Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 mai 2006 00:55 de ExoticDream
De acord cu carrie, pana in acest moment am avut senzatia ca trecutul tau este mult mai sarac decat al fetei care isi face mustrari de constiinta, nu ai nici un motiv sa o judeci pentru ca nici tu nu esti usa de biserica. N-o mai face sa se simta ...
Re: pt veterani.... din 10 mai 2006 23:42 de baxxu
hai ca tin cu fetele an seara asta.nu m-i se pare ca te-ar iubi asa cum ai merita.dragostea trece peste bac si toate celelalte.a iubi anseamna sacrificiu,nu mofturi.sa spui ca trebuie sa luam o pauza,?,asta numai daca e grav.numai ca an situatia ...
Re: Re: Re: Re: Re: pt veterani.... din 10 mai 2006 23:25 de ThroughRain
lolita669 : ai facut o alegere foarte buna.e chiar respectabila eu te'as respecta caci ai ales asta, nu multe fete ar fi facut asa ci ar fi ramas cu el.si eu am fost intr'o astfel de situati dar cu prietena mea si amandoi ne dadeam bacu...
mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mai 2006 20:22 de Orpheus
Draga Carrie, daca citesti post-urile mele vei vedea ca nu am nicio parere de genul "curve" sau ce apelative ai mai fol tu p-acolo. Am si zis intr-unul ca as considera ca e si probl mea(prejudecati, gandire etc.). Nu te pripi sa tragi ...
Re: Re: Re: oare e destul? din 10 mai 2006 19:54 de negrutzu
dar spune-mi , pana la ce varsta iti creste ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mai 2006 19:01 de carrie
mda...atunci...e exact cum ma asteptam...si ar trebui sa ceri ceea ce poti si tu oferi. si chiar nu prea mai ai vreun motiv sau vreo scuza sa te framanti si sa te agiti atata. adica ei ii trebuie motiv, ii trebuie nu stiu ce scuze, ca familia, ca bla ...
: intrebare!!! din 10 mai 2006 18:46 de kriss
stie cineva sa imi spuna dupa cat timp trebuie sa fac pauza daca iau Logest.Le iau de un an jumate la recomandarea medicului.am incercat sa le intrerup acum cateva luni dar ciclul mi-a fost tot neregulat .ma simt bine cu ele.trebuie sa le ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dor din 10 mai 2006 17:42 de carrie
inseamna ca trebuie sa te debarasezi de aceasta mentalitate. nu ai de ales. sau tu stii mai bine. oricum viata ne schimba.
indiferent daca a avut un partener sau 10, ea este ceea ce este acum. relatiile te pot ajuta sa te maturizezi. gandeste-te la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor?! din 10 mai 2006 15:34 de ExoticDream
Daca ai sti cum este cand iubesti, ti-ai da seama ca intreaga atentie ti-ar fi absorbita de fiinta de langa tine, te-ai bucura din tot sufletul de fiecare clipa impreuna si nu ai avea timp pentru calcule meschine! A-ti construi portite albe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor?! din 10 mai 2006 14:04 de verdiuc
Sunt jucator de sah profesionist..:love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor?! din 10 mai 2006 12:02 de MachoMan
Ia uite un baiet al timpurilor noastre! No, cum calculeaza el toate posibilitatile, sa nu stea pe bara nici macar cand e disperat, prevazatoru' lu' tata! De aici se vede clar ca n-a fost indragostit, pardon, ca n-a iubit niciodata, altfel n-ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dori o parere din 10 mai 2006 09:34 de carrie
ce sa fac, la atatea calitati trebuie sa am si eu un defect. daca se poate numi defect. hi hi :D:D:D:D:D
Re: raspuns pt exoticdream din 10 mai 2006 03:39 de ExoticDream
Chestie de gust, pe mine nu m-ar entuziasma o astfel de cucerire, as prefera sa-l fascinez folosindu-mi mintea, nu abilitatile fizice.
Imi permiti o intrebare? Tu n-ai iubit niciodata?
Si eu sunt curioasa din fire, dar ma limitez ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor?! din 10 mai 2006 01:19 de verdiuc
Nu este intru totul adevarat.Eu sunt adeptul pastratului portitelor pentru cazul in care iti merge prost(nu ai pe nimeni) sa poti avea cateva clipe de 'ragaz'...alaturi de cineva pana la aparitia acelui cineva! In nici un caz nu sprijin ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor?! din 10 mai 2006 01:09 de ExoticDream
Nu cred ca femeia de 30 de ani trebuie sa compare neaparat din punct de vedere sexual barbatii, este posibil sa nu fi gasit inca unul cu care sa se simta OK si din celelalte puncte de vedere, la varsta aceea incerci sa-ti intemeiezi o familie si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor?! din 9 mai 2006 15:32 de ExoticDream
Verdiuc este partizanul opiniei conform careia trebuie sa traiesti viata la maximum, sa profiti de orice ocazie iti iese in cale (un fel de "Carpe diem" exagerat), sa-ti lasi mereu portite pentru viitoare aventuri/relatii chiar atunci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dori o parere din 8 mai 2006 23:06 de carrie
deci nu mai "e" toate curve? e bine atunci. :)
nu mai am chef de o discutie polemica.
si pe "smekerele" si "smekerii" de dupa blocuri nu-i suport nici eu.
oricum, mai ales ca femeie, ca sa poti sa iti ...
raspuns pt exoticdream din 8 mai 2006 22:59 de carrie
sexul poate avea alte valente decat fizice. in privinta "valorii" la care ma refeream mai sus, nu e vorba de cea "in pat" (poate si asta), dar de multe ori, am observat ca la unii oameni, mai ales adolescenti, faptul de a avea ...
Re: Re: Re: Re: cum e cu sarutul din 8 mai 2006 21:57 de verdiuc
Adica o sa 'ii evolueze' tehnica...
:zorro:
Re: Re: Re: cum e cu sarutul din 8 mai 2006 21:54 de valentine
Nu iti explica nimeni niciunde....sau cel putin ar trebuii sa fii prea tembela sa inveti sa saruti de pe site-uri.
Se zice ca vine de la sine...bine ce trebuie e sa stii este ca,(virgula)cu buzele ii copiezi pe aia din filme...cu limba la ...
Pagina 781 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |