Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: De ce prietena nu-mi mai face sex oral? din 13 iul 2006 12:35 de Duduia
si eu m-a, gandit din prima clipa ca a luat "ceva" de la altcineva. sunt curioasa despre finalul dilemei.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ati face daca a din 13 iul 2006 12:09 de carrie
trebuie sa invatati sa fiti mai responsabili si sa va asumati greselile. e normal sa te simti neputincios, furios, distrus etc. intr-o situatie ca asta. dar una e sa iei sida de la un ac de pe un scaun, de la dentist sau din spital, cand chiar poate ...
Re: De ce prietena nu-mi mai face sex oral? din 13 iul 2006 00:09 de adica
[b]S-ar putea sa se fi inbolnavit si vrea sa te protejeze.Trebuie neaparat sa discutati acest aspect ,degeaba ceri ajutor,nu te poate ajuta nimeni,totul depinde de tine ! Oricare ar fi motivul tu trebuie sa afli si REPEDE ! Comunicarea este totul ...
Re: Re: Re: Nu`i corect! Fetele sunt c****, baieti din 12 iul 2006 13:38 de carrie
asta din cauza faptului ca in societatea actuala s-au vulgarizat si demitizat foarte mult notiunile legate de sex, lucru care nu se intampla in societatile in care exista respect pentru principiul feminin si pentru aceste aceste acte. (vezi ...
Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac din 12 iul 2006 13:07 de valentine
daca isi mai face simtita prezenta pe aici...ii zicem si aia :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt interesa din 12 iul 2006 03:41 de ExoticDream
Nici unul. Nu-mi pun problema, nu ma intereseaza ce posibilitati materiale are el, m-as simti total aiurea sa profit, daca iesim undeva (suc, film, excursie, vacanta), putem plati 50-50 sau o data el, o data eu, nu ma deranjeaza, discutia despre ...
Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt interesate? din 12 iul 2006 02:24 de verdiuc
Exotic,tie baiatul ce favoruri materiale trebuie sa iti indeplineasca?Stiu ce ai sa raspunzi,dar...sa vada si fata ce a scris anterior felul cum ar trebui sa gandeasca o fata la locul ei.
Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt interesate? din 12 iul 2006 02:03 de ExoticDream
Se pare ca multi baieti au aceasta opinie (carrie, uite iarasi discriminarea sexuala!), devine obositor sa mai luptam cu astfel de idei preconcepute, asa ca mai bine ne facem propriul drum in viata, devenim femei independente din punct de vedere ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt din 12 iul 2006 01:55 de ExoticDream
Mentalitatea comunista conform careia fiecaruia i se da un loc de munca si este platit, fie ca face ceva, fie ca taie frunza la caini, a ramas printre noi... Oamenii s-au obisnuit sa pretinda una-alta, fara sa ofere mai nimic in schimb, ei ...
Re: Felatzie cu sau fara prezervativ? din 12 iul 2006 01:47 de DarkAngel
cum de ai reusit sa te gandesti la asta...:)) ..... sper sa iti placa gustul de latex... eu unu nu pot concepe asa ceva :unsure:
Re: Re: Viata aiurea.. Nu simtiti ca tre' sa fie m din 11 iul 2006 23:49 de Bozgoru
baiatu are dreptate.... totul...absolut totul...in viata se face pt sex...(pana ramai impotent..sau menopauza..).. Exemplu : Ajungi in scoala genarala clasa a 5 cea... fata se gateste inainte sa plece la scoala.. baiatu se parfumeaza... de ce? pt. a ...
Re: Self-fellatio din 11 iul 2006 16:10 de Duduia
sunt sigura ca trebuie sa exista un loc pe pamant in care practica ast asa fei normala. pana o aflu... sa fim seriosi!:lol:
Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la a doua. din 11 iul 2006 15:02 de YLoveCamelia
hahahahhah, ai cunoscut nu ? si eu.
Re: Re: Re: (Pentru Fete)Baietii artisti! din 11 iul 2006 14:45 de alin4alin
Flaut cu gusha, cimpoi cu frana.... etc :))
Re: Perle... perle.... perle din 11 iul 2006 13:30 de Kaly
In continuare.... Perle :D
Perle la BAC
1. Latina clasica este o limba moarta, care nu se
poate vorbi decit in scris. Dupa caderea Imperiului
roman, o parte din latina clasica defuncta a devenit
bulgara. Limba romana are la baza latina ...
Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt interesate? din 11 iul 2006 01:32 de ExoticDream
Sa renunte la persoana iubita pentru ca nu se pot intretine??? Pai, daca impreuna nu o scot la capat, crezi ca pe cont propriu fiecare iese mai bine? Sau poate te gandesti ca un cuplu sarac, in loc sa lupte cu greutatile (gasesti de lucru daca ai ...
Re: Viata aiurea.. Nu simtiti ca tre' sa fie mai m din 11 iul 2006 01:23 de ExoticDream
DA! Din pacate, multi au in cap aproape numai aceste chestii (mai ales in adolescenta), iar cand incercam sa le explicam ca viata inseamna si altceva in afara de tehnici sexuale, se uita chioras si ne catalogheaza drept depasiti, inconstienti, ...
Re: Re: Re: Toate fetele sunt interesate? din 11 iul 2006 00:17 de webstar
Nu judecati femeile doar pt k sunt oameni...Fiecare are personalitatea, defectele, calitatile si interesele ei/lui. Asa cum o fata e materialista, asa poate fi si un baiat(de cele mai multe ori fetele...dar ...mai exista si exceptii)...In situatia in ...
Re: Cand este momentul de a scapa de virginitate? din 10 iul 2006 22:22 de sweetgirl1
Totul depinde de pregatirea psihica.Atunci cand vei fi pregatita vei stii.Nu trebuie sa iti faci griji.Unele incep la 16 ani si altele la 20 de ani.
Re: De ce baietilor le plac fetele virgine? din 10 iul 2006 22:10 de sweetgirl1
Este un raspuns destul de simplu...in primul rand orgoliul,, faptul ca un baiat a fost primul in viata unei fete il face sa se simta bine, in al doilea rand asa cum a spus si Exotic, nu trebuie sa se gandesca al catalea e, daca il minte s.a.m.d.
Pagina 762 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |