Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Interviu ......

din 23 nov 2005 15:52 de miky

Intrebarea e de ce nu invatam nimic din lucrurile frumoase,in schimb pe cele urate le acceptam imediat...

Re: Re: am si eu o intrebare?URGENTTT

din 23 nov 2005 15:39 de Wizard20

Sa poti sa o faci klumea fara prezervativ fara frica! Have fun! ......Lol ...Da nu i-ti fie frica ...copii nu o sa ai ...poate numai SIDA sau alte boli!Ar trebui sa fii foarte linistita....!(X)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

din 23 nov 2005 03:03 de ExoticDream

Tipa aia mie nu-mi place in mod deosebit, mi s-a parut ca se forteaza sa para interesanta, Brad Pitt nu mi-a placut niciodata ca sex simbol/fotomodel (insa ca actor l-a prins rolul din filmul asta), iar pe Hopkins nu il apreciezi in nici un caz ...

Re: Re: Re: Re: Re: relatziele la distantza

din 23 nov 2005 02:25 de Dovela

va vedeti cat de cat si dak aveti si ceva planuri de viitor atunci eu iti urez bafta..este destul de dificl dar dak va iubiti mult nu trebuie sa renuntati..

Re: Re: relatziele la distantza

din 23 nov 2005 01:06 de spleen

Re: relatziele la distantza

din 23 nov 2005 01:01 de nemesis

1. In ipoteza intervalelor mari... In general nu tine. Pur si simplu este contrara naturii umane, este o anomalie, o aberatie! Trebuie sa ai mai mult decat iubire, dragoste sau atasament, pentru a o face sa tina. Iti trebuie tone de vointa si ...

Re: Re: Re: PT FETE

din 23 nov 2005 00:43 de Taqua

Be your self! Be you! Asta nu era sloganul unui parfun nashpa? Anyway, esti cam incoerenta...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o reclamati

din 22 nov 2005 21:25 de Nekunoskuta

1. Nu-ti mai face tu griji de problemele altora, alea se rezolva, cand putem ajutam, chiar daca parem noi mai "zmei"asa pentru cei noi ca tine. 2. Numele meu nu trebuie amintit, e pe buzele tuturor. E sinonim (sau identic...zi valentine ...

Re: Re: Re: Re: Re: PT FETE

din 22 nov 2005 18:40 de bebitzuk

hai k esti simpatik pana la urma...:ok::flowers:

Re: Re: Re: Re: PT FETE

din 22 nov 2005 18:23 de saabba

vad ca ai facut o pasiune pentru mine! :rolleyes::rolleyes: Dar trebuie sa-ti marturisesc ....sincer...ca inima mea am dat-o altcuiva!:(:(:( :D:D:D:D

Re: Re: Re: PT FETE

din 22 nov 2005 18:18 de bebitzuk

pentru tine e mai greu...stai linistita..nu te agita k iti face rau :flowers:

Re: Re: PT FETE

din 22 nov 2005 18:16 de saabba

ce inseamna "prima conversatie trebuie sa aiba si substanta?"

Re: Re: Re: Disfunctionalitati ale for

din 22 nov 2005 17:45 de saabba

unu:Rolul forumului este unul de divertisment! doi: cand vorbesti ar fi bine macar sa ai habar de ceea ce spui! Macar vag!;) Ce a facut nemesis? a creat forumul asta? Hai lasa-ma??? a dat la stiri si eu am pierdut faza ...

Re: PT FETE

din 22 nov 2005 14:54 de ExoticDream

Mie nu-mi place sa fiu agatata si nici nu cred in dragoste la prima vedere, asa ca unui baiat care vrea sa ma cunoasca nu i-as pretinde sa faca giumbuslucuri ca sa-mi atraga atentia, o poezie recitata tam-nesam ar fi cel mult amuzanta daca nu ar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disfunctionalitati ale

din 22 nov 2005 13:21 de sufletzik

mi-ai luat vorba din gura bebitzuko!! La inceput imi placea sa intru pe forum, mi s-a parut serios, dar cu timpul am observat ca aici se tine un razboi intre utilizatori, care mai de care mai tare in gura... care-i scopul site-ului???:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disfunctionalitati ale for

din 22 nov 2005 13:04 de bebitzuk

dar u nu stii decat sa comentezi?el a fost in stare sa creeze un site in care ne ajuta...daca tot comentezi atat,arata si u k esti in stare de ceva,nu numai de comentarii aiurea.nu te obliga nimeni sa accesezi site-ul.k?si daca stam bine sa ne ...

Re: cat de sinceri sunteti?

din 22 nov 2005 10:44 de bebitzuk

in relatia noastra e mult adevar.nu ne mintin...eu l-am mintit de cateva ori dar doar k sa nu se supere pe mine,nu am facut nimik rau,dar asa am considerat..probabil k si el a facut astfel de chestii...relatia noastra se bazeaza pe sinceritate si ...

Re: Re: PT FETE

din 22 nov 2005 10:28 de bebitzuk

nu cred k depinde de ceea ce face el,nu neaparat,daca el are acel "ceva" care sa atraga o fata atunci e bine,daca nu ...atunci alta.pur si simplu depinde de fiecare.poate stilul tau nu e pe placul meu,dar poate e pe placul alteia.nu ...

Cat de sinceri sunteti cu partenerul?

din 22 nov 2005 09:05 de miky

Orice relatie trebuie sa aiba la baza pe langa dragoste, comunicare si sinceritate. Totusi pana unde merge sinceritatea fata de partener?II spuneti absolut tot ce va trece prin minte chiar cu riscul de a-l supara sau fiecare mai pastreaza si ...

Re: PT FETE

din 22 nov 2005 08:52 de miky

Baiatul trebuie sa-mi atraga atentia cu ceva chiar de la inceput:felul lui de a fi,spontaneitatea sau prin modul in care stie sa tina o conversatie....

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 831 din 1098
«   1 ... 828   829   830   831   832   833   834 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare