Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: a inceta o relatie

din 12 nov 2004 15:46 de bebe

Gresesti enorm. Dupa cum ai postat mi-am dat seama ca partenerul este ca o mobila pentru tine. Si el iti raspunde la fel: ecoul intors de mobila. Si sa-ti dau si cateva explicatii. 1. Aspiratiile pe plan profesional, de cele de mai multe ori, nu ...

din 12 nov 2004 15:45 de bebe

pentru o buna bucata din viata (de trei ani) ai crezut ca el(ea) este persoana cu care iti vei imparti viata dar la un moment dat realizezica visele nu sunt comune ca aspiratiile pe plan profesional sunt diferite.(in acesti trei ani s-au schimbat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ExoticDream

din 12 nov 2004 13:08 de FireSoul

Exact asta spuneam shi eu...shi te includeam shi pe tine categoria...stii tu care! De ce zici acelasi lucru? Pentru a vedea ceilalti ca tu nu ai face asa ceva?prea tarziu...Toti te stim, toti cunoastem de ce esti in stare Lol..alt ...

Re: Re: Re: a inceta o relatie

din 12 nov 2004 12:10 de FireSoul

Manipularea asta subila mi se pare cruda..E adevarat ca va suferi in urma unei despartiti subite, dar e preferabil sa sufere decat sa ramana cu sufletul gol. E mai bine sa suferi din dragoste decat sa stii ca iubirea ti-a fost ...

Re: Re: a inceta o relatie

din 12 nov 2004 11:16 de lejereanul

f lejer, iti mai acorz cam o luna, timp in care tragi relatia pe linie moarta, faci chestii fortate, care sa-l faca pe celalat sa-i scada dragostea, simplu, ce inseamna dragoste? respect, incredere, sustinere, ei bine, tai toate chestiile astea, mai ...

din 12 nov 2004 09:31 de Aluka

Cam trebuie sa tai in carne vie... si din a ta si din a lui!Trei ani inseamna mult ...,insa eu inteleg problema ta si iti dau dreptate!degeaba exista iubire..,degeaba! Despartirea trebuie sa se intample extrem de repede,daca ai ajuns la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ExoticDream

din 11 nov 2004 11:40 de ExoticDream

Multi isi ascund in spatele vorbelor goale sentimente firave sau gandurile meschine, altii (putini) spun putine cuvinte, dar simt enorm, multi se dau drept invatati, dar dau copy-paste, altii (putini) sunt capabili sa vorbeasca ore in sir despre ...

Re: timp trecut

din 11 nov 2004 11:10 de FireSoul

Trecutul este...trecut. What's done is done. cOnsider ca trebuie amintite din trecut doar acele parti pe care nu le-am inteles inca sau care ne pot ajuta sa evoluam. Trecutul fiecaruia face parte din el shi, implicit, din fiinta pe care o ...

Re: placebo?

din 11 nov 2004 09:08 de CristianH

Nemesis are dreptate. Ce trebuie poate intarit e ca cele 7 pastile nu au nici un efect in ceea ce priveste sarcina, si n-au nici legatura cu vre-un efect placebo. Ele sunt vitamine si alte alea, si au rolul de a forma obisnuinta de a lua ...

Re: placebo?

din 10 nov 2004 23:30 de nemesis

Placebo este o substanta inerta d.p.d.v. medical, administrata pentru studiul efectelor psihologice ale altor medicamente, ca parte dintr-un studiu clinic. Termenul este incetatenit si pentru evenimente sau lucruri ce nu au efect. Cele 7 ...

Re: Re: Citind regulamentul...

din 10 nov 2004 13:58 de ExoticDream

Suna a amenintare...Mda, sa vedem unde se incadreaza asta in Codul Penal.... :ninja: Citeste asta: "Omul drept nu asculta decat glasul constiintei sale si nu cauta pentru faptele sale justificare in parerile altora. El poate trece ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 nov 2004 12:44 de ExoticDream

Daca tot traiti separat si recunosti si tu ca "trebuie sa mai aiba grija si singur", ce importanta are ca foloseste ca sursa de "inspiratie" fatucele din clipurile deocheate in loc de filmele XXX sau revistele de profil??? ...

Re: Re: Re: pt baieti

din 10 nov 2004 12:11 de ExoticDream

Depinde de baiat! Daca tot ce vrea el este one night stand (sau o "relatie" sexuala), poate sa viseze ea in culori la relatia romantica eterna ca tot degeaba! Daca ea insista cu vraja, se poate intampla ca el sa treaca la vrajeala ...

Re: Re: Re:

din 10 nov 2004 11:32 de ExoticDream

Cum ma faci tu sa pierd timpul! In loc sa citesc o poezie trebuie sa stau sa caut toate cele peste 30 de nick-uri folosite de tine in scopul.....chiar, in ce scop sa fi fost? Reflexe ale Sinelui universal, ale caracterului dual al fiintei umane? ...

Re: Re: tre' sa faci ceva?

din 10 nov 2004 00:38 de nemesis

Pai, nu prea trebuie! Dar... "Ce?" Fii naturala, pentru ca altfel cel ce te va placea nu te va placea pe tine ci imaginea pe care tu o creezi iar mai tarziu, atunci cand o sa descopere adevarata fiinta vor aparea ...

Re: Re: tre' sa faci ceva?

din 10 nov 2004 00:29 de FireSoul

Tot ce trebuie sa faci pentru a palcea e sa fii tu insati. A copia sau a minti nu ajuta la absolut nimic bun

Re: Best MOTTO

din 8 nov 2004 22:58 de anaconda

Ai si o concluzie la asta? Asa cum este nu are inteles... sigur nu ai uitat da copiezi ceva de pe unde ai luat-o? :huh:

Re: Re: Re: Re: Re: Cum v-ati cunoscut?

din 8 nov 2004 16:03 de ####

intr-o seara am fost invitata la ziua cuiva,nu pre-a ave-am chef de petreceri pt.ca abi-a ma desparti-sem de fostul prieten totusi cand am ajuns acolo am observat ca toata noaptea cineva de lanaga usa ma tot prive-a i-ar cand a vazut ca l-am ...

Re: Cum se incepe o relatie?

din 8 nov 2004 14:31 de ExoticDream

1. Cand simti....O stii in inima ta.... 2. Cum simti....Ce simti.... Ce simti.... :love::love::love::love::love::love::love:

Re: Cum se incepe o relatie?

din 8 nov 2004 12:22 de CristianH

Pe nesimtite. Niciodata. Iti dai seama dupa ce a inceput. Incepe ea singura, ca doar nu-ti faci programare: "Azi o sa incep o relatie" Nimic... Sau cel mult banalitati. (Sper ca nu vrei retete de fraze de agtat) Cind simti ceva ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 920 din 1098
«   1 ... 917   918   919   920   921   922   923 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare