Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Ma placi asa cum sunt

din 12 iul 2004 11:35 de ExoticDream

Te inseli, niciodata nu mi-a placut sa-i copiez pe altii (si sa le sintetizez ideile, nici parfumat, nici altfel), dar este adevarat ca citesc ce au scris ceilalti (e o dovada de respect, plus ca aici este practic o conversatie, ne ascultam unii ...

Re: cit de des,si cit de multa dragostesi sex

din 12 iul 2004 11:16 de sabba

Eu am perioade cand nu m-as deconecta deloc! Nu mananc, nu dorm, nu beau apa, nu fac nimic altceva.....cred ca respir.....da, atat mai am timp sa fac! Noroc ca pentru a respira nu trebuie sa ma opresc!:D:D:D

Re: Sunt infectat cu HIV?

din 12 iul 2004 11:06 de sabba

Bai, iti doresc sa fii in regula! In schimb iti doresc ca experienta asta sa te fii speriat atat de tare incat se te lasi de "sportul asta cu coarde" pentru tot restul vietii!;)

Re: Si ce-ar fii fost daca......?

din 12 iul 2004 10:57 de sabba

In orice situatie sunt lucruri pe care ar fi fost bine sau nu ar fi fost bine sa le faci! Idea este ca sunt si oameni mai mult sau mai putini toleranti fata de greselile celorlati! Situatia voastra, cel putin acum, e destul de clara! Mai da-i ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt infectat cu H

din 12 iul 2004 10:53 de ExoticDream

Daca va place sa faceti sex cu prostituate, trebuie sa va asumati si riscurile....Intrebarea este: MERITA? (?)

Re: ...::::nice::::...

din 11 iul 2004 20:22 de levi82

Gandirea mea: ca sa stii sa aplici practic, trebuie sa stii teoria, ca nu cred ca s-a nascut nimeni cu instinctul sexual atat de dezvoltat sa poata oferi cu adevarat placere. Intradevar, sa dea cu limba in inghetata si un copil de 3 ani ar putea, ...

Re: Re: Re: Altceva decat sex!:))

din 11 iul 2004 17:43 de sabba

Cum am numarat! Pur si simplu: 1,2,3,4....s.a.m.d la 11,8 miliarde trebuie sa recunosc ca m-am plictisit!Si m-ai trebuie sa recunosc ca am rotunjit! M-ai prins acum, na!:D:D

din 11 iul 2004 15:56 de Infector

Prin saliva nu se transmite HIv , adica se transmite dar cantitatea de saliva treb sa fie de ordinula f multe kilograme ceea ce face aceasta cale imposibila pentru transmitere , deci asta scoate-o din poza ...mai ramane chestia cu secretiile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ma placi asa cum sunt

din 11 iul 2004 15:39 de FireSoul

10x, copilita!

Re: Re: Re: Re: Ma placi asa cum sunt

din 11 iul 2004 15:15 de copilita

N-am zis nu si nu!... Nici gand... n-am zis nici ca mananc zece hamburgheri, nici zece inghetzate... mananc ce nu ar trebui, mananc tot ce poftesc, insa in anumite limite... daca am pofta de un hamburger, il mananc, nu ma uit ca e shapte sau ...

din 11 iul 2004 01:07 de dualis

Pt. un rezultat sigur testul trebuie facut dupa 6 luni de la "partida buclucasa". Insa din ce zici tu, eu cred ca singurul lucru cu care te-ai infectat e teama, din care sper ca vei si invata ceva. Fara sexul ala oral, in cazul asta, ...

Re: Ma placi asa cum sunt

din 11 iul 2004 00:56 de copilita

ma refeream la faptul ca a facut o generalizare absurda si stupida... toate sunt bulimice si complexate... sa fim serioshi!!! :x ideea cu ideile ambalate e normala...cand citeshti un lucru, nu mai ai nevoie de rezumatul lui. Omul care ...

Sunt infectat cu HIV?

din 11 iul 2004 00:44 de verdictum

Am avut de aface cu o prostituata care (probabil) a fost infectata. Partida a decurs in felul urmator: sex oral la inceput (fara prezervativ) si peurma sex normal cu prezervativ. Ceea ce ma nelinisteste este ca din cand in cand mai schimbam pozitia ...

Ma placi asa cum sunt

din 10 iul 2004 23:23 de dualis

Copilito, nu a zis nimeni despre tine ca nu esti placuta, vie, activa s.a.m.d., mi se pare ca te descarci pe cine nu trebuie din cauza altor motive. Hai sa ne intelegem si, de ce nu, sa parfumam viata asta cum putem fiecare. Se spune ca toate ...

Re: Re: Ma placi asa cum sunt

din 10 iul 2004 22:33 de copilita

1. gasesc in posturile tale exact ideile ce le-am citit mai sus(si nu doar la aceasta tema... la oricare citesc). Tu faci un rezumat frumos al ideilor expuse de antecedentii tai, pe care le mai parfumezi shi aranjezi cate putin, in ...

Re: Re: ce paCALici sunt..............

din 10 iul 2004 19:11 de ExoticDream

Ai fost fenomenal cu postul asta, exact la ceva cu tenta cabalina ma gandeam si eu ca ar fi nimerit sa-i raspund vajnicului ucenic pantelimonist! Nu cred ca va intelege, trebuie sa-i traduci, si in mod cert limbajul elegant il inhiba!!! ...

Re: ...::::nice::::...

din 10 iul 2004 19:05 de ExoticDream

Ca sa stii sa practici, trebuie sa studiezi un pic teoria, e adevarat ca unii oameni au tendinta de a se limita la instinctele primare (animalice), in fond oricine poate face sex chiar daca n-a citit nimic pe tema asta, dar unii dintre noi au ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 iul 2004 16:21 de YLoveCamelia

ssst va vorbeste emeritul dr. profesor universitar e prea banala "rade harb de oala sparta" dar ce relevanta are ?>

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 iul 2004 15:11 de Infector

Ce are Maria cu primaria ??? Daca nu vrei sa stie sotul tau despre chestia asta foarte bine dar chiar trebuie sa stalcesti limba romana in halul ala?Sa mor de nu esti cea mai agramata persoana din cate am vazut vreodata in viata mea ... nici ...

din 10 iul 2004 00:15 de fidela

salut..in leg. cu.."ma placi asa cum sunt"..unii au dreptate..deja in unele cazuri este nesimtzire,nu ca m`as face nesimtzita :D , dar si eu am cateva kg in plus,dar asta nu ma impiedica sa fac sport,sa ma duc la sala..sa incerc sa arat cat ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 971 din 1098
«   1 ... 968   969   970   971   972   973   974 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare