Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iul 2006 13:36 de ExoticDream
Depinde de la caz la caz. Eu nu merg pe principiul ca fiecare trebuie neaparat sa aiba un numar de n experiente sexuale inainte de a-si pune streangul de gat, pardon, de a se casatori, cred ca ele vin de la sine pe parcursul relatiilor (serioase) ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iul 2006 13:27 de ExoticDream
Gresesti, femeile nu isi [b]judeca[/b] semenele pentru comportamentul sexual libertin, pur si simplu il constata, atat. Nu stiu de ce ai pus principiile in paranteza (nu crezi ca o fata si-ar putea conduce viata dupa principii sanatoase, chiar ...
Re: Ce o face pe femeie buna la pat? din 20 iul 2006 13:22 de Duduia
femeia, ca si barbatul nu este o masinarie. devii mai bun/a la pat prin imaginatie. dar aici trebuie sa tii cont si de imaginatia partnerului. toti/toate dorim fix aceleasi lucruri cu restul.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iul 2006 12:16 de carrie
corect. si adevarul este ca pana cand in primul rand femeile nu le vor mai judeca pe semenele lor astfel, nu o sa se schimbe mare lucru. atata vreme cat o fata "cu principii", care nu accepta sa faca sex, ci numai dragoste, o va numi c**** pe ...
Re: Re: Re: cat costa? din 20 iul 2006 10:29 de Duduia
puterea de a recunoaste ca sunt om?!?! nu imi trebuie putere ca sa recunosc asta. nici macar nu trebuie sa recunosc. este un dat al naturi, lucru implantat bine in constiinta mea: sunt om, nu mai mult.
Re: Re: Life is life.... (oare el nu m-a iubit nic din 19 iul 2006 22:02 de webstar
10x Exotic....
Chiar simteam nevoia ca cineva sa ma incurajeze...am renuntat la multe pt el...dar si el pt mine...
Mia daruit totul...si iubire si intelegere ..mai intai a fost prietenul meu...dupa aceea a fost jumatatea mea..
Ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: CE POT FACE?? din 19 iul 2006 17:40 de SORIN28
Luate corect pastilele, [b]NU[/b] are cum sa ramana insarcinata
Re: Life is life.... (oare el nu m-a iubit nicioda din 19 iul 2006 17:15 de ExoticDream
Nu suntem intotdeauna vinovati pentru felii de existenta pe care le risipim aiurea, in adolescenta unele "greseli" se datoreaza lipsei de experienta, in special in ceea ce priveste capacitatea de cunoastere a celor din jurul nostru. Daca datele ...
Re: Re: Re: Re: CE POT FACE?? din 19 iul 2006 16:29 de XBX
Pana la urma are cum sa ramana fata insarcinata dupa 2 doze de postinor2?......pana akum nu prezinta nici un simptom de sarcina......duminica trebuie sa`i vina problemele.......ce zicetzi mai are rost sa stau stresat?....sa`u nu are cum sa fie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 iul 2006 11:09 de Duduia
vrem sa fim egale cu barbatii, dar cand e vorba sa punem pe masa exact ce ne untereseaza, spunem ca nu vrem ca femeia sa treaca din pat in pat in fiecare seara, cum fac barbatii. foarte bine. daca vrem asta, mai intai trebuie sa facm in asa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 iul 2006 10:21 de carrie
practicile pe care le amintesti tu sunt total barbare si fara nici un sens si este logic ca nu pot fi acceptate in societatea de azi (mai putin in anumite comunitati unde inca se practica) si nu tin de eliberare sexuala, ci de chestiuni mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 iul 2006 08:25 de Pasaroi_Cuminte
Atat timp cat in interiorul tau nu este o fiinta umana(cu membre ,cap etc, etc) ci doar un niste celule sau aglomari de celule no problem
Dar daca in interiorul tau este deja o fiinta umana (humanoid) atunci se schimba situatia
eu am ...
Re: Re: Inteligenta: femeie vs barbat din 19 iul 2006 02:14 de Nemesis
[i][Cenzurat de ExoticDream]
Mesajul nu trebuia cenzurat intrucat nu continea trivialitati sau obscenitati (punctul 2 din Regulament), iar postarea sub diferite nickuri nu este interzisa; punctul 3 din Regulament este mai mult... o floare de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 iul 2006 01:46 de ExoticDream
Ce intelegi prin eliberare sexuala? Ma uit la ecranizarea romanului "Shogun" si observ cum trata societatea japoneza femeia secole de-a randul: femeia casatorita, prinsa ca s-a aflat singura in compania altui barbat in afara de sotul tau, se afla ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iul 2006 23:47 de carrie
avortul e periculos si interzis prin lege daca sarcina are o varsta mai inaintata de 14 saptamani. deci la mai mult de 3 luni jumate nu se face (sau nu ar trebui), in orice caz acest timp este mai mult decat suficient pentru a lua o decizie, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iul 2006 16:47 de Duduia
nu a negat nimeni ajutorul vostru cand e vb de o sarcina. ideea principala este urmatoarea: oricat de mult vreti sa ne ajutati si o faceti, in ciuda acestui fapt, tot nu puteti sa ne intellegeti. insa e si normal. fiecare are rolul lui. nu le ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iul 2006 16:40 de SORIN28
Sexul ca animalele se exclude din start, suntem oamni nu baloti de paie, concluzie = gandim nu suntem plante
"Accidentele" se intampla rar si sunt cazuri izolate, inconstienta, prostia, neinformarea insa astea sunt la ordinea zilei
...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iul 2006 16:19 de Pasaroi_Cuminte
Pt Domnul Radu
Daca tu poti vorbi cu gura inchisa , felicitari ai atins un nou stadiu de evolutie
Gramatica limbii romane se ocupa de exprimare .si nu limba romana.
Limba romana definita astfel implica si cultura .
Felicitari dai lectii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iul 2006 15:30 de Pasaroi_Cuminte
Religia nu este creata de oameni.Exista o singura religie care la interactiune cu oamenii s-a reflectat in mai multe
interpretari(reflectii) asa cum lumina la interctiunea cu o prisma difuza in mai multe imagini dar luate la rand fiecare imagine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iul 2006 11:57 de carrie
chestia asta a scris-o un oarecare radu pe forum si am citit-o mai demult. nu am avut rabdare sa caut prea multe despre acest leo taxil dar tind sa cred ca este adevarat ce spune tipul asta.
in alta ordine de idei, nu contest ca exista o ...
Pagina 759 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |