Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: De ce baietilor le plac fetele virgine? din 10 iul 2006 15:11 de ExoticDream
Pai.... pentru ca o virgina este, cum sa zic eu, pura, imaculata (in privinta sexului), nu trebuie sa-si imagineze baiatul prin cate paturi a trecut ea inainte (daca sa inghita sau nu minciuna ca actualul este doar al doilea cu care face sex, ...
Re: Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fi inse din 9 iul 2006 13:37 de BeyondGirl
Mai devreme sau mai tarziu vom fi inselate???
Daca traiesti cu gandul asta ...e clar....stiti cum se zice...de ceea ce ti-e frica, nu scapi...
Traind cu gandul asta, nu e viata!
E ca si cum ar trebui sa te obisnuiesti cu gandul, de parca ar ...
Re: Re: De ce ne doare?! din 9 iul 2006 13:13 de ExoticDream
Ce iubire este aceea in care iti injuri, fie si numai in gand, partenerul? Cum te mai poti privi in oglinda dupa ce o "respecti" in acest fel? Cred ca iubirea este total disjuncta de asemenea... chestii si asta trebuie sa vina din interiorul tau, ...
Re: Sexul la prima intalnire... sau la a doua... din 9 iul 2006 02:14 de Bozgoru
sunt fete.. la care nici macar o intalnire nu le trebuie..
Re: De ce ne doare?! din 9 iul 2006 02:03 de ExoticDream
Ceea ce spui tu se intampla, in general, in "gradina" partenerului celui care a declansat despartirea si intuiesc ca ar fi doua motive:
:heart: inertia sentimentului de iubire (te-ai despartit ieri de fiinta pe care o iubesti de luni, poate de ...
Re: Re: Anticonceptionale din 8 iul 2006 20:07 de Anca17
Sunt fumatoare ocazional si iau anticonceptionale-Mycroginon.Fumatul le anuleaza efetul?va rog astept raspuns cat mai repede.Poop!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 iul 2006 04:08 de ExoticDream
O fi anormal si nesanatos, toti incercam sa punem ratiunea inaintea sentimentului cand ni se intampla asa ceva, insa putini suntem capabili sa seceram din radacina iubirea aia in cateva zile, indiferent care este motivul despartirii! Am auzit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 iul 2006 03:43 de ExoticDream
Eu nu fac discriminare intre barbati si femei, nu ii pun la zid daca le place sa faca sex fara sentimente, este viata lor proprie si personala si ii priveste cum si-o traiesc. Ce pot sa spun este ca pentru mine asta nu este o optiune si ca vreau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula din 7 iul 2006 22:27 de SORIN28
Daca ai luat ambele pastile, chiar nu vad sanse pentru o sarcina:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: pilula din 7 iul 2006 21:28 de vanessa
da, stiu sorin k trebuie skimbat dupa ejaculare. exact asta s-a intamplat. dupa alea 45 min a scos prezervativul numai ca se rupsese. oricum nu era ideea de cat a durat, ce i-am facut, bla, bla. uite-te ce intrebam eu. ms oricum
Re: Re: Re: pilula din 7 iul 2006 21:23 de SORIN28
Pentru ca dupa fiecare ejaculare prezervativul trebuie schimbat si...totusi 3 numere in 45min?!:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai devreme sau mai ta din 7 iul 2006 19:07 de Dysdera
cine a spus ca eu sunt cea inselata?:`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A- din 7 iul 2006 16:41 de carrie
nici nu ma mir ca "mai toata lumea a votat pentru despartire" cand in principiu pe acest forum femeile care indraznesc sa faca sex fara sa iubeasca sunt in general "puse la zid". in fine, nu conteaza. pentru o apreciere corecta a situatiei, ar trebui ...
Re: Cand va excitati mai mult dimi dupa masa sau s din 7 iul 2006 16:25 de
pai si in aia 3 ani de cate ori ai facut sex?ca nuti trebuie atat timp ca sa inveti sa te controlezi si sa ai o rezistenta mai buna in timpul actului sexual.se pare ca antrenamentu nu merge la tine ca o faci de 3 ani si inca termini in 15 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 iul 2006 16:20 de David21
Acum sa revenim la topic, afla acum ca inteligenta nu inseamna numai IQ, ci IQ este doar o parte a inteligentei noastre generale! In sah e nevoie de IQ, insa pt a avea suces in viata, pe toate planurile e necesar implicit EQ-ul! IQ are o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 iul 2006 16:12 de carrie
da, si asta de ce? intre altele, pentru ca ajungem din nou la conceptia seculara ca nu are importanta cat de stralucita este o femeie in cariera (si cat de bine ar castiga, fie si din sah), daca nu are o familie tot e privita cumva ca o ratata. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 iul 2006 11:23 de ExoticDream
Tu chiar nu intelegi ca o femeie nu-si poate permite luxul de a se dedica unei activitati de aceasta natura fara sa-si faca praf viata???
Cunosc multe exemple din lumea sportului.... Poate se castiga fabulos (de exemplu, in gimnastica), insa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Tic tac amoros la barbati! din 7 iul 2006 11:15 de ExoticDream
Povesti! Ce-s alea "doua persoane potential implicate intr-o relatie"?!? Suntem oare atat de obsedati de "relationita" incat vedem cuplu (potential) in oricare doi indivizi de sex opus? Hmm, doi oameni stau de vorba de cateva ori, OK, constata ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 iul 2006 11:13 de verdiuc
Ceea ce nu stiti voi este ca din sahul profesionist,cei buni castiga ff mult.Numai ca sa joci un meci de 6 partide,pentru a-l putea provoca pe campionul mondial trebuie sa ii platesti acestuia 1 milion de euro...si cate si cate concursuri open,unde ...
cat costa? din 7 iul 2006 08:27 de Duduia
da, cat costa o viata buna, gata facuta, in care sa ma nasc doar? dar in cazul asta, nu ar mai avea rost sa traiesc.
oare cate sfortari trebuie facute pentru a trece peste un singur moment prost? cate sacrificii? cate nopti nedormite, cate ...
Pagina 763 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |