Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se din 17 iul 2006 01:31 de ExoticDream
In viziunea ta, femeia c**** este o persoana lipsita de educatie si cultura, cu un vocabular de cartier/centura si un comportament vulgar, care agata barbati numai la drumul mare? Ei bine, eu cred ca exista femei c**** si in lumea celor mai mult ...
Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei relatii inchei din 16 iul 2006 01:33 de ExoticDream
Eu nu agreez ideea sexului fara sentimente, daca relatia s-a terminat, se incheie si sexul, nu mori daca faci pauza un timp. Din moment ce s-a ajuns la concluzia ca relatia este sortita esecului, probabil ca nici sentimente nu prea exista (sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati avorta? din 15 iul 2006 16:28 de carrie
ba da, e doar decizia ei. ea va suferi oprobiul societatii noastre inchistate, ea va fi barfita, ei ii va fi rau luni de zile dimineata, ea va trece prin nastere sau printr-o cezariana, ea ar putea sa isi piarda slujba sau o oportunitate de ...
Re: Re: Ati risca reluarea unei relatii incheiate? din 15 iul 2006 16:05 de carrie
de ce nu? daca merge, merge (si cunoscand deja persoana e mai usor, nu mai trebuie sa o iei de la inceput), daca nu, nu.
inca ceva, dar fara prea multa legatura cu topicul: ce parere aveti despre faptul ca dupa ce partenerii isi dau seama ca nu ...
Re: Re: Re: A-ti dori moarte cuiva? din 15 iul 2006 15:39 de carrie
raman la opinia mea cum ca problemele din cuplu sunt tragedii numai atunci cand sunt cu adevarat tragedii, adica atunci cand, doamne-fereste, unul din parteneri moare sau isi descopera o boala incurabila sau alte lucruri de genul asta. mai sunt pe de ...
Re: Re: Viata aiurea.. Nu simtiti ca tre' sa fie m din 15 iul 2006 09:29 de Pasaroi_Cuminte
si a-4-a : CREDINTA
Re: Re: Re: Re: Re: Seductia-durata ei. din 15 iul 2006 08:40 de Pasaroi_Cuminte
chiar si asa iesitul numai cu el la un suc este considerat (cel putin de unul din voi) premisa pt reluarea vechii relatii si deci tot pe la sentimente/sex te intorci
poate afinitatea [b]biunivoca[/b]
nicidecum bijectiva.
Bijectivitatea ...
Re: Dragostea moderna dureaza trei ani? din 14 iul 2006 19:58 de Pasaroi_Cuminte
Iata ce zic eu :
La inceput este pasiune si dragoste.
sau numai pasiune
Transforma pasiunea in dragostea si apoi dragostea in respect si cinste fata de partenerul de viata si propune-ti acest obiectiv pana la sfarsitul vietii .
Re: De cata libertate aveti nevoie in cuplu? din 14 iul 2006 19:17 de Pasaroi_Cuminte
Libertatea in cuplu este dominanta de [b] increderea reciproca [/b].
Reciprocitatea este o propietate foarte importanta a incredarii.
Dar se ridica cateva probleme :
De obicei ai incredere intr-un om cand il cunosti intr-o anumita masura ...
Re: Re: tutunul dauneaza ? din 14 iul 2006 18:59 de Pasaroi_Cuminte
Corect, in primul rand scade capacitatea pulmonara , asadar reduce cantitatea de oxigen .
Sexul este de o secventa de procese aerobe-anaerobe ,care sunt exercitate la anumita intensitate (dictatata de ambii parteneri)
-efort fizic de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul din 14 iul 2006 17:25 de SORIN28
Nu, majoritatea fetelor\femeilor cand dau de "greu" fug\se ascund\cauta pe altu\mint dar in nici un caz nu o dati in filozofie(chestie observata la mai multe persoane de sex feminin):ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la p din 14 iul 2006 16:14 de Duduia
aha,deci barbatii, pana la urma, au incredere in noiO:)
nu am convingerea ca toti barbatii isi inseala macar o data partenera. dar cand mi se serversc replici ca toate femeile sunt... asa si pe dincolo, ripostez. sunt sigura ca nici eu nu cred ...
Re: adevarul despre chiuretaj!!! (cititi cu atenti din 14 iul 2006 15:46 de Pasaroi_Cuminte
True , iar filmul unui avort il puteti descarca de pe site-ul Bisericii Ortodoxe Romane sau cel al Patriarhiei sau unui site afiliat acestora.
ATENTIE : filmul este shocant , cele horror fiind "mici copii " pe laga acestea
Re: Re: Re: Efemeritatea iubirii (carpe diem vs in din 13 iul 2006 23:39 de sweetgirl1
Daca toti ne-am inchide in noi dupa un raspuns negativ sau o dezamagire ce am face mai departe?Am ramane toti deprimati, fara chef de viata s.a.m.d.Nu mi se pare normal.Cred ca toti am avut cel putin o dezamagire in dragoste.Intradevar sunt mai ...
Re: Re: Re: Re: Pt. Admin SeXpert din 13 iul 2006 17:01 de Nekunoskuta
La "Clubul veteranilor" scrie ca trebuie minim 100 mesaje pentru a posta. Asta e conditie de care trebuie sa tina cont userii sau pur si simplu nu li se da voie automat sa posteze daca au sub 100 mesaje? Intreb pentru ca acolo am vazut postand si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aveti incredere in fem din 13 iul 2006 16:56 de Pasaroi_Cuminte
SI tu n-ai inteles ce am vrut sa zic :)
Doar atat zic: nu suntem prima civiliatie de oameni pe aceasta planeta si nici ultima
si Apropo : Viitorul este un trecut repetabil
Viitorul este numai timp al carui actiune influenteaza omul si il face ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aveti incredere in femei? din 13 iul 2006 16:50 de carrie
-intruchiparea viselor mele: bla bla bla- va mai exista si altcineva asemanator viselor, intruchiparea viselor dpdv al relatiilor e o utopie, nimeni nu e exact cum vrei, eventual ii conferi niste calitati pe care nu le are; plus pentru mine o relatie ...
Re: the baby is coming... din 13 iul 2006 16:40 de Nekunoskuta
Primul pas normal care trebuie facut este sa o intrebi pe ea, nu sa te bazezi pe zvonuri ;)
... din 13 iul 2006 15:25 de un individ
aaa...si a zis cineva de compatibilitate...
eh de asta mi-e cel mai frica (sa nu fie adevarat)...
imi doresc, de fapt amandoi ne dorim atat de mult sa mearga relatia asta, incat la o problema de genu' asta kiar mi-e teama sa ma gandesc...
eu sunt ...
Re: Cat de pacatosi va simtiti? din 13 iul 2006 13:36 de Pasaroi_Cuminte
Chestie ciudata in societatea noastra in zilele noastre:
1. lacomia
Daca nu esti lacom n-ai cum sa progresezi material sau faci pasi extrem de mici si pierzi timp dar in zilele noastre "time is money"
2. zgarcenia
daca nu esti zgarcit esti ...
Pagina 761 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |