Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iul 2006 09:57 de Duduia
pai bineinteles ca nu il trimitems a faca sex, nu il impingem e la spate. chiar sii ei, oricat de infierbantati ar fi, amamna momentul din simplul motiv ca le e frica sa nu o dea in bara. insa sunt unii care il toooot amana si pe varsta de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iul 2006 09:43 de Duduia
ok, tu nu o vei convinge in veci pe carrie ca daca ramane insarcinata fix cand ea NU este pregatita si vrea sa faca una vor, asta este o fapta rea, o crima. sa spunem ca il naste. chiar crezi ca l-ar iubi, daca nu e deloc asteptat, mai mult, nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iul 2006 01:26 de ExoticDream
Bun, si daca "tanarul" are prima erectie la 10-11 ani si uda cearceaful incepand cu acea varsta, inseamna ca automat trebuie sa faca sex pentru ca a trecut vremea povestilor?!? Citind astfel de opinii pe un site de educatie sexuala, normal ca i ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgine la 25 de ani din 18 iul 2006 01:00 de ExoticDream
Nu cred ca sunt multi "nebuni" care sa-si planifice 24 de ore din 24, ani intregi, pentru o cariera reusita, acest lucru se intampla "pe traseu", fara sa vrei. Tu ai dreptate daca te referi la perioada care urmeaza dupa ce omul a terminat o ...
Re: Re: Re: Parintii din 17 iul 2006 22:45 de Mia
Foarte urat sa vorbesti asa despre parinti. Daca se baga in viata ta, o fac pentru ca-ti vor binele si sunt singurii, pe lumea asta, care te-ar ajuta total dezinteresat. Mai mult decat pe oricine trebuie sa-ti respecti parintii si sa incerci sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Suntem compatibili dpdv sexual din 17 iul 2006 22:20 de cineva
ma ingrozeste faptul ca esecurile din viata sexuala duc la aparitia complexelor.ce naiba suntem oameni ....si daca e o relatie serioasa si mai ales prima de acest fel trebuie sa vorbiti deschis despre tot .
problema ta e daca sunteti sau nu ...
Re: De cata libertate aveti nevoie in cuplu? din 17 iul 2006 21:52 de Mia
Libertatea in cuplu... hmmm... daca e vorba de iubire adevarata, poate ca uneori nici nu simti nevoia de prea multa libertate, cel putin in cazul meu. Nu accept crize de gelozie ca am inatarziat cateva minute, dar accept sa fiu intrebata unde am ...
Re: Re: Re: Re: Suntem compatibili dpdv sexual sau din 17 iul 2006 21:04 de suzana
Nu sunt prima femeie din viata lui,el e 1 barbat din viata mea! dar,nu a avut nici o relatie serioasa! eu sunt prima prezentata familiei lui,......in rest doar vagaboante...nu stiu ce sa fac,pt ca sunt incepatoare in ...
Re: Re: Re: Suntem compatibili dpdv sexual sau nu? din 17 iul 2006 20:01 de cineva
esti prima femeie din viata lui ?????incearca sa aflii ce experiente a avut in trecut pentru ca daca zici ca in rest merge totul ok ar trebui sa vorbiti putin si despre asta.daca i s-a intamplat si in trecut la fel e problema lui dar in acelasi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE POT FACE?? din 17 iul 2006 19:04 de Duduia
cum spune si Nekunoskuta, sigur nu era Postinor2. Si eu am luat acum numai cateva luni si, crede-ma, scria CLAR nu mai mult de 2 doza in decurs de 12 luni. si nu din orice motiv, ci pentru simplul fapt ca sunt destul de nocive.
cat despre ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2006 18:46 de carrie
a face sex cu mai multi parteneri de-a lungul vietii nu este ceva rau. fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui atata vreme cat nu le face altora rau. asa ca nu vad de unde atata lupta de principii pentru o "vina" atat de mica. dupa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE POT FACE?? din 17 iul 2006 16:30 de XBX
:blink:nuj la ce ai citit tuh prospectul....dar yo vad destul de CLAR aici pe prospect la SUPRADOZAJ:
am sa postez shi ce scrie pe prospect la supradozaj(poate e alt tip de postinor2)...
Supradozaj:
Nu au fost semnalate reactii adverse grave ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati av din 17 iul 2006 15:26 de carrie
corect! :ok:
si chiar daca il creste barbatul, perioada de sarcina de 9 luni este extrem de lunga si mai ales de dificila, perioada in care poti pierde, in anumite situatii, o oportunitate majora. plus trebuie sa faci pauza in activitatea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Virgine la 25 de ani din 17 iul 2006 15:00 de carrie
o cariera reusita nu inseamna sa te dedici profesiei 24/24. pentru ca atunci viata trece pe langa tine. si nu ma refer aici doar la sex/relatii, ci si la timp liber pentru tine, la calatorii, sa simti ca te bucuri de ceea ce castigi, nu doar sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Virgine la 25 de ani din 17 iul 2006 11:47 de ExoticDream
Ai dreptate, o cariera reusita impune sacrificii si, chiar daca pleci la drum cu gandul sa nu-ti neglijezi viata personala, la un moment dat poti ajunge in situatia de a alege, si, dupa cat ai muncit si la ce chemare ai pentru ceea ce faci, nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati av din 17 iul 2006 10:40 de SORIN28
Iti raspund la ambele intrebari(care de fapt e una singua): Da sunt atat de egoist\"sadic" incat as fi in stare sa ii cer sa-l pastreze, sa-l nasca si....sa pastrez [b]EU[/b] copilul chiar daca ea nu vrea sa-l mai vada si sa nu vina cu pretentia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati avorta din 17 iul 2006 10:09 de Nekunoskuta
Eu ridic urmatoarele probleme pentru barbatii care sustin ca femeia trebuie sa pastreze copilul daca ei voi:
1. Va despartiti de ea, indiferent de motiv, insa continuati sa aveti sentimente. Aflati ca e insarcinata (de la altcineva sau va spune ...
Re: Postinor si anticonceptionale. din 17 iul 2006 09:31 de Nekunoskuta
Cred ca prima sangerare era efect al Postinorului deci iei anticonceptionalele cam aiurea. Intreaba un medic sau o farmacista si intre timp foloseste protectie suplimentara, nu te lasa in baza pastilelor. De luna viitoare ia-le cum trebuie.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2006 02:48 de Mia
Tocmai asta n-ai inteles: un macho iti atrage atentia pe stada, mie personal nu-mi starneste hormonii si nu m-as duce niciodata la un astfel de "armasar" cu vreo propunere indecenta.
Ideea e ca sexul la prima intalnire se refera, de fapt, la ...
Re: Suntem compatibili dpdv sexual sau nu? din 17 iul 2006 01:42 de Bozgoru
e suparat ca nu i se scoala... si daia invoca anumite motive.. nu e vina ta..stai linistita... e problema lui.. trebuie sa mearga la doctor
Pagina 760 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |