Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: ADEVARUL DESPRE MASTURBARE din 25 nov 2004 15:09 de YLoveCamelia
tu esti ok din p asta de vedere.
in medie vorbind si mult peste medie , personal nu vad romancele ca fiind open minded...deloc :(
nu conteaza ce vad eu sau chiar ce vad multi indivizi parte a sexului tare , conteaza cum cred ele ( sexul ...
Re: Re: ANUNT pt iubitorii de cultura din 25 nov 2004 14:42 de Gramaticus
Scuze ca ma bag in vorba, dar gramatica este o zona in care ma simt in elementul meu!
Nu stiu altii cum sunt, dar mie mi se pare ca nemesis asta e un tip super ultra extra mega cult, de departe una dintre cele mai citite persoane pe care le-am ...
Re: Tehnici de cucerire-ghid pentru avansati din 25 nov 2004 10:36 de ExoticDream
A vorbi de "tehnici" cand vrei sa aduci pe cineva aproape de tine suna....sinistru! La fel de mercantil mi se pare a planui cand vei face dragoste/sex! Singura metoda este sa fii tu insuti, sincer si dornic de cunoastere! Daca te simti ...
Re: Barfa... Barfa... din 25 nov 2004 09:44 de ExoticDream
Nu am acest "dar" de a atrage tipi nepotriviti, iar timp de 18 ani am "rulat" in "cercurile care trebuie" (am o inclinatie spre notiunea de "cerc"!), cercuri in care nu se barfea nici macar atat de ...
Re: Re: Ce parti ale corpului va atrag cel mai mul din 24 nov 2004 18:57 de nemesis
Trebuie sa completez totusi!
Personalitatea si creierul... ultimul, cu Bordeaux - Slow Dating! :p
Barfa... Barfa... din 24 nov 2004 16:32 de bodisan
ExoticDream, am mai spus-o la multe fete si ti-o spun si tie. Poate tu prin atitudinea ta ai "darul" sa atragi numai tipi din acestia. Te-ai gandit vreodata la faptul ca poate nu rulezi in cercurile care trebuie? Te asigur ca sunt un ...
Re: Se poate face dragoste fara protectie? din 24 nov 2004 14:32 de ExoticDream
Ar fi ideal sa nu-ti chinui organismul cu preparate hormonale (exista barbati carora le pasa de efectele pe care pilulele contraceptive le pot avea asupra organismului partenerei si nu ar trimite-o la farmacie sa se "aprovizioneze" ), ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OR din 23 nov 2004 20:29 de nemesis
Stai asa, ca iese din mine proful' refulat de socio-filosofie! :D
"Cercasem eu, cu arcul meu,
Sa te rastorn pe tine [...]" :/
Glumesti! Asa-i?
Cand o sa inveti, draga colega, ca a generaliza, este un lucru pe care-l poti ...
Re: Re: ADEVARUL DESPRE MASTURBARE din 23 nov 2004 18:25 de nymok
Nu trebuie sa-mi multumesti!Toti cei care intra pe forumul asta ar trebui sa discute deschis.Ti-am mai zis mie mi se pare normal sa vorbesc deschis despre masturbare deci nu mi-a fost greu sa-ti scriu.Totusi stii si tu ca normalitatea si-o ...
Re: un sfat din 23 nov 2004 17:39 de FireSoul
Frumoasa poveste...E obositor prin ce treci tu, dar merita! Mai ai putina rabdare(stiu ca e greu, repet: MERITA!)
Totusi...ar fi bine sa fuga de acasa(mai ales ca e majora shi nu poate fi obligata sa ramana)> felul in acre e tratata acolo e ...
Re: El sau parinti mei??? din 23 nov 2004 17:29 de FireSoul
Daca tu shi el va iubiti cu adevarat, nici parintii, nici religia, nici distanta nu vor sta intre voi.
Fight for your love!
Re: barfa din 23 nov 2004 16:37 de ExoticDream
Aha, am inteles! Adica baietii sunt creaturile acelea bipede care, in stadiul de turma (= grup, haita, cireada, gasca, stol, herghelie etc.), legate in serie, spun (fara exceptie!) idiotenii cu carul, iar legate in paralel (in particular, cu ...
Re: El sau parinti mei??? din 23 nov 2004 15:45 de ExoticDream
Exista doua posibilitati: ori parintii, ca persoane mai mature decat voi, cunoscand suficiente lucruri despre prietenul tau si iubirea voastra si judecand obiectiv, se opun pt ca isi dau seama ca nu va potriviti, ori au doar prejudecati, nu ...
Re: un sfat din 23 nov 2004 15:28 de ExoticDream
Daca intre voi nu au intervenit schimbari, e ciudata dorinta ei brusca de despartire...Singurele explicatii posibile pe care le-as vedea sunt varsta ei (la 18 ani nu esti suficient de pregatit sa te lupti cu probleme majore), oboseala de a purta ...
barfa din 23 nov 2004 14:47 de bodisan
Trebuie sa recunosc ca si noi baietii suntem foarte barfitori si nu e bine... Dar sa stiti fetelor ca este o chestie studiata, baietii cand sunt in grup o iau razna la propiu, toti fara exceptie. Nu prea trebuie sa crezi ce spune un baiat in aceste ...
Re: Re: Re: doctorii astia!!:( din 22 nov 2004 22:00 de unu
nu exista cabinete particulare???si acolo iti trebuie bilet de trimitere?
Re: Re: Re: intarzierea mentruatiei din 22 nov 2004 21:20 de EU
Eu zic sa nu iti faci probleme. Am trecut si eu prin asa ceva, a intarziat si doua saptamani. Asa se mai intampla cu organismul care se maturizeaza, trece prin diferite stadii. Daca vrei sa fi convinsa, eu zic sa mai stai o saptamana si sa iti faci ...
Re: El sau parinti mei??? din 22 nov 2004 20:02 de nymok
Riscuri exista de ambele parti!Indiferent ce vei alege(daca chiar e necesar sa alegi),vei suferi.Am avut un prieten 2ani si pana la urma ne-am despartit din cauza parintilor.am suferit enorm,dar acum sunt din nou fericita pentru ca am intalnit pe ...
Re: El sau parinti mei??? din 22 nov 2004 11:48 de inaltuta
iubiti-va fratilor!si nu va casatoriti, ca dupa aia n-o sa va mai iubiti :lol:
Re: Re: intarzierea mentruatiei din 22 nov 2004 11:43 de Leoaica
Si cum m-a cuprins panica...am mers la ginecolog cam batran...:wacko:
I-am explicat ce si cum...i-am specificat faptul ca am folosit prezervativul, ca am revenit dupa lunga perioada de abstinenta, ca am dureri in abdomen...am mereu senzatia ca ...
Pagina 916 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
98 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |