Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani

din 23 apr 2004 00:40 de cravataBlo

Eu nu vad chestia ca o experienta deosebita. prima oara e prima oara. la fel cum intri pentru prima ora intr-un magazin. nu mi se pare un moment atat de magic incat sa-l pretuiesti pana la adanci batranetzi. am ajuns sa intreb chestia asta si pe ...

Re: o poveste

din 22 apr 2004 23:31 de bebelusa

nu pot sa cred ca am citit asa ceva....;) ...oricum ,ce-a mai tare faza a fost aia cu "am avut hepatita si nu am spus la nimeni si mi-a trecut".pai mai fato,de la hepatita poti sa si mori daca nu te tratezi....:love:....asta pare o ...

Re: Re: Re: Re: Re: prima oara cu o virgina

din 22 apr 2004 23:00 de bebelusa

cum zici tu....:D :love:

Re: Re: Re: Re: prima oara cu o virgina

din 22 apr 2004 21:42 de Aluka

Crede-ma ca nu trebuie...,e chiar imperios necesar!:D:D:D

Re: Re: Re: prima oara cu o virgina

din 22 apr 2004 19:56 de bebelusa

nu te mai baga draga in seama ca deja ma enervezi...chiar trebuie sa comentezi la orice postez?;)

Re: Re: se poate dezvirginare cu degetul

din 22 apr 2004 19:48 de bebelusa

e mult mai dureros pt o virgina direct cu "ceea ce trebuie " cum ai zis tu,nu stiai ???????:love:

Re: extrem de dureros

din 22 apr 2004 19:30 de bebelusa

in primul rand "La multi ani"...sa fi fericita si sa ai parte numai de bucurii vezi tu dc langa El sau nu)....gestul lui mi se pare deosebit de urat,si nu neaparat faptul ca nu tzi-a luat cadou,ci pt ca tzi-a spus-o asa direct,ca si cum ...

Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani

din 22 apr 2004 15:46 de ExoticDream

Bai,frate,sa mor daca inteleg graba asta nebuna de a face sex oricum si cu oricine!Am s-ascult emisiunea lu' Bebe M. sau poate-mi fac pomana si-i cumpar cartea,poate asa aflu de ce e musai sa devii barbat pana la o anumita varsta, eu stiam ca ...

din 22 apr 2004 14:14 de cravataBlo

intrebarea e .. cat de idiot sa fie omu' cela !?.. daca nu mai are de gand sa mai fiti impreuna ar fi dat el de inteles altfel.. asta e un pretext prea patetic ca sa nu fie adevarat.. daca nu ti-a facut vreo surpriza imediat dupa aceea.. e clar.. ...

Re: sunt un virgin de 20 de ani

din 22 apr 2004 13:25 de campioana82

stiu pe cineva care are 28 ani si de abia sa-a imceput viata sexuala cu o tipa destul de bine cu care si are o relatie foarte stabile. concluzia: nu ai gasit persoana potrivita. iar daca o vei gasi nu va avea importanta acest lucru. stai calm ...

din 22 apr 2004 11:18 de banditu

salut ,uite eu cred ca mai important este dantura prietenului tau decat sa iti faca un cadou ,ma gandesc ca iti va cumpara si el macar o floare ,daca o mai avea bani :), dar cum au mai spus si ceilalti important este sa fiti voi sanatosi si sa va ...

din 22 apr 2004 10:49 de TendrePoison

mi se pare o problema stupida pt 2 oameni care zici ca - nu numai SUNT - dar si ca LOCUIESC deja de 2 ani impreuna :ninja:

din 22 apr 2004 10:13 de campioana82

scuze la multi ani! si nu il lasa sa iti strice ziua

din 22 apr 2004 09:49 de Aluka

LA MULTI ANI! Raspuns:as prefera sa imi cada toti dintii,pentru cadoul persoanei cu care am acceptat sa locuiesc de doi ani! Pe urma as vedea ce as face cu dintii mei! Cred ca ar fi cazul sa iti pui nishte intrebari vis-a-vis de ...

din 22 apr 2004 09:42 de campioana82

ce conteaza, doar sunteti impreuna de ceva timp,ce conteaza un cadou? important este sa il ai aproape de tine in ziua cu pricina.

din 22 apr 2004 09:42 de Infector

Ce magar (sa nu spun dobitoc nesimtit si egoist!) , cati bani dai mai pe o floare sau ceva simbolic acolo...ce chitros!!E normal sa te deranjeze, nu pentru ca nu ai primit cadou pentru ca in fine gestul conteaza dar pentru ca a fost atat de ...

Nu mi-a cumparat cadou de ziua mea!

din 22 apr 2004 09:29 de necunoscuta

am nevoie disperata de ajutor.ce ati face daca ar fi azi ziua d.vs si prietenul cu care locuiti de 2 ani v-ar spune ca nu poate sa va cumpere cadou ca trebuie sa mearga la dentist ca i-a picat tratamentul si sa nu va suparati ca o sa va ia ...

Re: Re: am probleme la intrare AJUTOR

din 22 apr 2004 02:35 de cravataBlo

bebe.. asta nu o fi prost el.. de.. poate se mai intampla s'o si nimereasca.. merita macar o tentativa !!

Re: se poate dezvirginare cu degetul

din 21 apr 2004 22:55 de eldiablo4u

si daca se poate ce???? de ce nu incerci cu ceea ce trebuie???????

Re: am probleme la intrare AJUTOR

din 21 apr 2004 20:32 de Infector

Hai noroc! Eu nu stiu daca te pot ajuta dar iti pot "reproduce" cam ce i-a spus Bebe M. (Bebe Sexologul) unui tip care avea aceiasi problema ca si tine in cadrul unei emisiuni "Sa vorbim despre sex" la radio PRO fm (102,8 ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 995 din 1098
«   1 ... 992   993   994   995   996   997   998 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare