Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Sarutul - gest intim sau banal? din 5 iul 2004 17:35 de Alinutzzza
SARUTUL: ceva intim pentru vesnicii indragostiti
ceva banal pt cei banali
eu una nu as putea sa obtin acea senzatie extraordinara sarutand n necunoscut. sarutul devine ceva intim si incitant atunci cand persoana imi produce ...
Re: Ma placi asa cum sunt din 5 iul 2004 17:23 de Alinutzzza
eu cred ca fata aceea avea un minim de vointa in caracter care nicicum nu era indrepata spre partea cu aspectul fizic ori era extrem de complexata de chestia asta si vroia sa para "cool".oricum, e naspa. normal, ca sa cunosti un om cu ...
Re: Ma placi asa cum sunt din 4 iul 2004 23:46 de Corina
A arata bine in opinia unora nu echivaleaza cu a o duce bine, adik a te indopa cu 1 tona de mancare fara sa te gandesti in ce fel te va afecta acest lucru. La un moment dat te multumesti cu o ciocolata spunanda-ti: "daca o sa ma placa cineva ...
Re: picioarele din 3 iul 2004 15:21 de Larisuca
Eu pot sa spun ca am aceeasi problema...eu am fost o fata foarte slaba si fara forme si asa mai departe dar m-am hotarat sa ma ingras asa ca am urmat o cura de ingrasare si dupa putin timp mi-au aparut aceste vergeturi pe fund si pe sani...la ...
Re: ajutor din 3 iul 2004 09:58 de Vasi
Pare cam egoist baiatul daca te-ar iubi ar fi altfel. Mai incerca dar nu pierde mult vremea cu el.A fost primul asta e ,a tras lozul castigator dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie si ultimul.
Re: Ma placi asa cum sunt ? Oh, DA ! :) din 3 iul 2004 03:02 de FireQ
Desteapta vorba!:D
Ma placi asa cum sunt ? Oh, DA ! :) din 3 iul 2004 02:40 de dualis
Friedrich II cel Mare spunea : fiecare Ion trebuie sa gaseasca pe Ioana lui. :) :heart:
Re: help din 2 iul 2004 20:03 de ursu
Si eu sunt de parere ca trebuie sa ramai cu cel pe care il iubesti pentru ca intre timp vor aparea niste certuri , probabil vei vrea si tu sa iti traiesti viata sentimentala , alaturi de cel bogat fiind inexistenta . Poate o sa ti se para acum ca ...
Re: dust in the wind din 2 iul 2004 11:57 de TendrePoison
dojana? pareri sigure si certitudini? "ce ai vazut tu la mine"?:huh:
mda... no comment :ninja:
dust in the wind din 2 iul 2004 11:47 de dualis
I-a scapat ideea, nu a inteles NIMIC, este evident ca NU este documentata, NU are NICI un dram psihologic, e idealista, complexata, insa NU ai zis ca ai citit-o, MDA...
"Ca fapt divers", tu lucrezi "pe treaba asta", esti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma daca puteti! din 2 iul 2004 10:14 de TendrePoison
mda.... trebuie sa te simti tare stingher...:huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: silicon ! din 2 iul 2004 09:46 de TendrePoison
nu am pretentia sa dau lectii nimanui... iar chestionarele la care ati raspuns voi la scoala erau apa de ploaie, believe me cause i know ;)
PS: nu am zis ca te-am "citit", asta ai inteles tu - iarasi gresit... dar crede-ma cand iti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: silicon ! pro- din 2 iul 2004 09:41 de ExoticDream
Daca tu esti psiholog sef, de ce nu spui asa? Eu as fi prima care sa ia lectii de la tine! Poate ca la varsta mea nu am studiat in profunzime importanta bustului pt sexul masculin, recunosc ca am urmarit doar cateva documentare pe Discovery, am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: silicon ! din 2 iul 2004 09:27 de ExoticDream
;) N-ai grija, nu-mi scapa nimic, stiu bine ce ai scris. Trebuie ca cineva sa fie de-a dreptul dus rau sa nu-si doreasca un standard cat mai ridicat in toate cele! Da, as vrea sa aiba o masina (sau sa am eu!), ne-ar face viata mai roz bonbon, dar ...
Re: Sa-mi fac probleme? din 1 iul 2004 21:20 de dualis
Ai rabdare, asa repede vrei tu orgasm ? :) O sa vina si orgasmul. Ma gandesc ca voua fetelor va este jena sa-i spuneti partenerului ce ati vrea ca el sa faca, sau atunci cand el face ceva placut pt. voi, in loc sa-i spuneti sa continue ce facea ...
Re: Sa-mi fac probleme? din 1 iul 2004 19:34 de FireSoul
Nu cred...Yo am avut primul orgasm vaginal la aproape 1 an de cand mi-am inceput vita sexuala. Nu era din vina lui..eu eram aceea care era stresata de faptul ca doare, de ambient, de...
Ideea e ca daca vrei sa ai orgasm, incearca sa fii cat ...
Re: Re: Re: Re: Lectia de NE-istorie... din 1 iul 2004 12:51 de nemesis
Din cauza asta stau la coada dupa barbati si li se impune (dar nu in toate bisericile) sa vina in fusta lunga si cu batic pe cap?
Dupa parerea ta ar trebui sa accept raul asa cum este numai cu gandul ca ar putea fii si mai rau...? Hmmm! ...
Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista ? din 30 iun 2004 19:00 de ExoticDream
O fata buna nu cred ca la 20 de ani are un trecut atat de bogat: 10 fosti iubiti suna cam ciudat! In categoria "fostilor" nu i-as include decat pe cei pt care a avut sentimente, nu toate cazurile in care a incercat sa cunoasca pe cineva ...
Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista ? din 30 iun 2004 18:21 de ursu
Nu am putut sa nu observ ca Infector are ceva cu Exotic . Pana acum nu este vreo lege , sau ceva in noua constitutie sa zica : "asa trebuie sa te comporti" . Nu stiu care este povestea intre voi dar fetele care gandesc ca Exotic mi se par ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dulce razbunare din 30 iun 2004 17:33 de ExoticDream
Razbunarea e arma prostului....e bun proverbul asta!
Pagina 974 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |