Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr

din 9 iul 2004 21:55 de Infector

I-a uite-o si p'asta!Unde ai facut fata scoala?La Waldorf?

vid

din 9 iul 2004 21:50 de dualis

:lol::lol::lol::lol::lol: da, da, asa e, ai dreptate :lol::lol::lol::lol::lol: scuze, nu m-am putut abtine :lol::lol::lol: scuze, gata :lol::lol: gata. :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primel

din 9 iul 2004 21:17 de rubia

Sigur ca tu Ursu stii ce trebuie sa faci de e timida ai mai multe probleme cu ea...nu poti sa o saruti in seara care iesi cu ea ,ai timp sa faci ce vrei...Majoritatea fetelor are orgoli asta sa nu cada in mana unui barbat din prima zi. Si daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: ce poate face o femeie sa tina

din 9 iul 2004 18:06 de ExoticDream

"Daca dragoste nu e, nimic nu e....." ( replica de final din "Cel mai iubit dintre pamanteni" daca nu ma insel? )....

Re: Re: Wahahaa and Wahahaha

din 9 iul 2004 17:57 de ExoticDream

Am uitat sa spun ca de afla pe o treapta inferioara a evolutiei animalelor si ca atare nu prezinta sistem nervos....., dar asta se deduce din comportament, nu-i asa? ;)

din 9 iul 2004 17:55 de Infector

Nu merci , am inteles ce ai behait acolo :D

din 9 iul 2004 17:53 de ExoticDream

Sabba, tu chiar ca esti profa noastra de biologie!!! I-ai incadrat perfect la clasa "Protozoare"!!! Inmultirea, excretia si iritabilitatea sunt trasaturile lor dominante, au o structura simpla, reactioneaza la factori mecanici (deci ...

Re: Re: Re: Re: ce poate face o femeie sa tina apr

din 9 iul 2004 17:44 de sabba

Daca exista acel sentiment minunat numit iubire, nu trebuie sa lupti sa pastrezi ceva viu! Se pastreaza oricum!

Re: Wahahaa and Wahahaha

din 9 iul 2004 17:29 de sabba

Speciile astea rare si foarte rare : amibele si paramecii nu trebuie alungate, ci pastrate, tinute sub observatie, intepate din cand in cand.....asa....pentru a vedea cum reactioneaza! Just for fun!;) ( Infector, intre noi doi fie vorba, daca ...

Re: SEX - meditatie - LINISTE INTERIOARA

din 9 iul 2004 17:16 de sabba

Era mai interesant sa citesc o opinie de-a ta, decat sa recitesc acest manual!;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primele intaln

din 9 iul 2004 16:58 de ExoticDream

Nu te mai consuma incercand sa intelegi ceea ce nu vor sa spuna direct altii, esti cu siguranta un baiat inteligent care dovedeste mai mult bun simt si consideratie fata de sexul opus decat majoritatea celor care se cred mari cuceritori, dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primele intalniri

din 9 iul 2004 16:46 de ursu

Incerc sa imi dau seama de ce a zis ca : "va credeti destepti" . Tot ce am zis este ca la o intalnire , chiar daca e prima sau a 100-a eu o sa fiu foarte atent cu ea . De exemplu , daca tine mainile incrucisate , se uita pe pereti si ...

Re: O lectie buna!

din 9 iul 2004 15:27 de FireSoul

Nice one! Mai ai d'astea? Mai adu-ne, ca sunt interesante shi unii chiar au nevoie de ele.

Re: Re: Si ce-ar fii fost daca......?

din 9 iul 2004 14:13 de ExoticDream

Mai sunt sanse, nu e totul pierdut, ei doi au petrecut 4 ani iubindu-se, nu se renunta atat de usor la o asemenea relatie in care totul a mers bine pana acum. Intelege-o si pe ea, a fost ranita, ii trebuie si ei un timp sa isi dea seama ce este ...

Re: Re: de tin mister barbati despre :"exaaa&

din 9 iul 2004 13:59 de ExoticDream

Ce s-a intamplat "inainte" nu are rost sa devina subiect de discutie decat cel mult o data si gata. Orice comparatie intre 2 relatii trebuie evitata cu strasnicie, nu-l obliga sa-ti raspunda la intrebari de genul: "Eu sunt mai ...

Re:

din 9 iul 2004 12:36 de anyahsa

Oricum, e un articol f interesant.:, Trebuie sa il arat si prietenului meu.:love:

Re: Re: cit de des,si cit de multa dragostesi sex

din 9 iul 2004 01:47 de ExoticDream

Ei....bagajele trebuie ca poate stam mai multe zile (si nopti!) si om mai parasi si noi patul si tinuta lui Adam si a Evei din cand si cand...Nivelul de adrenalina e ridicat oricum inca din momentul in care am decis plecarea in vacanta(doar la ...

O lectie buna!

din 9 iul 2004 01:21 de levi82

In tratatele de sexualitate amorul oral este cunoscut drept cunnilingus adica sarutarea, lingerea sau sugerea cunnus-ului (vulva)in latina sau a yoni-ului in sanscrita. Personal, in locul termenilor ce poarta in ei un subanteles lingvistic de ...

Re: Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani

din 8 iul 2004 15:58 de ExoticDream

Si eu zic ca o iubire in adolescenta poate fi dulce si apetisanta, iar daca 2 tineri se iubesc nu conteaza hartiile, ci ceea ce simt unul pt celalalt! Totusi...faptul ca exista mai multi baieti decat fete nu inseamna ca ei trebuie sa tabere pe ...

in revenire

din 8 iul 2004 14:30 de neutru

Probabil ca a si fost o lipsa de tact din partea mea, dar dupa 4 ani de trai cu o asfel ed minciuna in suflet, in momentul in care a fost totul ok, si puteam in sfirsit sa fim impreuna asa cum am dorit, mai ales ca deh, fiind om cu constiinta, care ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 972 din 1098
«   1 ... 969   970   971   972   973   974   975 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare