Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: ce poate face o femeie sa tina aprinsa din 8 iul 2004 14:19 de ExoticDream
Ce-ar fi sa nu ne facem ca uitam mereu ca traim in era egalitatii femeii cu barbatul? De ce numai femeia trebuie sa lupte pt a mentine treaza flacara iubirii cand intr-o relatie sunt implicate 2 persoane?
Nu latura sexuala mi se pare prima ...
Re: cit de des,si cit de multa dragostesi sex din 8 iul 2004 14:03 de ExoticDream
Eu mi-s domnisoara, dar iti spun parerea mea cu conditia sa scrie aici si baietii cam ce dorinte au vis-a-vis de dragostea fizica ("nonstop" nu e un raspuns valabil dpdv medical!!!).
Daca as fi impreuna cu iubitul meu in vacanta ...
Re: Re: Suflet pereche... din 8 iul 2004 12:57 de ExoticDream
Nu e o iluzie...poate ca n-ai intalnit inca acel suflet pe care il cauti, iti iubesti prietenul, dar in subconstient simti ca nu el e "the one"...Se intampla...si adesea ramanem alaturi de oameni pe care ii iubim ...
cit de des,si cit de multa dragostesi sex din 8 iul 2004 12:40 de horatiu68
as vrea sa aflu mai mult parerea femeilor-deoarece a barbatilor o cam intuiesc!!!cit de des si cit de mult -scumpe doamne,domnisoare trebuie sa fiti conectate la dragostea fizica pt. a considera ca este ok!!bineinteles ca fiecare are ritmul sau-dar ...
Si ce-ar fii fost daca......? din 8 iul 2004 07:59 de neutru
Povestea e scurta si dubioasa, dintr-o experienta cu fosta prietena, ramin cu o intrebare, ce-ar fii fost daca.... Povestea e destul de lunga, s-ar putea sa va plictisesc:)) Ma casatorisem de o luna, dupa o relatie lunga, care practic aproape ...
Re: Suflet pereche... din 7 iul 2004 19:38 de Alinutzzza
stiti.......eu am scris postul asta. Ma bucur sa vad ca dupa atat timp inca se mai afla pe prima pagina a forumului.....poate exista suflet pereche, dar sincera sa fiu, nu vreau sa ma incumet a-l cauta.in mintea mea are loc o lupta intre doua ...
Re: Re: partea a III-a din 7 iul 2004 18:58 de NeaCaisa
Ca sa citesc asta imi tebuie extra-prima , macar 10.000 :) , 'jdamii de pagini
Re: partea a III-a din 7 iul 2004 18:51 de FireSoul
În ciuda mentalitãþii oamenilor comuni, pãrþile sexuale ale corpului nu sunt acoperite însã pentru cã ar avea ceva secret. Nu existã nici un mister al laptelui, dar el este pus bine pentru a ...
SEX - meditatie - LINISTE INTERIOARA din 7 iul 2004 18:48 de FireSoul
Sexualitatea pe deplin controlata este puterea care daruieate cea mai intensa si mai mare placere care poate fi experimentata de fiinta întrupata. Starea de fericire si aceea de libertate traite în timpul amorului transfigurator cu ...
Re: ORGASM - Inhibitie din 7 iul 2004 18:31 de NeaCaisa
aoleu da imi ia jumatate de ora numai sa citesc pstul , incearca sa fii si tu mai succinta :); poate asa ma incumet si eu sa citesc (doar am raport de facut)
By Infector's student -lan KV-
EJACULARE precoce !!! din 7 iul 2004 18:05 de FireSoul
"Ejacularea precoce este o problema relativ frecventa in viata unor barbati. Este destul de des intalnita la inceputul vietii sexuale din cauze psihologice : teama, emotie sau nervozitate, dar nu sunt scutiti de asta nici cei mai maturi. ...
ORGASM - Inhibitie din 7 iul 2004 18:03 de FireSoul
"Inhibitiile sunt cauzele evidente ale lipsei orgasmului. Si prin inhibitii intelegem orice reticenta legata de trupul sexului opus. Este unanim recunoscut ca relaxarea este prima conditie a desfasurarii unui act sexual cu succes (adica orgasm). ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inimi ranite din 7 iul 2004 15:06 de ExoticDream
Despartirea de cel pe care il iubesti este extrem de dureroasa indiferent de motivele care au determinat-o. Traiesc aceasta experienta acum si pot sa-ti spun ca, desi n-am murit, nu e nici pe departe usor (ca veni vorba, exista si oameni care ...
Re: Consecventa noastra... din 7 iul 2004 10:15 de Alinutzzza
toate "legile" astea tampite nu exista in Biblie scrise de vreo mana sfanta, ci cu siguranta au fost adaugate ulterior sau drq stie cum. Niciodata, nicicum nu voi putea intelege cum de pana si in "cuvintele Domnului" exista ...
Re: Re: Inimi ranite din 6 iul 2004 23:49 de ExoticDream
Cel care nu-l iubeste pe cel indragostit de el are o singura sansa de a nu fi HOT, UCIGAS si NELEGIUIT si anume aceea de a recunoaste cinstit si cat mai devreme faptul ca nu iubeste. Chiar daca intre 2 oameni exista asemanari extraordinare, chiar ...
Re: Inimi ranite din 6 iul 2004 23:23 de dualis
MARSILIO FICINO - ASUPRA IUBIRII
„Exista fara indoiala doua feluri de Iubire. Unul este Iubirea simpla, celalalt este Iubirea reciproca. Iubirea simpla este aceea in care cel ce este iubit nu iubeste pe cel care-l iubeste. Aici, cel ...
Re: Re: Sarutul - gest intim sau banal? din 6 iul 2004 12:19 de ExoticDream
Nici un post nu ar exprima mai bine ceea ce gandesc si eu despre sarut!
:heart::heart::heart::heart::heart:
In "Pretty woman" o prostituata de lux spunea: "Sarutul este pt iubiti." Intr-adevar, sarutul este un gest mai ...
Re: Ma placi asa cum sunt din 6 iul 2004 11:07 de ExoticDream
Fie fata, fie baiat, felul in care arati tine de educatie si de respectul pe care il ai pt tine. Daca nu exista probleme medicale, ar trebui sa ne ingrijim sa ne incadram intre anumite limite in privinta greutatii si asta nu numai in ideea ca vom ...
Re: Re: Sarutul - gest intim sau banal? din 5 iul 2004 19:42 de ursu
Sunt perfect de acord cu ce a scris Alina mai sus . Si eu votez pentru prima varianta . Nici eu nu as putea concepe sa sarut o fata pe care nu o iubesc , sau macar sa tin la ea .
Re: Sarutul - gest intim sau banal? din 5 iul 2004 18:43 de nemesis
Pentru mine un sarut este mai important decat o noapte... Poate as putea ierta o noapte, dar un sarut... NICIODATA!
De ce?
"Sex" este o notiune si un gest animalic. Orice animal poate face sex!
A saruta este ceva ce implica dupa ...
Pagina 973 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |