nu ai auzit de "conflictul din Irak" sau ca ai vrut sa ne demonstrezi ca poti da copy-paste din DEX-online? :unsure:
P.S. "Cat mai trebuie sa inveti" nu este o afirmatie sau o exclamatie! Cere un semn de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pt Nemesis din 14 nov 2004 01:23 de bebe
ÎNFRUNTÁ, înfrúnt, vb. I. Tranz. 1. A mustra, a dojeni cu vorbe aspre de faþã cu alþii; a certa, a ocãrî. 2. A þine piept, a da piept, a rezista cu curaj (în faþa unei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inger si proletar din 13 nov 2004 23:09 de Aluka
s-a invatzat ca tziganu cu scanteia..!:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inger si proletar din 13 nov 2004 20:09 de nemesis
...nici nu trebuie! :p
Re: Sa ne iertam unii pe altii! din 13 nov 2004 19:55 de nemesis
"Imi cer iertare de la cei pe care i-am ranit,i-am jignit,i-am lovit...
Dumnezeu sa va ierte!"
Am inteles eu bine, sau tu le spui celor pe care i-ai ranit, lovit, jignit, "Dumnezeu sa-i ierte" ???
Asta-i cinism, nu ...
Re: Cand ar trebuii sa renunti ? din 13 nov 2004 19:00 de bebe
O relatie este cu adevarat relatie atunci cand exista comunicare, intelegere, partenerii isi apartin unul altuia (o buna parte).
Daca acestea nu exista e o prostie sa mai continui si sa va chinuiti. Intr-o casnicie totusi trebuie analizata mai ...
Re: Cand ar trebuii sa renunti ? din 13 nov 2004 18:52 de valy2jan
Cand nu te mai simti bine.
Re: marime penis din 13 nov 2004 17:29 de bebe
Nu. Un penis normal trebuie sa se incadreze intre 14-18 cm. (in Europa).
Penisul creste atata timp cat corpul tau se dezvolta. La unii se opreste din crestere mai inainte.
Si inca ceva: cred ca esti singurul de pe acest forum care este preocupat ...
Re: Re: SMS pt prietena mea din 12 nov 2004 20:26 de SeMeSilovici
Si totusi nu ai inteles bine , prietena mea nu are Connex, Orange sau Cosmorom , ci foloseste un telefon primit de la firma alora , nush ce companie de telefoane este (una straina) ! Si in cazul asta , mai e valabila adresa pe care mi-o dai?
Re: Re: SMS pt prietena mea din 12 nov 2004 20:02 de SeMeSilovici
Astept informatiile! Grabeste-te, mi-e dor de prietena mea! Cine e nemesis asta, aveti zeitati aici? O fi ala din reclama aia cu Zapp care primeste mesaje in nori? Ce lume si pe aici....!
Re: SMS pt prietena mea din 12 nov 2004 19:45 de Aluka
stai sa caut numele serverului.....,ca ce e la mine in calcula...,auuu...!:D
deci dintr-o casuta de mail yahoo...,trimiti un mail(care contine textul mesajului sms) in mod html si la destinatie pui numele serverului si numarul de telefon ...
Re: Vise exotice in spatiul dintre sinapse din 12 nov 2004 19:39 de nemesis
Ai impresia ca toti trebuie sa citeasca de doua ori, ca tine, pentru a pricepe?
Zau asa! Esti patetic! Crezi ca e descoperirea secolului?
:p
Re: Re: Re: Re: Re: cat de imp este sexul intr-o r din 12 nov 2004 19:36 de Gramaticus
Ce suflete pierdute se impleticesc printre noi... De-asta n-are ursul coada! Incep sa-i inteleg pe cei care isi trateaza cu cinism semenii decazuti!
Re: Re: Re: Re: Re: cat de imp este sexul intr-o r din 12 nov 2004 19:14 de nemesis
Nu trebuie sa-mi intelegi tu frustrarile... esti prea mic pentru asta...
:D:lol:
Have fun in reading it!
;)
p.s. m-am intrebat de cateva ori cand o sa-l descoperi... bine ca l-am sters pe cel vechi :love:
Re: Re: Re: Re: cat de imp este sexul intr-o relat din 12 nov 2004 18:23 de Aluka
replica : vise exotice in spatiul dintre sinapse!:D:D:D
www.andreigheorghe.ro/forum
trebuie sa va faceti cont si gasiti subiectul la weblogs!
p.s. nu iti intelegeam frustrarile...!chiar si asa esti plictisitor si ...
Re: Re: Re: Re: tre' sa faci ceva? din 12 nov 2004 17:32 de bebe
Fiecare se gandeste la ce -l duce mintea. Am impresia ca iti fuge mintea unde nu trebuie. Pazeste-te.
Iar referitor la fard, ai dreptate. Multi baieti refuza o fata transformata intr-o cutie de carioca.
Re: Re: Re: Re: Inger si proletar din 12 nov 2004 16:33 de bebe
La unii prostia si nemernicia n-are margini.
Re: Re: Re: Inger si proletar din 12 nov 2004 16:26 de nemesis
'Facea mishto' de tine si tu nici macar nu te-ai prins... :D Parca stiai poeziiii cu suteliii! :D Stiam noi ca nu trebuie sa te credem.
Iata la ce se referea colega mea:
Infloresc gradinile
Ceru-i ca oglinda,
Prin livezi albinele
Si-au ...
Re: Re: Re: ma iubeste sau o face din obligatie din 12 nov 2004 16:20 de leila
asa cred si eu 1. casatorie, 2. copil . dar pare atat de incantat, se vede chiar plimbandu-l prin parc. Mi-a spus ca odata tot ne casatoream, dar copilul grabeste putin lucrurile. si daca e acum asta e. nu se stie daca dumnezeu o sa ne mai de-a ...
Re: Re: ma iubeste sau o face din obligatie din 12 nov 2004 16:02 de bebe
Cu toate ca se vehiculeaza in societate ca poti avea copii si singura, apar doua probleme nesurmontabile: 1. A creste un copil singura, mai ales in prezent, este foarte greu. Asupra ta se rasfrang indoit greutatile materiale, dar si cele ...
Pagina 919 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |