Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: hmm din 23 iul 2006 11:34 de spirista
[b]BINEINTELES[/b] k ma refeream la acelasi partener. experientza o potzi capata si daca o faci cu multzi, dar trebuie sa fii prea desfranata atunci
Re: vinul potrivit din 23 iul 2006 02:32 de SORIN28
Vinul depinde de mancarea pe care o sa o serviti. De obicei(dar nu e o regula) merge un vin demidulce, nu e neaparat sa fie rosu, poate sa fie alb, sa ai langa tine si o apa minerala(in cazul in care fata vrea sprit si nu sec):ok:
Re: Ce o face pe femeie buna la pat? din 22 iul 2006 18:01 de simeon
...daca esti 'fierbinte'..si ai putin interes in ceea ce-si doreste el..ar cam trebuie sa ajunga !
mai clar : fara inhibitii, de preferabil DIN DRAGOSTE, sarutul..e un + urias, dorinta de a vrea mai mult..TOT mai mult .
..
Re: vinul potrivit din 22 iul 2006 15:17 de Dysdera
daca ai o intalnire romantica si vrei un vin bun pt persoana cu care te intalnesti...nu ne intreba pe noi ce ne place...intreab-o pe ea..e mai simplu si te si asiguri ca iei ceva ce ii place :))) ca doar ea ti-a spus
Vinul potrivit pentru o intalnire romantica? din 22 iul 2006 15:02 de ?
nu stiu daca am postat unde trebuie, dar am si eu nevoie de niste pareri.
ce vin recomandati pentru o intalnre romantica?adica fetelor ce va place?
Re: Re: Re: Re: Re: the baby is coming... din 22 iul 2006 00:09 de ExoticDream
Cateodata se mai intampla sa moara si total aiurea, chiar daca la un moment dat au fost puternice, plus ca uneori omul se schimba (in rau), se indeparteaza din ce in ce mai mult de persoana pe care ai iubit-o si atunci se poate ca si sentimentele ...
Re: din 21 iul 2006 17:35 de carrie
se poate sa ajungi bun/a la pat si exersand cu o singura persoana (chiar mai rapid pentru ca, cu o singura persoana, la un moment dat trebuie sa "extinzi" meniul si inveti chestii noi, in vreme ce la extrema cealalta, daca ai numai aventuri, inveti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: the baby is coming... din 21 iul 2006 17:20 de carrie
nu e vorba de "cretinarie". e oarecum normal sa incepi sa nu mai suporti pe cineva care te obliga sa faci un lucru pe care nu il vrei. personal gasesc ca a ramane insarcinata pentru a pastra un barbat este un lucru teribil de josnic si o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 iul 2006 17:12 de carrie
eh, nu!...nu vinde castraveti gradinarului :) stiu foarte bine ca sunt destule care judeca. unele din prea multe principii, altele din invidie ca nu pot si ele, iar altele din rautate.
ba cred. le-am pus in ghilimele pentru ca gasesc ca o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati ri din 21 iul 2006 16:48 de Duduia
nu era vb de "marelle ganditor roman", despre axioma am vb inainte de asta.
sa ne referim la personaj?
Re: probleme cu sotul din 21 iul 2006 16:26 de Duduia
hm... cu o situatie asemanatoare m-am confruntat si eu, desi nu sunt casatorita. stam in chirie si am fost foarte aproape de a ramane fara un loc al nostru...inchiriat, deocamdata. acelsi caz: lipsa chefului. am ajuns la concluzia ca trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: the baby is coming... din 21 iul 2006 13:03 de Pasaroi_Cuminte
Nu ma ajuta cu absolut nimic. Decat sa-mi vad greselile mele
dar pentru asta trebuie sa ai rabdare
Neah .Dragoste cu arcanul nu se poate.
Dar daca ar aparea un copil nu stiu ce vina ar avea el pt prostiile noastre. In cazul unui ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati ri din 21 iul 2006 12:41 de Pasaroi_Cuminte
Care mare ganditor roman (in afara de nenea Nelu) :blink:?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca din 21 iul 2006 11:36 de ExoticDream
La intrebarea ta ma si refeream: ce sens de axioma ti se pare ca are exprimarea imbarligata a "marelui ganditor roman"?!? Trebuie sa fie teribil de adanc, eu nu l-am prins....
:(:(:(
Re: Re: Re: Ce o face pe femeie buna la pat? din 21 iul 2006 08:28 de Dysdera
ai o obsesie pt numarul mare de parteneri si lipsa sentimentelor intr-o relatie sexuala..am pus intrebarea de curiozitate.:wacko:
Re: Re: Ce o face pe femeie buna la pat? din 21 iul 2006 01:50 de ExoticDream
....., cultura sexuala si experienta (de preferat cu acelasi partener; este mai simplu sa te dezvolti - pe plan sexual - cu aceeasi persoana, nu abia te-ai familiarizat cu zonele erogene ale uneia, cu modul in care ii place sa fie atinsa, i-ai ...
Re: Re: Re: hmm din 21 iul 2006 01:46 de ExoticDream
"Experienta acumulata"? "Nenumarate randuri"?!? Daca te referi la acelasi partener, da, altfel suna extrem de...... :x:x:x
Re: Re: hmm din 21 iul 2006 00:36 de spirista
experientza ?? acumulata din ce ... ? trebuie sa ai un inceput, apoi sa si practici, sa cultivi acel inceput si in final, dupa nenumarate randuri putem vb de experientza ;)
Re: Re: Re: Re: Re: the baby is coming... din 20 iul 2006 16:11 de Duduia
da,si? ce faci atunci? ajungi la concluzia ca partenerul nu a fost profund ca si tine. si cu asta basta. nu mai sta langa tine. cu ce te ajuta concluzia asta ca sa repari relatia?
da, ierti o data, ierti de doua ori, ca doar ca si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iul 2006 13:46 de Duduia
si eu asociez sexul cu sentimentele, dar nu toata lumea face asa. pentru noi, limita enuntata de tine est emai mult decat sufucienta. insa cum ramane cu ceilalti care nu se incadreaza in aceasta categorie? ii supunem criteriilor noastre?
o ...
Pagina 758 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |