Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Mergi la culcare...

din 7 dec 2004 13:23 de Gramaticus

Am cativa anisori in plus fata de voi si imi permit sa va sfatuiesc prieteneste: - voi, cei doi moderatori care (nu stiu precis de ce) sunteti sistematic calomniati aici: nu stergeti (deocamdata) posturile care denigreaza, ele pot servi ca ...

Re: Frumusetea femeii ieri, azi...

din 7 dec 2004 01:25 de doom

Mie nu mi se pare deloc interesanta tampenia aia de poezie, iar francezii aia erau dusi( da rau). Femeia frumoasa: proasta(nu generalizez , mai sunt si exceptii care intaresc regula)asta din ceea ce vad peste tot aici ma refer la femeile ...

Re: De ce e viatza asa eclipsata de aparentze

din 6 dec 2004 23:01 de K9dawgy

Omule..nu pot sa zic ca am vazut pe langa aspectul tau...al fetzei..daca erai cu spatele...:D:D:D:D....si ce spate...si ce fatza.....(de la distantza arati bine in apa:D)..sorry..i'm an insensitive bitch...Poate ca in lumea asta sunt anumite ...

Re: A fi virgin=a fi blestemat?

din 6 dec 2004 16:09 de Bullet

Cum sa fiu mai direct...pe ce planeta a barfei traiesti... presupun ca atunci cand ii vine lu' una ciclu e sarbatoare, vine vreuna cu decolteu shi se inbulzesc baietzii la baie pt. una mica...sereosly ce e acolo,LTP total scuza-mi sinceritatea dar ...

Re: Re: Inimi ranite

din 6 dec 2004 12:02 de adieu

Am conspectat pt tine ceva care cred ca se potriveste cu afirmatia ta... Adesea, dupa un esec, acuzam viata de incorectitudine, ne vedem in ipostaza de victime ale unui fenomen lipsit de control uman, care se manifesta aleator, ne loveste fara ...

Re: Re: Re: Greseli

din 6 dec 2004 00:52 de ;)

N-a iesit ce trebuie!

Re: A fi virgin=a fi blestemat?

din 5 dec 2004 23:06 de nymok

Dupa 1 an inca nu te-ai simtit pregatita?

A fi virgin=a fi blestemat?

din 5 dec 2004 22:55 de K9dawgy

Eu am aproape 16 ani si in cuida tuturor mesajelor pe care le-am citit in legatura cu ideologia ca o fata intre 15-17 ani ii sunt alocate slabe sanse sa mai fie virgina..este de tot cacao.):(.:.daca ea nu se simte pregatita...asta nu inseamna ca ...

Re: Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iubire?

din 5 dec 2004 22:24 de K9dawgy

that is so true....dar mi se pare aberant!!si in acelashi timp inutil, nefirect si clar...(duoamne de unde le scot??):.asha...chestia e ca mie mi-e dor de ce era atunci..imi e dor de sentimentele acelea de vis..ma rog sunt si alte chestii in leg cu ...

Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iubire?

din 5 dec 2004 22:17 de nymok

Mi se pare strigator la cer ca dupa un an prietenul tau sa nu-ti zica motivul pt care vrea sa va despartiti!):(.Nu te supara dar cum vrei sa te mai intorci la el daca nu ai fost tu de vina?E bine sa lupti pt dragoste dar trebuie sa fii convinsa ...

Re: DE CE "TE IUBESC"?!

din 5 dec 2004 20:10 de K9dawgy

Buna intrebare..Habar n-am de ce..eu sincer , recunosc in rpostia mea infinita, ca nu am rostit cuvintele, cu toate ca eram foarte indragostita..care e diferenta dintre a rosti si a scrie?verba volent, scripta manet.anyway..poate ca spui "te ...

DE CE "TE IUBESC"?!

din 5 dec 2004 19:03 de nymok

E f. ciudat chiar si pt mine care am iubit si iubesc in continuare.... Uneori"te iubesc"nu exprima nimic desi e rostit de multe ori,iar alte ori,desi e rostit o singura data in viata exprima un suflet intreg.Nu e ceva ce se poate ...

Re: Re: Dezvirginare fara a curge sange

din 5 dec 2004 17:31 de psiholoaga

nu cred ca este posibil.Nu poti sa dezvirginezi o fata fara sa-i curga sange oricat de putin.Vezi rezolva-ti problema cum trebuie :.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile sunt t... sau

din 5 dec 2004 17:16 de shikin

1.Baiatu' a experimentat si a pus o intrebare, atat. Nu v-a jignit pe niciunul dintre voi si deci nici voi nu trebuia sa-l jibgniti decat daca voi sunteti mai low. DECI sunteti mai LOW decat Infector. 2.De fiecare data cand scrie cineva ceva ce nu ...

Re: Re: Dansul in discoteca

din 5 dec 2004 10:32 de ExoticDream

Eu am fost de mai multe ori, dar acum fac selectii, nici macar discotecile studentesti nu mai sunt "cool", intra tot felul de tarani si atmosfera este cam asa cum ai descris-o tu. Chiar daca esti intr-un grup de prieteni, vine cate un ...

Re: Re: Femeile sunt t... sau nu-s?

din 5 dec 2004 09:21 de sabba

:D:D:D:D:D:D:D Beton comentariu!:D:D:D Din punctul lor de vedere, al acestor "baieti", exista doua categorii de femei: proaste care pot fi impresionate prin atitudini de genul celor prezentate mai sus; si curve ( def = femeile care se ...

Re: Re: Re: Re: La multi ani, Andrei!!!

din 5 dec 2004 09:12 de sabba

Lasa ca n-am stiut ce-i aia antinomie, ca am cautat in dictionar......dar am citit definitia si n-am inteles legatura!:x:wacko::wacko:

Re: Re: Femeile sunt t... sau nu-s?

din 5 dec 2004 04:36 de xxxxx

Irefutabil, in Olanda fetele f_tabile se uita numai dupa barbati "culti" (inodori, fara M5)

Re: Femeile sunt t... sau nu-s?

din 5 dec 2004 01:00 de nemesis

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Nu ma mai pot opriiiiii!!!! Majestate Infector! Esti patetica Majestate! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Auzi la ...

Re: Re: Dansul in discoteca

din 4 dec 2004 19:22 de Gramaticus

Cand ai dreptate....raman tacut in admiratie! Pe bune, chiar atat se intampla in discotecile noastre: decibeli la maximum, muzica infecta, fumaraie, lume proasta, haine pe sponci, vrajealo-agatare, nesimtire...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 914 din 1098
«   1 ... 911   912   913   914   915   916   917 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare