Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Dansul in discoteca din 4 dec 2004 03:14 de FireSoul
Am fostr la discoteca de 4 ori pana acum. De ce asa rara? Pentru ca nu mi-a placut. Ma plictiseam...La discoteca se simt bine doar cei care-s in cautare de "aventuri". Aia au un scop...
Cand dansezi intr-o discoteca te enervezi ...
Re: ce ati face??? din 4 dec 2004 02:14 de anaconda
Dragoste la prima vedere???
Daca vrei sa-i atragi atentia trebuie sa faci ceva iesit din comun... ceva spontan, de nerefuzat! Ce? Depinde de situatie. Improvizeaza!
Re: Re: Greseli din 4 dec 2004 01:39 de FireSoul
Sa nu uitam de TOLERANTA. E foarte importanta. Trebuie sa stii ca e bine sa mai lasi de la tine, sa stii cand trebuie sa cedezi...sa stii ca sunt necesare compromisuri(natura lor e discutabila)
Re: Re: Re: ANUNT pt iubitorii de cultura din 3 dec 2004 23:13 de DeCe
ti se pare... :D
Re: mi-e frica de mor! din 3 dec 2004 12:11 de Blondu
frate trebuie sa o bagi k lumea nu doar putin!! nu-ti fie frica ca nu ramane insarcinata u doar tre sa te simti bine si sa io bagi pana la os
Re: Re: ce ati face??? din 3 dec 2004 11:43 de absolutul
Sa inteleg ca recomanzi sa o urmareasca? :unsure: Crezi ca este o metoda buna?
Nu cred ca exista solutie la aceasta problema, sau oricum daca exista, ea este in registrul filmelor cu intalniri accidentale...
Re: ce ati face??? din 3 dec 2004 10:28 de ExoticDream
Defineste ce inseamna "iti place f.mult"! Atata timp cate este doar o persoana intalnita pt prima data si cu care nu ai schimbat nici macar o privire sau o vorba, ce altceva ai putea vedea in afara de un chip/trup? Te poate atrage dpdv ...
Re: Re: Re: La multi ani, Andrei!!! din 2 dec 2004 03:32 de nemesis
Tu ai un dar, trebuie sa recunosc! Ai darul de a crea antinomii... Mesajul tau este o antinomie! :D:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Compatibilitatea s din 2 dec 2004 01:16 de xxxxx
Hai sa va zic ce scrie in cartile de astrologie despre nemesis (am folosit data nasterii declarata de el in profil)
Nu voi scrie despre sexualitate, caci nu cred ca intereseaza pe nimeni cat de sexual e nemesis (a! scuze, poate doar pe ...
Re: Re: Re: Prezervative cu probleme.... din 30 nov 2004 15:43 de CristianH
Mai. Mie asta i-mi suna ca ala de intreba daca poa sa faca sex fara prezervativ, pastile, sterilet, etc. :|
Atita vreme cit ati incercat cu mai multe tipuri de prezeravtive, si se intimpla lafel, inseamna ca nu e de la ele.
Acuma... daca e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervative cu proble din 30 nov 2004 15:12 de Ana
OK astept raspunsul tau...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervative cu probleme.. din 30 nov 2004 12:06 de squaw
Oki...o sa intreb si eu unde trebuie si cum aflu ceva o sa-ti mai scriu.
Re: Barfa... Barfa... din 26 nov 2004 21:18 de nemesis
In spusele tale, gasesti singur contradictia, sau iti fac un desen? :/
Acum, ca ai inteles, este OK! In cuvintele tale: "Ma bucur ca nu generalizezi."
P.S. Cat despre tine, ExoticDream, asa cum spunea "bodisan": ...
Re: Re: Re: Re: Tehnici de cucerire-ghid pentru av din 26 nov 2004 20:28 de anaconda
Mail romantic??? Nu cred ca exista asa ceva! Cred ca as prfera o adresa unde sa-ti pot trimite o scrisoare, scrisa cu tocul, pe hartie de 110 g/m^3, folosind cerneala se sepie sau cerneala indiana, impaturita cu grija intr-un plic din hartie ...
Re: Re: Tehnici de cucerire-ghid pentru avansati din 25 nov 2004 20:44 de xxxxx
Exemplu:
Tu pe site-ul asta te simti bine daca pari inteligenta (asta vrei sa scoti in evidenta).
E o tehnica...
Re: Re: Tehnici de cucerire-ghid pentru avansati din 25 nov 2004 20:33 de xxxxx
Cuvantul "tehnici" e scris in gluma.
E vorba ca atunci cand esti indragostit iti pierzi cumva personalitatea (te scufunzi fara sa vrei in personalitatea celuilat).
Ce anume "intareste" increderea in tine (parfumul, hainele, ...
Re: Re: Re: Re: Re: ADEVARUL DESPRE MASTURBARE din 25 nov 2004 19:51 de YLoveCamelia
probabil ca asta este parerea ta generala despre barbati. asta nu admite implicit ca asa si este:D
Re: Re: Fascinatie din 25 nov 2004 19:47 de YLoveCamelia
cam asa ceva e...
Re: Fascinatie din 25 nov 2004 16:45 de anaconda
Cred ca "vraja" (whatever this is/means!) vine din completare sau din fascinatie!
Atunci cand vine din completare sunt sanse mari ca cei doi sa formeze un cuplu stabil. Atunci cand vine din fascinatie, fie pentru inteligenta ...
Re: Re: Re: Re: ADEVARUL DESPRE MASTURBARE din 25 nov 2004 16:16 de anaconda
Sint asa cum trebuie, pentru acel teritoriu aflat intre Prut si Tisa, pentru ca gasesti masculi carora le place aceasta tipologie... pentru ca aici nu "ei" nu vor sa auda de problemele lor sau de dorintele lor; prefera sa asculte femeia ...
Pagina 915 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
99 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |