Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: O mica curiozitate .....

din 21 apr 2004 19:20 de ExoticDream

Scuze....am si yo o intrebare.....tu nu esti un barbat normal? In profil scrie "sex masculin", dar daca nu stii ce culoare are chestia aia.....ori ai sub 10 ani, ori.....esti in travesti!Scuze din nou!By the way...mie mi-ar placea sa ...

din 21 apr 2004 18:57 de bebelusa

offf...nu pot sa cred ca cineva a pus intrebarea asta....chiar nu stii ce culoare e ?e alba....iar ceea ce tu ai citit ,ca difera in functie de ce mananci se refera la gustul ei si nu la culoare....:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O mica curiozitate

din 21 apr 2004 17:26 de TendrePoison

tu chiar crezi ca cineva citeste tot ce scrii?:huh: eu zic ca poti repeta linistit la fiecare mesaj :huh:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O mica curiozitate ...

din 21 apr 2004 16:35 de Aluka

Da..,am mai spus...: Dr.Aluka,sexolog amator, prescrie sfaturi si tratamente vesele..!Trebuie sa mai repet?;):D:D:D

Re: Re: Minciuna/sunt confuz

din 21 apr 2004 01:37 de levi82

Sa va spun ultimele stiri: Am avut o discutie pe fata cu ea, si s-au intamplat multe lucruri ce pot spune ca au fost cel putin neasteptate. Eu mi-am spus toate ofurile, la fel si ea, ne-am destainuit reciproc fiecare secret ce l-am avut dealungul ...

Re: am probleme la intrare AJUTOR

din 20 apr 2004 23:54 de Aluka

Nu mai intra cum intra...,acum intra cum iesea...!:D:D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 "re

din 20 apr 2004 23:34 de levi82

Subsciriu. De asemenea, consider ca trebuie sa fie coincidenta sa-ti placa de cineva caruia ii place la fel de mult de tine, sau cand ii spui pentru prima data ce santimente ai fata de ea, sa spuna ca si ea simte la fel.

din 20 apr 2004 21:17 de Aluka

A mea e bleu cu irizatii roz pe margine..!O minune...:D:D:D

Re: sunt un virgin de 20 de ani

din 20 apr 2004 20:48 de Infector

Hai salut!Tot ce vreau sa-ti spun e ca VIRGINITATEA NU E O PROBLEMA! In rest ... ce ti-a spus Cia iti spun si eu ... adica ce ti-a spus ExoticDream ...... Cia stie de ce :p:) . Vad ca esti din Regie ... cred ca pe tine te influenteaza zona :p ...

am probleme la intrare AJUTOR

din 20 apr 2004 19:36 de banditu

Nu stiu ce naiba am dar patesc de cam multe ori cand trebuie sa o introduc ca nu mai are "chef" adica nu mai mai am erectie,si faza e ca inainte e super teava :lol: ,de ce oare?,Daca aveti idei va rog sa imi spuneti .. Hai pa pa

din 20 apr 2004 19:24 de brebenel

frumoasa povestea ta...trista in acelasi timp...nu stiu cate persoane se mai incadreaza in categoria ta...mai ales daca ceea ce spui este adevaratdestept, inteligent(politehnica), frumos, cu alura sportiva...ai cam tot ce se cere la un barbat! ...

Re: Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani

din 20 apr 2004 18:56 de cravataBlo

poate ca ma gandesc prea mult la mine. nu vad neaparat o legatura intre mine si comportamentul prietenilor mei, dar asta e un lucru firesc si natural, placut si ma asteptam sa se fi consumat mult mai devreme. atat tot ! ceea ce am zis despre ...

Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani

din 20 apr 2004 18:53 de LatinSexyGuy

Mi se pare aiurea ca daca toti prietenii tai nu mai sunt vrigini trebuie sa nu mai fii nici tu ... daca toti si-ar pune cercel in nas , ti-ai pune si tu ... sau daca toti ar avea Ferrari ar trebui sa iti cumperi si tu?Cred ca te gandesti prea mult la ...

din 20 apr 2004 18:39 de Alinutzzza

poate ca ai ramas pana la varsta asta virgin pt ca nu prea ai tupeul necesar...ai incercat sa faci sex cu vreo fata si ea nu a vrut? sau ai avut numai relatii de scurta durata in caqre nu ai avut timp sa procedezi ca atare? Oricum, nu exaspera, ...

din 20 apr 2004 18:32 de ExoticDream

Bine ai venit in micutul dar selectul Club al virginilor de pe acest forum!(suntem cativa intre 16 si 21 de ani)Din descrierea ta rezulta ca esti un tip OK,inzestrat cu toate calitatile,ce nu inteleg eu este de ce iti pui problema sa scapi de ...

din 20 apr 2004 18:27 de LatinSexyGuy

Ti-a propus cineva o "prima" , un premiu daca o sa scapi de virginitate anu` asta?Stai relaxat ca o sa vina si momentul tau si cred ca o sa fie ceva special!!!

sunt un virgin de 20 de ani

din 20 apr 2004 18:20 de cravata blo

sunt un student la politehnica (nu vreau sa precizez la care facultate) care a ajuns la varsta de 20 de ani si ma indrept vertiginos catre inca un an de adaugat la etatea mea. singura mea mare problema e ca inca sunt virgin !!! nu stiu daca ...

Re: o poveste

din 20 apr 2004 18:12 de acim_aztup

:heart: oare ce inseamna asta !?:/ .. multe seri am stat cu tzigara in mana si m-am uitat la stele ascultand rock si contempland la sentimentu' absolut... :x.. mare pierdere de timp.. filosofia de viata tre sa fie.. "sa mergem, sa fecem, sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?posit

din 20 apr 2004 18:10 de ExoticDream

Prima data...nu stiu...poate din cauza emotiei o sa fiu in postura de 'dominata'(presupun ca nu vom avea timp sa schimbam 15 pozitii!),dar dupa ce prindem curaj cred ca am putea incerca fel de fel de pozitii(chiar nebunatice!),eu sunt pt ...

Re: Re: Re: Re: Re: 2 "retete" pt "

din 20 apr 2004 18:02 de ExoticDream

Daca tu crezi ca sexul,cluburile,berea si distractia sunt chestii care ma vor face sa-mi schimb optica de viata dupa ce intru la facultate,te inseli!Am prieteni seriosi care sunt la facultate,isi vad si de carte,se si distreaza in limite ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 996 din 1098
«   1 ... 993   994   995   996   997   998   999 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare